Szabadidő

Családi élmények dinoszauruszokkal
A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak.

A világ 250 országában, összesen már több mint 9 millióan látták a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény előadást, amely az Egyesült Királyságban kezdte meg utolsó turnéját, hogy 2019. április 19-én visszatérjen Magyarországra. A 20 millió dolláros produkció a legújabb látványtechnológiával, filmszerű élményekkel kalauzol végig a dinoszauruszok 200 millió éves történetén. Az 1 óra 40 perces műsor a dinoszauruszok evolucióját mutatja be, a kialakulásuktól egészen a két lábon járó, hatalmas húsevő dinoszauruszokig. 

A felújított produkció látványosan és érdekesen mutatja be a dinoszauruszok fejlődéstörténetét, a legújabb tudományos kutatásokat felhasználva. Ahogy a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény előadást turnéztató Global Creatures igazgatója, Carmen Pavlovic fogalmazott: “Nagyon örülök, hogy a Séta a dinoszauruszokkal ismét nemzetközi turnéra indul. Egy új generáció áll készen arra, hogy láthassa ezeket az életnagyságú teremtményeket ebben az elképesztő és inspiráló előadásban, amelynek még mindig nincs párja sem méretben, sem minőségben. Számos teremtményünk ‘fejlődött’ az előző turné óta, már megjelenítve különböző tollakat, eltérő taréjokat és farkakat, amelyeket a legújabb kutatások fedeztek fel a hatalmas teremtmények fizikai természetéről. Ezt a showt mindenkinek érdemes megnéznie, életkortól függetlenül.”

A BBC díjnyertes sorozatán alapuló előadás tavasszal, 2019. április 19-21. között összesen négy alkalommal lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Bővebb információ és jegyvásárlás a Séta a dinoszauruszokkal weboldalán.

 

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Tom Jones újra Budapesten!
Az élő legenda, aki a modern popzene hajnalán kezdte karrierjét, de a mai napig megújulásra képes előadóművészként, szenzációs új lemezekkel és felejthetetlen koncertekkel ámulatba ejti rajongóit. Júniusban visszatér Budapestre.
Szabadidő 2018. DECEMBER Morrison, Hendrix, Joplin
"…harcos voltál. Sötét, dohos szagú múzsa. Elhalványodtál.” Írta Jim Morrison a Rolling Stones fiatalon elhunyt gitárosáról. Írhatta volna Hendrixről, Joplinról és saját magáról is.
Szabadidő 2018. DECEMBER Varázslatos jégfesztivál
A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2019. ÁPRILIS 5 kreatív tojásfestő módszer
A tojásdekorálás az egyik legélvezetesebb húsvéti hagyomány. Íme, öt látványos eredménnyel járó technika!
02
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
03
Szabadidő 2019. ÁPRILIS Idén is lesz Kávéházak Éjszakája
Különleges hangulatú éjszakára készülhetnek a kávézás szerelmesei. Közel hetven ingyenes kulturális programot kínál a második Kávéházak Éjszakája.
Menu