Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. February 20. Monday, Aladár, Álmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Csábrági Marianna

fodrászmester
 Csábrági Marianna - fodrászmester

1989-ben végeztem Nyíregyházán fodrászként.
1994-ben mestervizsgáztam, és abban az évben nyitottam első önálló szalonomat.
1998-ban diplomáztam az egri Tanárképző Főiskola pedagógia szakán, mivel a szakmunkásképző intézettel együttműködve részt vettem a tanulók képzésében és vizsgáztatásában.

Pedagógusi végzettségemet kamatoztattam a Swarzkopf Professionel ASK Akadémiáján szaktanásadóként, ahol szakszervízeket, és szemináriumokat vezettem, valamint nemzetközi work-shopokon dolgoztam.
A mai napig nagy hangsúlyt helyezek a folyamatos tanulásra, továbbképzésre, mivel a fodrászat ma már sokkal komplexebb tudást igényel, mint korábban, és nagyon fontos a trend ismerete nemzetközi szinten.

Azért, hogy vendégeim elégedettsége teljesebb legyen, és hogy minél többet nyújthassak, okleveles sminkes képesítést, és tudást szereztem a Budapesti sminkiskolában. Így ma már nemcsak frizurájuk elkészítéséhez adok tanácsokat, hanem a mindennapi sminkeléshez, és ahhoz, hogy hogyan hozhatják magukat rövid idő alatt csúcsformába, hogy még sikeresebbek legyenek. Természetesen nagyon szeretem az alkalmi, menyasszonyi frizurákat, kontyokat, amelyeket ma már a sminkkel összhangban készítek el vendégeimnek.

Emellett fotózásokon, - portfólió készítéshez, vagy újságokhoz- vállalok teljes körű szolgáltatást, sminkkel, frizurával a kívánt stílusban.

Tegyünk meg minden szépségünkért kívülről belülről egyaránt, mert ezzel nagy örömet szerzünk környezetünknek, de még nagyobb örömet saját magunknak!

Elérhetőség:
E-mail: csabragim@gmail.com


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Anita, koszonom kerdeset, es mielott raternek konkretan a termekre, mindenkeppen hangsuly... TovábbTovább
Kedves Marianna! Egy korábbi cikkében (http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=31507) írt arról... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kockáztatni muszáj, de megéri?

Kockáztatni muszáj, de megéri?

A busás hozam ígérete csábító, csak éppen mindig ott a kétség: biztos ez? Ha befektetésről van szó, a kockázat azt jelenti, hogy mennyire bizonytalan a jövőbeni teljesítmény. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés