Szabadidő

James Blunt újra az arénában!
Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné egyik állomása Budapest lesz.

A koncertsorozat február 14-én az Egyesült Királyságban, Birminghamben kezdődik, és két hónappal később a londoni Royal Albert Hallban zárul. A magyarországi koncert 2020. április 1-jén, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

Bár utolsó albumán az elektronikus hangzások felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új lemezével visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd. Az előzetesen Cold címmel megjelent kislemez előrevetíti az őszi album hangulatát. Már most meghallgathatjuk a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. A teljes albumra az a lágyság jellemző, ahogyan a rajongók James Blunt személyiségét megismerhették.

James Blunt első nagylemeze Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Lemezeiből eddig több mint 23 millió példányt adott el, zenéje és varázslatos személyisége pedig világszerte tízezres tömegeket csábít koncertjeire.

Az idén 45 éves zenész a Bristoli Egyetemre járt, de szociológiai tanulmányai befejezését követően négy év katonai szolgálatot vállalt. Állomásozott Kanadában, páncélos felderítőként a NATO békefenntartó egységénél Koszovóban. Katonai élményei ihlették a No Bravery című számát. Leszerelése óta teljes egészében zenei karrierjére koncentrál.

James Blunt eddig három alkalommal járt Budapesten. 2020. április 1-jei fellépése a Papp László Budapest Sportarénában immáron a negyedik koncertje lesz Magyarországon. Jegyek már kaphatók a szervező Live Nation weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. NOVEMBER Tavasszal jön Carlos Santana!
A tízszeres Grammy-díj, háromszoros latin Grammy-díj-nyertes zenei ikon tavasszal induló világkörüli turnéja negyedik állomásán, 2020. március 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Utazás az álmok hajóján
Fényárban úszó terek, grandiózus látványvilág. Így fest a harmadik évezred technikai megoldásaival megálmodott legújabb óceánjáró, a Celebrity Edge.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2020. ÁPRILIS Szuper tippek a tavaszi nagytakarításhoz
Valamit valamiért – tartja a mondás. Ha itt a mesés tavasz, eljön a nagytakarítás ideje.
02
Szabadidő 2020. ÁPRILIS Szökőkútcsodák a Földön
Az ember régóta épít szökőkutakat azért, hogy a köztereket hangulatosabbá tegye. Íme néhány a világ legimpozánsabb alkotásai közül, amelyeket fotóinkon most otthon ülve is megcsodálhatunk.
03
Szabadidő 2020. MÁRCIUS Dobd fel a konyhádat néhány szuper sűrítő módszerrel
Szinte semmibe nem kerül, de új ízeket varázsolhatsz az ételeidbe. Sűrítő tippek, ha már unod a lisztet.
Menu