Szabadidő

Szabadidő 2019. DECEMBER

Az igazi Mikulás nyomában

Hogyan alakult ki a Mikulás, vagy ahogy évtizedeken át hívtuk, a télapó-történet? Mi az, amiért valójában emlékezetes ez az este?
Szabadidő 2019. DECEMBER A legfinomabb forraltbor-receptek
Finom, forró, és könnyen elkészíthető. A vásárok állandó...
Szabadidő 2019. NOVEMBER Ideális ajándék a nagyszülőknek
Sokan gondolják úgy, hogy egy tárgy maradandó ajándék. Pedig az...
Szabadidő 2019. NOVEMBER Vasárnap advent! Villámgyors koszorúk
Rendhagyó, ötperces ötleteinkkel egy szempillantás alatt ünnepi...
hónap témái
Egészség 2019. NOVEMBER Ingyen van, élvezetes és nagyon egészséges
A séta olyan egyszerű és olcsó testmozgás, amely bizonyítottan kedvező hatást gyakorol a csontokra, az izmokra és az ízületekre.
Szabadidő 2019. NOVEMBER Tavasszal jön Carlos Santana!
A tízszeres Grammy-díj, háromszoros latin Grammy-díj-nyertes zenei ikon tavasszal induló világkörüli turnéja negyedik állomásán, 2020. március 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
Szabadidő 2019. NOVEMBER Színházban a Teljesen idegenek
Elgondolkodtató és fájdalmasan keserű képet fest képmutató emberi kapcsolatainkról, a valóságot elrejtő látszatvilágunkról a nagysikerű film alapján készült Teljesen idegenek színdarab.
Szabadidő 2019. NOVEMBER Elképesztő, milyen helyek vannak a Nyírségben!
A Nyírség homokos tája nemcsak az itt termő almáról nevezetes, hanem itt fedezheted fel az Alföld egyik legérdekesebb települését, Nyírbátort.
Szabadidő 2019. NOVEMBER Mit ivott a kedvenc íród?
Elgondolkodtál már azon, pontosan mit is rendelhetett Ady Endre a Centrálban vagy Hemingway a Florida bárban? Összeállításunkból megtudhatod!
Szabadidő 2019. NOVEMBER Tíz év után tér vissza a legendás zenekar
A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
hónap témái
Szabadidő 2019. OKTÓBER Halottak napja és Mindenszentek. Két ünnep vagy egy?
Október utolsó és november első napján a keresztény világ a halottakra emlékezik. A megemlékezés azonban nem mindig ekkor és nem mindig a ma ismert formájában történt.
Szabadidő 2019. OKTÓBER Észrevetted már? Malmok az Alföldön
A gőzmalok elterjedése előtt a szélmalmok hozzátartoztak az Alföld képéhez. Az egykori őrléstechnika néhány utolsó hírmondóját még ma is megcsodálhatod.
Szabadidő 2019. OKTÓBER A szabadság ünnepén
Olvasd el 1956 egyetlen örökérvényű és megfellebbezhetetlen üzenetét Bibó Istvántól, és emlékezz a zsarnokságra Illyés Gyula soraival!
Egészség 2019. OKTÓBER 7 érdekes tény a paprikáról
Hétköznapi konyhai hozzávalónk vitamintartalma mellett megdöbbentő érdekességeket is tartogat számunkra. Íme hét meglepő és érdekes információ. Te tudtad?
Szabadidő 2019. OKTÓBER Hétvége a nagyival
Kisgyerekkel utazni nem mindig jelent egyet a zavartalan pihenéssel – kivéve, ha egy családbarát szállodát választunk! Aki akár csak egyszer is megszállt már a négycsillagos Oxigén Hotel Superior Family & Spa-ban, tudja, hogy az ősfás ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban működő szállodában valódi feltöltődés várja a családos pihenésre vágyókat. (x)
Szabadidő 2019. OKTÓBER Télből a nyárba! Indulhatunk?
Influenza, depresszió, nem múló köhögés, sápadtság – hosszan sorolhatnánk, mire gyógyír egy téli nyaralás. A napfény, a tenger, a szabadabb öltözék, a séta és persze maga az élmény testünket-lelkünket pillanatok alatt meggyógyítja, mi több, ellenállóvá teszi.
Menu