Szabadidő

Utolsó turnéján a legendás KISS!
Magyarországon is elbúcsúzik rajongóitól a világ egyik legkülönösebb rockbandája.

Látványos pirotechnikai effektek, robbanások és repülő szuperhősök. Útjuk legvégére ért a világ egyik legkülönösebb színpadi jelenlétével ismertté és világhírűvé vált KISS együttes.

Az End of the Road elnevezésű búcsúturnén utoljára láthatja a közönség az ijesztő jelmezekben parádézó, látványos produkcióval és legendás dalokkal ünnepelő négyest. Negyvenöt év rekordokat döntő és különleges zenei karrier után befejezi a koncertezést az ikonikus kvartett.

A búcsúkoncert bejelentésén a megszokott módon talpig szörnynek sminkelt zenészek nem kevesebbet ígértek, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal. Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet okádnak, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett repdesve játsszák négy és fél évtized legnagyobb slágereit a kétórásra tervezett élőkoncerten. Műfajt teremtő zenéjével a KISS tagja lett a Rock and Roll Hírességek Csarnokának, köszönhetően az olyan klasszikussá vált slágereknek, mint az I Was Made For Lovin 'You, a Love Gun, a God Gave Rock And Roll To You, a Deuce vagy a Rock And Roll All Nite. A 24 arany- és platinalemez, a 100 millió eladott korong, a számos megdöntött rekord nem véletlen.

A turné egy éve a kanadai Vancouverben indult, és Észak-Amerika legnagyobb koncerthelyszínei után idén Európa nagyvárosaiban is látható lesz. A KISS rajongótábora a világon mindenhol jelen van, így karrierjüket egy hatalmas világkörüli robbantással fejezik be: „Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem.”

A világkörüli turné még egy évig folytatódik és 2021. nyarán a KISS utoljára abban a városban áll színpadra, ahol az egész elkezdődött: New Yorkban. Ahogy a frontember fogalmazott, még a legizgalmasabb party sem tarthat örökké.

Az End of the Road turnéval “Demon", "Starchild", "Spaceman" és "Catman" elbúcsúzik a rajongóktól. Minden rockernek, zene rajongónak és a rendkívüli koncertélmény szerelmeseinek: "A legjobbat akartad, a legjobbakat kaptad. A világ legkirályabb bandája... legutolsó turnéján: a KISS!"

A Papp László Budapest Sportarénában 2020. július 16-án tartott budapesti koncertre jegyek kaphatók a koncertszervező Live Nation hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2020. FEBRUÁR Budapesten lép fel az Aerosmith
26 év után tér vissza hazánkba a legendás rockegyüttes! Az Aerosmith fellépésével debütál koncerthelyszínként a vadonatúj Puskás Aréna.
Szabadidő 2019. NOVEMBER Tavasszal jön Carlos Santana!
A tízszeres Grammy-díj, háromszoros latin Grammy-díj-nyertes zenei ikon tavasszal induló világkörüli turnéja negyedik állomásán, 2020. március 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER James Blunt újra az arénában!
Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné egyik állomása Budapest lesz.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2020. JÚNIUS Légy turista itthon! Első rész: Budapest
A Parlamenten túl is létezik egy Budapest, amelyik csak arra vár, hogy felfedezd.
02
Szabadidő 2020. MÁJUS Lenyűgöző vízesések a nagyvilágból
Félelmetes erejű és különleges szépségű természeti csodák, melyek még a tapasztalt utazókat is lenyűgözik!
03
Szabadidő 2020. MÁJUS A szerelem hálójában
Elmagányosodó világunkban egyre többen keresik a szerelmet is a világhálón: vajon meg lehet-e találni az igazit egy online társkereső oldalon?
Menu