Szabadidő

James Blunt újra az arénában!
Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné egyik állomása Budapest lesz.

A koncertsorozat február 14-én az Egyesült Királyságban, Birminghamben kezdődik, és két hónappal később a londoni Royal Albert Hallban zárul. A magyarországi koncert 2020. április 1-jén, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

Bár utolsó albumán az elektronikus hangzások felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új lemezével visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd. Az előzetesen Cold címmel megjelent kislemez előrevetíti az őszi album hangulatát. Már most meghallgathatjuk a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. A teljes albumra az a lágyság jellemző, ahogyan a rajongók James Blunt személyiségét megismerhették.

James Blunt első nagylemeze Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Lemezeiből eddig több mint 23 millió példányt adott el, zenéje és varázslatos személyisége pedig világszerte tízezres tömegeket csábít koncertjeire.

Az idén 45 éves zenész a Bristoli Egyetemre járt, de szociológiai tanulmányai befejezését követően négy év katonai szolgálatot vállalt. Állomásozott Kanadában, páncélos felderítőként a NATO békefenntartó egységénél Koszovóban. Katonai élményei ihlették a No Bravery című számát. Leszerelése óta teljes egészében zenei karrierjére koncentrál.

James Blunt eddig három alkalommal járt Budapesten. 2020. április 1-jei fellépése a Papp László Budapest Sportarénában immáron a negyedik koncertje lesz Magyarországon. Jegyek már kaphatók a szervező Live Nation weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. MÁJUS Ötven év rockzene
Több mint 100 millió eladott lemez. Európa egyik legsikeresebb zenekara, a Scorpions novemberben újra Budapesten koncertezik.
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Utazás az álmok hajóján
Fényárban úszó terek, grandiózus látványvilág. Így fest a harmadik évezred technikai megoldásaival megálmodott legújabb óceánjáró, a Celebrity Edge.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2019. OKTÓBER Télből a nyárba! Indulhatunk?
Influenza, depresszió, nem múló köhögés, sápadtság – hosszan sorolhatnánk, mire gyógyír egy téli nyaralás. A napfény, a tenger, a szabadabb öltözék, a séta és persze maga az élmény testünket-lelkünket pillanatok alatt meggyógyítja, mi több, ellenállóvá teszi.
02
Szabadidő 2019. OKTÓBER Te mit tettél idén az állatokért?
Gondold csak el, mennyi mindent köszönhetünk az állatoknak. Az állatok világnapja alkalmából most te hozz áldozatot értük! Neked semmit, nekik mindent jelenthet egy kis gondoskodás.
03
Szabadidő 2019. OKTÓBER Tippek a gyönyörű őszi kertért
A nyár véget ért, kertünk pedig ilyenkor kezd egyre rendezetlenebbnek látszani. Némi munkával és egy-két hasznos trükkel azonban ismét régi fényében tündökölhet.
Menu