Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 27. Tuesday, László   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Teodorescu Tímea

kézműves
Teodorescu Tímea - kézműves

A kézművesség, a lakberendezés, és a játszóházi kézműves foglalkozások területén tevékenykedem tizennégy éve. Szeretnék segítségére lenni mindazoknak, akik szívesen töltik szabadidejüket egyszerűen elkészíthető ajándékok, dísztárgyak, ötletes, kis költséggel előállítható gyermekjátékok megalkotásával. Vallom, hogy napjainkban igen nagy szükség van nyugodt, harmóniát teremtő elfoglaltságokra, elcsendesedésre, befelé figyelésre, amely egy kis kreativitással ötvözve csodát tesz az emberi lélekkel. Az elkészített tárgyak örömet adnak nekünk és környezetünknek, a gyermekekkel való együtt "barkácsolás" közösséget teremt, és nyugtató hatással van ránk, a bennünket napi szinten érő információáradat ellenpólusaként.

Szakterületem a papírművesség, ajándékokat és dísztárgyakat készítek, ezen belül díszdobozokat, képkereteket, tükröket. Az utóbbi három évben belekóstoltam a napló és fotóalbum készítésbe, amelyeket egyedi megrendelések alapján is vállalok. Sokan fordulnak hozzám különleges kérésekkel, amitől egy-egy ajándék valóban személyre szabott, ezáltal kedvesebb lesz.

Fontosnak tartom, hogy természetes anyagokkal dolgozzam, az ilyen tárgyak közelebb állnak az emberi lélekhez, tapintásuk, küllemük is kellemesebb.
Szívesen készítek nemeztárgyakat, elsősorban gyerekekkel, akiknek fantázia világa színes, ötletes megoldásokat eredményez.

Apró örömök és kis csodák teszik életünket teljesebbé.

Elérhetőség:
Telefon: (30) 532 8386
E-mail: ttttimea615@gmail.com


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Érdeklődő! Remélem sikerül levelemet továbbítani,mert a rendszer a szokásos módon mos... TovábbTovább
Kedves Tímea gyerekeknek kézműves foglalkozásokat is tartok sokszor az ötlet kifogyóban van szer... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés