Szabadidő

Utolsó turnéján a legendás KISS!
Magyarországon is elbúcsúzik rajongóitól a világ egyik legkülönösebb rockbandája.

Látványos pirotechnikai effektek, robbanások és repülő szuperhősök. Útjuk legvégére ért a világ egyik legkülönösebb színpadi jelenlétével ismertté és világhírűvé vált KISS együttes.

Az End of the Road elnevezésű búcsúturnén utoljára láthatja a közönség az ijesztő jelmezekben parádézó, látványos produkcióval és legendás dalokkal ünnepelő négyest. Negyvenöt év rekordokat döntő és különleges zenei karrier után befejezi a koncertezést az ikonikus kvartett.

A búcsúkoncert bejelentésén a megszokott módon talpig szörnynek sminkelt zenészek nem kevesebbet ígértek, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal. Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet okádnak, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett repdesve játsszák négy és fél évtized legnagyobb slágereit a kétórásra tervezett élőkoncerten. Műfajt teremtő zenéjével a KISS tagja lett a Rock and Roll Hírességek Csarnokának, köszönhetően az olyan klasszikussá vált slágereknek, mint az I Was Made For Lovin 'You, a Love Gun, a God Gave Rock And Roll To You, a Deuce vagy a Rock And Roll All Nite. A 24 arany- és platinalemez, a 100 millió eladott korong, a számos megdöntött rekord nem véletlen.

A turné egy éve a kanadai Vancouverben indult, és Észak-Amerika legnagyobb koncerthelyszínei után idén Európa nagyvárosaiban is látható lesz. A KISS rajongótábora a világon mindenhol jelen van, így karrierjüket egy hatalmas világkörüli robbantással fejezik be: „Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem.”

A világkörüli turné még egy évig folytatódik és a KISS utoljára abban a városban áll színpadra, ahol az egész elkezdődött: New Yorkban. Ahogy a frontember fogalmazott, még a legizgalmasabb party sem tarthat örökké.

Az End of the Road turnéval “Demon", "Starchild", "Spaceman" és "Catman" elbúcsúzik a rajongóktól. Minden rockernek, zene rajongónak és a rendkívüli koncertélmény szerelmeseinek: "A legjobbat akartad, a legjobbakat kaptad. A világ legkirályabb bandája... legutolsó turnéján: a KISS!"

A Papp László Budapest Sportarénában 2022. július 14-én tartott budapesti koncertre jegyek kaphatók a koncertszervező Live Nation hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2021. OKTÓBER Ötven év rockzene
Több mint 120 millió eladott lemez. Európa egyik legsikeresebb zenekara, a Scorpions 2022. májusában újra Budapesten koncertezik.
Szabadidő 2020. NOVEMBER Tíz év után tér vissza a legendás zenekar
A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2022. december 6-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
Szabadidő 2020. FEBRUÁR Budapesten lép fel az Aerosmith
28 év után tér vissza hazánkba a legendás rockegyüttes! Az Aerosmith fellépésével debütál koncerthelyszínként a vadonatúj Puskás Aréna.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2024. ÁPRILIS Szuper tippek a tavaszi nagytakarításhoz
Valamit valamiért – tartja a mondás. Ha itt a mesés tavasz, eljön a nagytakarítás ideje.
02
Szabadidő 2024. ÁPRILIS Ismét Magyarországra jön Bryan Adams
Ha valamelyik dalát játssza a rádió, azonnal felismerjük jellegzetes rekedt, erőteljes hangját. Ha rockos számot énekel, ha lírai hangvételű dalt.
03
Szabadidő 2024. ÁPRILIS Így mentsd meg a húsvéti maradékot!
4 tipp a maradék sonka és tojás új formába öntésére, hogy ne maradékként, hanem ínyencfalatként gondolj a húsvéti romokra.
Menu