Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 29. Thursday, Pál, Péter   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Molnár Tamás

szexuálterapeuta
 Molnár Tamás - szexuálterapeuta Molnár Tamás szexuálterapeuta vagyok. 50 éves. 1986-ban szereztem meg második, pszichológus egyetemi diplomámat, ahol szexuális funkciózavarok témakörében írtam a szakdolgozatomat. Azóta folyamatosan foglalkozom szexuálterápiával, házasságterápiával, és szexuálpszichológiával. Hivatásomnak tekintem, hogy segítsek az embereknek élvezni a jó szexet, illetve rávezetni őket a jó szexre.

Próbálok részt vállalni a szexuális és szerelmi kultúra terjesztésében. 1985-86-ben 72 órás szexuálterápiás kiképző tanfolyamot végeztem el a Magyar Pszichiátriai Társaság szervezésében, dr. Szilágyi Vilmos vezetése alatt.

Szemléletemben igyekszem korszerűségre törekedni. Mind analitikus, mind kognitív- és viselkedésterápiás szemléleteket és módszereket ötvözök praxisomban. Tagja vagyok a Magyar Szexológiai Társaságnak, és alapító- és kuratóriumi tagja voltam a Magánéleti Kultúra - Korszerű Életvezetés Alapítványnak. A  Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület elnöke vagyok. Új gondolatokra, mélyebb összefüggések feltárására, kreativitásra ösztönzöm klienseimet és kollégáimat.
"Jó szex – kielégítő orgazmus"

Elérhetőség:
Telefon: +36 70 215 5455 
E-mail: szexa@szexa.hu
Web: www.szexa.hu


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves József! Ha a cukorbetegsége kezelt, akkor kisebb a valószínűsége, hogy emiatt lenne mere... TovábbTovább
tisztelt doktor ur. azzal a tisztelet teljes kérdéssemel fordulok önhöz hogy fél éve kiderült c... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés