Szabadidő

Tíz év után tér vissza a legendás zenekar
A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2021. december 1-jén ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Simply Red a közelmúltban jelentette be, hogy novemberben megjelenő Blue Eyed Soul című vadonatúj hangzásvilágú stúdiólemezét jövőre egy 33 állomásos európai turnén mutatja be. A zenekar az új szerzemények mellett természetesen legnagyobb slágereit is elhozza rajongóinak, így a közönség számíthat arra, hogy élőben hallgathatja meg többek között az If You Don't Know Me By Now, a Something Got Me Started, a Stars, a Holding Back The Years, az It's Only Love, a For Your Babies, az A New Flame, a Fairground vagy a Sunrise megaslágereket.

A koncertsorozat Newcastle-ban indul és több európai nagyváros után, december 1-jén érkezik Budapestre.

Az 1985-ben Manchesterben indult együttes eddigi csaknem három és fél évtizedes pályafutása során több mint 50 millió albumot adott el és tízmillió ember előtt lépett fel világszerte. Mick Hucknall a zenekar alapítója és névadója, kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője, akit 1986 óta Ian Kirkham szaxofonos egészít ki. A jelenlegi formáció 2003 óta változatlan. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” – nyilatkozta Mick Hucknall a koncertsorozatot beharangozó sajtótájékoztatón.

A Blue Eyed Soul album és az európai turné állomásaira különleges ajándéktárgyakat is tartalmazó VIP csomagok már megvásárolhatók. A budapesti koncertre jegyek kaphatók a szervező Live Nation hivatalos weboldalán és országosan a jegyértékesítő pontokon.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. NOVEMBER Tavasszal jön Carlos Santana!
A tízszeres Grammy-díj, háromszoros latin Grammy-díj-nyertes zenei ikon tavasszal induló világkörüli turnéja negyedik állomásán, 2020. március 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER James Blunt újra az arénában!
Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné egyik állomása Budapest lesz.
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2021. JANUÁR 5 csoda a természetből - gyönyörű fotókkal
Felejtsd el a mindennapi kellemetlenségeket, és képzeld el, hogy lélegzetelállító tájakat fedezel fel!
02
Szabadidő 2021. JANUÁR A filmvászon legendás dívái
Egy pillantásukkal lenyűgözték a nézőket, tehetségüket csodálták, természetes bájuknak köszönhetően pedig mindenki rájuk akart hasonlítani.
03
Szabadidő 2021. JANUÁR Hogyan tartsd meg újévi fogadalmad?
Az újévi fogadalmakkal az a baj, hogy szinte már kimondásuknál kétségessé válik, megvalósítod-e. Miért?
Menu