Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 29. Thursday, Pál, Péter   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Csábrági Marianna

fodrászmester
 Csábrági Marianna - fodrászmester

1989-ben végeztem Nyíregyházán fodrászként.
1994-ben mestervizsgáztam, és abban az évben nyitottam első önálló szalonomat.
1998-ban diplomáztam az egri Tanárképző Főiskola pedagógia szakán, mivel a szakmunkásképző intézettel együttműködve részt vettem a tanulók képzésében és vizsgáztatásában.

Pedagógusi végzettségemet kamatoztattam a Swarzkopf Professionel ASK Akadémiáján szaktanásadóként, ahol szakszervízeket, és szemináriumokat vezettem, valamint nemzetközi work-shopokon dolgoztam.
A mai napig nagy hangsúlyt helyezek a folyamatos tanulásra, továbbképzésre, mivel a fodrászat ma már sokkal komplexebb tudást igényel, mint korábban, és nagyon fontos a trend ismerete nemzetközi szinten.

Azért, hogy vendégeim elégedettsége teljesebb legyen, és hogy minél többet nyújthassak, okleveles sminkes képesítést, és tudást szereztem a Budapesti sminkiskolában. Így ma már nemcsak frizurájuk elkészítéséhez adok tanácsokat, hanem a mindennapi sminkeléshez, és ahhoz, hogy hogyan hozhatják magukat rövid idő alatt csúcsformába, hogy még sikeresebbek legyenek. Természetesen nagyon szeretem az alkalmi, menyasszonyi frizurákat, kontyokat, amelyeket ma már a sminkkel összhangban készítek el vendégeimnek.

Emellett fotózásokon, - portfólió készítéshez, vagy újságokhoz- vállalok teljes körű szolgáltatást, sminkkel, frizurával a kívánt stílusban.

Tegyünk meg minden szépségünkért kívülről belülről egyaránt, mert ezzel nagy örömet szerzünk környezetünknek, de még nagyobb örömet saját magunknak!

Elérhetőség:
E-mail: csabragim@gmail.com
70/421 4515
www.facebook.com/forevermanna/
instagram.com/forevermanna


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Monika, nagyon koszonom kerdesedet. Az osz haj fedese az egy klasszikus, orok kerdes,... TovábbTovább
Kedves Marianna, Tanácsot szeretnék kérni, hogyan lehet eltüntetni egy hosszú szőke hajban az ős... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés