Szabadidő

Varázslatos jégfesztivál
A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.

A Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál egy teljesen új, élő szereplős produkcióval összesen öt délelőtti és délutáni előadással érkezik 2019. február 1-3. között a Papp László Budapest Sportarénába, amely során A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, az Oscar-díjas Jégvarázslátványos jelenetei elevenednek meg a vadonatúj jégrevüben. Együtt utazhatunk az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A zene és a tánc annyira magával ragadó, hogy a nézőtéren ülők is garantáltan táncra perdülnek, vagy együtt éneklik az animációs filmek slágereit a szereplőkkel.

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

Jegyek már 4900 forinttól kaphatók a jegyirodákban, vagy a Varázslatos Jégfesztivál hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Tom Jones újra Budapesten!
Az élő legenda, aki a modern popzene hajnalán kezdte karrierjét, de a mai napig megújulásra képes előadóművészként, szenzációs új lemezekkel és felejthetetlen koncertekkel ámulatba ejti rajongóit. Júniusban visszatér Budapestre.
Szabadidő 2018. DECEMBER Családi élmények dinoszauruszokkal
A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak.
Szabadidő 2018. DECEMBER Morrison, Hendrix, Joplin
"…harcos voltál. Sötét, dohos szagú múzsa. Elhalványodtál.” Írta Jim Morrison a Rolling Stones fiatalon elhunyt gitárosáról. Írhatta volna Hendrixről, Joplinról és saját magáról is.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Ki vásárol szex-shopban? Megnéztük!
Egy szombat délutáni bevásárlást kiegészítettünk egy apró kitérővel: szexshopba mentünk, hogy megtudjuk, kik járnak oda és miért.
02
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Tom Jones újra Budapesten!
Az élő legenda, aki a modern popzene hajnalán kezdte karrierjét, de a mai napig megújulásra képes előadóművészként, szenzációs új lemezekkel és felejthetetlen koncertekkel ámulatba ejti rajongóit. Júniusban visszatér Budapestre.
03
Egészség 2019. JANUÁR Konyhai tippek 40 felettieknek
Fiatalon még megengedhetjük magunknak, hogy lazán vegyük az étkezést, de negyven felett szervezetünk másképp kezd reagálni mindenre, amit elfogyasztunk.
Menu