Szabadidő

Tom Jones újra Budapesten!
Az élő legenda, aki a modern popzene hajnalán kezdte karrierjét, de a mai napig megújulásra képes előadóművészként, szenzációs új lemezekkel és felejthetetlen koncertekkel ámulatba ejti rajongóit. Júniusban visszatér Budapestre.

Sir Tom Jones lemezeivel, élő koncertjeivel öt évtizede varázsolja el közönségét. A 77 éves művész töretlen lendülete és különleges hangja sorra kapja a magasztaló kritikákat! A közönség nem múló szeretete mellett a világ zenekritikusai is elismeréssel méltatják zenei munkásságát és koncertjein nyújtott teljesítményét.

2019. június 22-én nyolc év után tér vissza a Papp László Budapest Sportarénába (tavaly a VeszprémFesten adott nagysikerű koncertet), ahol várhatóan legismertebb számai is felcsendülnek, köztük az It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again, de az évtizedekkel később született Kiss és az If I Only Knew dalait is okkal várják a rajongók.

Következő cikk

Megújulási képességét mi sem bizonyítja jobban, hogy legsikeresebb albuma karrierje 35. évfordulóján, 1999-ben jelent meg, amelyen mások dalait dolgozta fel, és amely több, mint 5 millió példányban kelt el világszerte. Sir Tom Jones továbbra is fáradhatatlanul készíti lemezeit, járja a világ koncerttermeit, amely mellett még arra is maradt ideje, hogy az egyik legismertebb brit zenei tehetségkutató zsűrijében is szerepet vállaljon, ahol egy kis bolondozásra is mindig kapható volt.

A budapesti fellépésre már elérhetők a jegyek a Live Nation weboldalán, amelyeket a várható érdeklődésre tekintettel érdemes mielőbb megvásárolni.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Morrison, Hendrix, Joplin
"…harcos voltál. Sötét, dohos szagú múzsa. Elhalványodtál.” Írta Jim Morrison a Rolling Stones fiatalon elhunyt gitárosáról. Írhatta volna Hendrixről, Joplinról és saját magáról is.
Szabadidő 2018. DECEMBER Családi élmények dinoszauruszokkal
A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak.
Szabadidő 2018. DECEMBER Varázslatos jégfesztivál
A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2022. SZEPTEMBER Tök jó étel őszre
Az őszi időszak egyik legízletesebb és egyben legolcsóbb alapanyaga.
02
Szabadidő 2022. SZEPTEMBER 4 hiper-salaktalanító receptcsoda
Kényeztesd magad ínyenc, kímélő receptjeinkkel! Meglátod, szervezeted meghálálja a könnyebb fogásokat!
03
Szabadidő 2022. SZEPTEMBER 3 kirándulóhely a szikrázó őszi napsütésben
Színes falevelek, jó levegő, lenyűgöző panoráma – ezt kínálják szeptemberben ezek a különleges kirándulóhelyek.
Menu