Szabadidő

Újra zúznak a szörnyautók
Gyerekkorunk kedvenc színes játékautói több száz lóerős életnagyságú változatai visszatérnek Budapestre.

Jövő tavasszal látványos fényparádéval, lézershow-val, hatalmas tűzcsóvákkal és egetrengető dübörgéssel hódítják meg az MVM Dome küzdőterét a Mattel játékgyártó fantáziaautói. Egészen pontosan a modellautók hatalmas kerekeken guruló, életnagyságú változatai. Visszatérnek a rajongók kedvenc gigantikus Hot Wheels gépszörnyei: Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™ A magyar közönség előtt a tavalyi show-n bemutatkozott járgányok mellett idén ott lesz a vadonatúj HW 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks tűzoltó járgánya is.

A legnagyobb rajongók testközelből is láthatják az előadás főszereplőit, bekukkanthatnak a kulisszák mögé a Hot Wheels Monster Trucks Live műsorvezetőinek kíséretében. Ezek a VIP csomagok limitált számban érhetők el. 

Az előadások előtt külön programmal készülnek a szervezők. A Crash Zone Party az előadások előtt két és fél órával lehetővé teszi a Crash Zone kiegészítő jeggyel rendelkező nézők számára, hogy belépjenek a versenypályára, közelről megnézhessék a Hot Wheels Monster Trucks autócsodák formáit, hatalmas méreteit, és személyesen is találkozzanak a sofőrökkel. 

A zúzóshow minden korosztály számára garantáltan különleges élményt ígér, amely 2024. március 16-án és 17-én összesen három alkalommal lesz látható az MVM Dome-ban. Jegyek és további információk a szervező Live Nation hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2023. NOVEMBER Rod Stewart: „A legnagyobb slágereimet viszem!”
A legendás brit énekes a budapesti MVM Dome-ban lép fel 2024. június 22-én.
Szabadidő 2023. OKTÓBER Egy lenyűgöző nyüzzzsgő show
Visszatér Budapestre a kortárs cirkuszművészet leghíresebb társulata, amely újradefiniálja az emberi teljesítőképesség határait!
Szabadidő 2023. SZEPTEMBER A legbizarrabb múzeumok a Földön
Múzeumot állítottak nem csak a legrosszabb műalkotásoknak, de a vécétörténetnek és a szerelmi csalódásoknak is.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2024. MÁJUS Rózsákkal ébredek, rózsákkal álmodom
Boldog életem van. Tudom, manapság ezt nem divat csak úgy kijelenteni, de az én világom valóban kerek. És virágokkal van tele. (x)
02
Szabadidő 2024. MÁJUS A szerelem hálójában
Elmagányosodó világunkban egyre többen keresik a szerelmet is a világhálón: vajon meg lehet-e találni az igazit egy online társkereső oldalon?
03
Szabadidő 2024. MÁJUS A legfinomabb tavaszi leves: a minestrone
Ez a könnyű, de sűrű, forró és laktató leves teljes, ám egyáltalán nem hízlaló vacsora lehet, ami csupa-csupa tavasz.
Menu