Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Polgár Noémi

Optometrista, látszerész
 Polgár Noémi - Optometrista, látszerész 1980-ban születtem Budapesten. Látszerész tanulmányaimat 1999-ben kezdtem. Az iskola mellett egy neves optikai üzletben dolgoztam, majd 2001-ben levizsgáztam és látszerész, fotócikk-kereskedő lettem. Ezt követte 2 év kötelező szakmai gyakorlat, majd 2004-ben felvételt nyertem a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karának Optometrista szakára, amit 2007-ben sikeresen zártam és kézbe vehettem a diplomámat.
Szakmai fejlődésemhez – tudásvágyamon és a szakma iránti szereteten kívül – nagyban hozzájárult az is, hogy 4 évet töltöttem egy kiváló szakember mellett, akitől megtanultam, hogy mit jelent az alapos, mindenre kiterjedő látásvizsgálat és látásgondozás, és aki megerősítette bennem azt a tudatot, hogy ezen a pályán kell tevékenykednem.
Több mint egy éve megnyitottam optikai üzletemet, mely folyamatos és töretlen fejlődést mutat, hosszú távú célkitűzéseimnek megfelelően.
Különös figyelmet fordítok a kontaktlencse kérdésére. Munkám során sajnos sokszor tapasztalom, hogy gyakorlott lencseviselők sincsenek tisztában alapvető, betartandó szabályokkal, és nem feltétlenül saját hibájukból kifolyólag. Ezen szeretnék változtatni, így a munkám egyben a hivatásom is. Ezen kívül foglalkozom még a szemészeti eredetű fejfájás vizsgálatával és kezelésével, és igyekszem megoldást találni más látás- és szempanaszokra ötvenenen túl is!

A szem, amelyikkel a világot látod, a te szemed. Külső szemeddel az emberekre figyelsz, belső szemedet megőrzöd önmagadnak. (Tatiosz)

Elérhetőség:

Telefon: (1) 303 7377
E-mail: info@polgaroptika.hu
Web: www.polgaroptika.hu


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Üdvözlöm, Mindenképp keressen fel szemészeti szakrendelést. Nézzenek utána, hogy a szemen belü... TovábbTovább
tisztelt latszereszno. 3 napja a jobb szememben cikazas van,mintha villamlana,este latom is feny... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés