Szabadidő

Varázslatos jégfesztivál
A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.

A Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál egy teljesen új, élő szereplős produkcióval összesen öt délelőtti és délutáni előadással érkezik 2019. február 1-3. között a Papp László Budapest Sportarénába, amely során A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, az Oscar-díjas Jégvarázslátványos jelenetei elevenednek meg a vadonatúj jégrevüben. Együtt utazhatunk az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A zene és a tánc annyira magával ragadó, hogy a nézőtéren ülők is garantáltan táncra perdülnek, vagy együtt éneklik az animációs filmek slágereit a szereplőkkel.

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

Jegyek már 4900 forinttól kaphatók a jegyirodákban, vagy a Varázslatos Jégfesztivál hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Tom Jones újra Budapesten!
Az élő legenda, aki a modern popzene hajnalán kezdte karrierjét, de a mai napig megújulásra képes előadóművészként, szenzációs új lemezekkel és felejthetetlen koncertekkel ámulatba ejti rajongóit. Júniusban visszatér Budapestre.
Szabadidő 2018. DECEMBER Családi élmények dinoszauruszokkal
A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak.
Szabadidő 2018. DECEMBER Morrison, Hendrix, Joplin
"…harcos voltál. Sötét, dohos szagú múzsa. Elhalványodtál.” Írta Jim Morrison a Rolling Stones fiatalon elhunyt gitárosáról. Írhatta volna Hendrixről, Joplinról és saját magáról is.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2019. ÁPRILIS 5 kreatív tojásfestő módszer
A tojásdekorálás az egyik legélvezetesebb húsvéti hagyomány. Íme, öt látványos eredménnyel járó technika!
02
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
03
Szabadidő 2019. ÁPRILIS Idén is lesz Kávéházak Éjszakája
Különleges hangulatú éjszakára készülhetnek a kávézás szerelmesei. Közel hetven ingyenes kulturális programot kínál a második Kávéházak Éjszakája.
Menu