Szabadidő

James Blunt újra az arénában!
Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné egyik állomása Budapest lesz.

A koncertsorozat február 14-én az Egyesült Királyságban, Birminghamben kezdődik, és két hónappal később a londoni Royal Albert Hallban zárul. A magyarországi koncert 2020. április 1-jén, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

Bár utolsó albumán az elektronikus hangzások felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új lemezével visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd. Az előzetesen Cold címmel megjelent kislemez előrevetíti az őszi album hangulatát. Már most meghallgathatjuk a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. A teljes albumra az a lágyság jellemző, ahogyan a rajongók James Blunt személyiségét megismerhették.

James Blunt első nagylemeze Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Lemezeiből eddig több mint 23 millió példányt adott el, zenéje és varázslatos személyisége pedig világszerte tízezres tömegeket csábít koncertjeire.

Az idén 45 éves zenész a Bristoli Egyetemre járt, de szociológiai tanulmányai befejezését követően négy év katonai szolgálatot vállalt. Állomásozott Kanadában, páncélos felderítőként a NATO békefenntartó egységénél Koszovóban. Katonai élményei ihlették a No Bravery című számát. Leszerelése óta teljes egészében zenei karrierjére koncentrál.

James Blunt eddig három alkalommal járt Budapesten. 2020. április 1-jei fellépése a Papp László Budapest Sportarénában immáron a negyedik koncertje lesz Magyarországon. Jegyek már kaphatók a szervező Live Nation weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. MÁJUS Ötven év rockzene
Több mint 100 millió eladott lemez. Európa egyik legsikeresebb zenekara, a Scorpions novemberben újra Budapesten koncertezik.
Szabadidő 2019. ÁPRILIS A felejthetetlen Deep Purple ismét Magyarországon!
A Deep Purple 1987-ben járt először Magyarországon, immáron tizenkettedik alkalommal térnek vissza. Koncerten hallani őket felejthetetlen élmény: hetven fölött is töretlen lelkesedéssel és energiával ontják magukból az örökzöldeket.
Szabadidő 2019. FEBRUÁR Utazás az álmok hajóján
Fényárban úszó terek, grandiózus látványvilág. Így fest a harmadik évezred technikai megoldásaival megálmodott legújabb óceánjáró, a Celebrity Edge.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER Használd ki az utószezont, pihenj kényelmesen!
A ráckevei Duna Relax Hotel a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugalmat kedvelő ifjak és örökifjak paradicsoma.(x)
02
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER Színházban A nagy Gatsby
Látványos, bátor premierrel kezdte az őszi évadot a Vígszínház.
03
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER 3+5 tipp, hogy konfliktusmentes legyen az iskolakezdés
Elkezdődött az iskola! Szeretnél segíteni a gyerekeknek úgy, hogy magadra is maradjon időd?
Menu