Szabadidő

Újra zúznak a szörnyautók
Gyerekkorunk kedvenc színes játékautói több száz lóerős életnagyságú változatai visszatérnek Budapestre.

Jövő tavasszal látványos fényparádéval, lézershow-val, hatalmas tűzcsóvákkal és egetrengető dübörgéssel hódítják meg az MVM Dome küzdőterét a Mattel játékgyártó fantáziaautói. Egészen pontosan a modellautók hatalmas kerekeken guruló, életnagyságú változatai. Visszatérnek a rajongók kedvenc gigantikus Hot Wheels gépszörnyei: Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™ A magyar közönség előtt a tavalyi show-n bemutatkozott járgányok mellett idén ott lesz a vadonatúj HW 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks tűzoltó járgánya is.

A legnagyobb rajongók testközelből is láthatják az előadás főszereplőit, bekukkanthatnak a kulisszák mögé a Hot Wheels Monster Trucks Live műsorvezetőinek kíséretében. Ezek a VIP csomagok limitált számban érhetők el. 

Az előadások előtt külön programmal készülnek a szervezők. A Crash Zone Party az előadások előtt két és fél órával lehetővé teszi a Crash Zone kiegészítő jeggyel rendelkező nézők számára, hogy belépjenek a versenypályára, közelről megnézhessék a Hot Wheels Monster Trucks autócsodák formáit, hatalmas méreteit, és személyesen is találkozzanak a sofőrökkel. 

A zúzóshow minden korosztály számára garantáltan különleges élményt ígér, amely 2024. március 16-án és 17-én összesen három alkalommal lesz látható az MVM Dome-ban. Jegyek és további információk a szervező Live Nation hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2023. NOVEMBER Rod Stewart: „A legnagyobb slágereimet viszem!”
A legendás brit énekes a budapesti MVM Dome-ban lép fel 2024. június 22-én.
Szabadidő 2023. OKTÓBER Egy lenyűgöző nyüzzzsgő show
Visszatér Budapestre a kortárs cirkuszművészet leghíresebb társulata, amely újradefiniálja az emberi teljesítőképesség határait!
Szabadidő 2023. SZEPTEMBER A legbizarrabb múzeumok a Földön
Múzeumot állítottak nem csak a legrosszabb műalkotásoknak, de a vécétörténetnek és a szerelmi csalódásoknak is.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2024. JÚNIUS Olcsó és egyszerű tipp, hogy feldobd a fürdőszobádat
Ha egy egészen picit besüt a nap a fürdőszobádba, könnyedén felvirágoztathatod a helyiséget!
02
Szabadidő 2024. MÁJUS 11 dolog, amiért Haydn érdekes
215 éve halt meg a bécsi klasszika nagymestere, aki számtalan szállal kötődik Magyarországhoz. De vajon miért olyan fontos a zenetörténetben?
03
Szabadidő 2024. MÁJUS Unokáim szemében látom a csillogást
Nyugdíjas gépészmérnök vagyok, egész életemben Balatonfüreden éltem, szerintem nincs ennél szebb hely a világon. A hobbim sem véletlenül lett a hajómakettépítés. (x)
Menu