Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. January 17. Tuesday, Antal, Antónia   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Dr. Kardos Róbert

urológus főorvos
Dr. Kardos Róbert - urológus főorvos 1977-ben szereztem diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, summa cum laude eredménnyel. 1981-ben jeles eredménnyel szakvizsgáztam és 2 évig mint sebész szakorvos dolgoztam a Tétényi úti Kórház Általános sebészeti osztályán. 1986-ban a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Urológiai Klinikáján kiváló eredménnyel tettem urológus szakvizsgát. Már akkor aktívan bekapcsolódtam a klinikai kutató, oktató és gyógyító tevékenységébe.
1983 óta legfőbb kutatási területem a lézerek urológiai alkalmazásának elméleti és gyakorlati vonatkozásai, amelynek eredményeként a klinikán folyó lézer sebészeti beavatkozások irányításával is megbíztak. 1992-ben több hetet töltöttem a Bolognai Urológiai Klinikán, ahol a hólyagpótló műtéti eljárásokat tanulmányoztam. 1993-ban a Haynal Imre Urológiai Klinikán is bevezettem a hólyag béllel történő helyettesítését. Még ebben az évben 2 hónapos tanulmányi úton voltam a müncheni egyetem urológia klinikáján, ahol a legkorszerűbb lézeres műtéti eljárásokat tanulmányoztam. 1997-ben klinikai onkológia szakvizsgát tettem az Országos Onkológiai Intézetben.
1999-től a pest megyei Flór Ferenc Kórház Urológiai osztályának főorvosa voltam. 2001 óta több helyen is folytatok urológiai szakrendelést, a Budavári Önkormányzat Rendelőintézetében, a Millenáris Egészség Centrumban, valamint a MNKK Honvéd Kórház Urológiai osztályán, onkológiai szakrendelést.
Az utóbbi években több európai és amerikai kongresszuson vettem részt, ahol folyamatosan fejlesztettem szakmai ismereteimet.
Kiemelt szakmai területem: urológia, onkológia, prosztata megbetegedések, merevedési problémák kezelése, lézer sebészet, vizelettartási zavarok.
A gyógyítás titka a személyre szóló szakértő gondoskodás.

Elérhetőség:
Telefon: (20) 662 8811
Web: Millenáris Egészség Centrum


Keress tanácsadóink között!

Dr. Hangonyi Csilla - tüdőgyógyász, allergológus, főorvos
tüdőgyógyász, allergológus, főorvos

Legfrissebb kérdések és válaszok

Nem lesz semmi probléma, vérzés csillapítása egyszerű, biztonságos. Egyébként műtét előtt beszél... TovábbTovább
Kedves Dr Úr! Voltam Urológián és az orvos megállapította hogy rövid a fityma fékem. Elő is jegy... TovábbTovább
További szakértőink
 Kádár János - belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Lakáspiac: új év, új lendület?

Lakáspiac: új év, új lendület?

Elmaradt öt százalékkal a múlt év piaci forgalma a tavalyelőttitől, ez azonban nem a lanyhulás jele, hanem a lakásépítési kedv feléledésének meggyőző bizonyítéka. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés