Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Dr. Kardos Róbert

urológus főorvos
Dr. Kardos Róbert - urológus főorvos 1977-ben szereztem diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, summa cum laude eredménnyel. 1981-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam és 2 évig mint sebész szakorvos dolgoztam a Tétényi úti Kórház Általános sebészeti osztályán. 1986-ban a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Urológiai Klinikáján kiváló eredménnyel tettem urológus szakvizsgát. Már akkor aktívan bekapcsolódtam a klinikai kutató, oktató és gyógyító tevékenységébe.
1983 óta legfőbb kutatási területem a lézerek urológiai alkalmazásának elméleti és gyakorlati vonatkozásai, amelynek eredményeként a klinikán folyó lézer sebészeti beavatkozások irányításával is megbíztak. 1992-ben több hetet töltöttem a Bolognai Urológiai Klinikán, ahol a hólyagpótló műtéti eljárásokat tanulmányoztam. 1993-ban a Haynal Imre Urológiai Klinikán is bevezettem a hólyag béllel történő helyettesítését. Még ebben az évben 2 hónapos tanulmányi úton voltam a müncheni egyetem urológia klinikáján, ahol a legkorszerűbb lézeres műtéti eljárásokat tanulmányoztam. 1997-ben klinikai onkológia szakvizsgát tettem az Országos Onkológiai Intézetben.
1999-től a pest megyei Flór Ferenc Kórház Urológiai osztályának főorvosa voltam. 2001 óta több helyen is folytatok urológiai szakrendelést, a Budavári Önkormányzat Rendelőintézetében, a Millenáris Egészség Centrumban, valamint a MNKK Honvéd Kórház Urológiai osztályán, onkológiai szakrendelést.
Az utóbbi években több európai és amerikai kongresszuson vettem részt, ahol folyamatosan fejlesztettem szakmai ismereteimet.
Kiemelt szakmai területem: urológia, onkológia, prosztata megbetegedések, merevedési problémák kezelése, lézer sebészet, vizelettartási zavarok.
A gyógyítás titka a személyre szóló szakértő gondoskodás.

Elérhetőség:
Telefon: (20) 662 8811
Web: Millenáris Egészség Centrum


Keress tanácsadóink között!

 Kádár János - belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek

Legfrissebb kérdések és válaszok

Javaslom, hogy keressen fel egy urológust vagy andrológust. TovábbTovább
Tisztelt cím! 30éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy a napokban egy hosszabb bicikli túrán ... TovábbTovább
További szakértőink
 Kádár János - belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés