Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. April 27. Thursday, Mariann, Zita   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Sinkovics Andrea

klinikai szakpszichológus
 Sinkovics Andrea - klinikai szakpszichológus

Több mint 10 éve dolgozom a lelki egészségvédelem és tanácsadás területén. Szívesen segítek szorongásban, pánikban, hangulat zavarokban, pszichoszomatikus betegségekben szenvedőknek, de várom a krízisben, életvezetési, párkapcsolati problémákkal, önismereti igénnyel hozzám fordulókat is.

1999-ben diplomáztam az ELTE pszichológia szakán és kezdtem dolgozni a Lelki Egészségvédő Alapítvány pszichoterápiás ambulanciáján. Nem sokkal később a tanácsadás és gyógyítás iránti lelkesedésem a klinikusi és pszichoterápiás szakképzés felé vitt, melyet a SOTE-n és a Magyar Pszichoanalitikus Egyesületnél végeztem. 

Mivel mindig is fontosak voltak számomra a művészetek, a hagyományos „beszélgetős” módszer mellett mozgás- és művészetterápiásan is képeztem magam.
Az egyéni konzultáció mellett szívesen tevékenykedem a mentálhigiéné területén is, tartottam csoportfoglalkozásokat, tréningeket és végzek oktatói tevékenységet az ELTE képzéseiben.

Tanulmányaim, eddigi tapasztalataim és az a néhány év, melyet egy telefonos segélyszolgálat vezetőjeként, majd egy szenvedélybeteg-mentő szolgálat munkatársaként töltöttem el, meggyőztek arról, hogy minden kilátástalannak tűnő helyzetben van lehetőség az előrelépésre, lelki gazdagodásra.

Publikációk:

  • Sinkovics Andrea – Kunos Vera: „Segítők segítése.” Integrált kifejezés- és táncterápia drogbetegekkel foglalkozók számára. In: Kapócs, I., Maár, M., Szabadka, P., (szerk.): Ifjú-Kór 2. Budapest, OKKER Kft.
  • Sinkovics Andrea: Érzelmi válaszok az érzelmi közeledésre. Viszontáttétel a gyakorlatban. In: Bokor, J., Mészáros, V. (szerk.): Intimitás, Áttétel, Viszontáttétel. Lélekben Otthon, Budapest.

Nők Lapjában megjelent írások:

  • A szerelem a lélek teljesítménye
  • Nyaralás – csak pihenten
  • Szeretem a testem – minden hibájával együtt
  • Pengetánc
  • Hamupipőke
  • Királyfit nevelünk, de nem magunknak 
  • Nagypapaság – nagy boldogság
Bejelentkezés az Alapítvány ambulanciájára: az alábbi két telefonszámon vagy az info@lelkiegeszsegert.hu e-mail címen.
A bölcsességet nem úgy kapjuk, magunknak kell azt felfedezni, oly út után, amelyet senki sem tehet meg helyettünk. (Proust)

Kedves Felhasználónk!
Szakértőnktől már nem áll módodban kérdezni. Olvasd el a korábbi kérdéseket és válaszokat, hátha megtalálod, amit keresel! Ha nem, fordulj a többi szakértőnkhöz!
Megértésedet köszönjük!


Keress tanácsadóink között!


Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Éva! Nagyon jó ötletnek tartom, hogy konzultáljon egy másik pszichiáterrel, akiben megbíz... TovábbTovább
Tisztelt Sinkovics Andrea! Tíz éve kezelnek SM-el. Hét évig szedtem a Rivotrilt, amit az évek so... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Rajta vagy a listán?

Rajta vagy a listán?

Ha egy hirdetés azzal kecsegtet, hogy kaphatsz hitelt úgy is, ha szerepelsz a BAR-listán, a hirdető azt ígéri, hogy akkor is ad neked kölcsönt, ha egy adósságodat nem fizetted ki. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés