Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Sinkovics Andrea

klinikai szakpszichológus
 Sinkovics Andrea - klinikai szakpszichológus

Több mint 10 éve dolgozom a lelki egészségvédelem és tanácsadás területén. Szívesen segítek szorongásban, pánikban, hangulat zavarokban, pszichoszomatikus betegségekben szenvedőknek, de várom a krízisben, életvezetési, párkapcsolati problémákkal, önismereti igénnyel hozzám fordulókat is.

1999-ben diplomáztam az ELTE pszichológia szakán és kezdtem dolgozni a Lelki Egészségvédő Alapítvány pszichoterápiás ambulanciáján. Nem sokkal később a tanácsadás és gyógyítás iránti lelkesedésem a klinikusi és pszichoterápiás szakképzés felé vitt, melyet a SOTE-n és a Magyar Pszichoanalitikus Egyesületnél végeztem. 

Mivel mindig is fontosak voltak számomra a művészetek, a hagyományos „beszélgetős” módszer mellett mozgás- és művészetterápiásan is képeztem magam.
Az egyéni konzultáció mellett szívesen tevékenykedem a mentálhigiéné területén is, tartottam csoportfoglalkozásokat, tréningeket és végzek oktatói tevékenységet az ELTE képzéseiben.

Tanulmányaim, eddigi tapasztalataim és az a néhány év, melyet egy telefonos segélyszolgálat vezetőjeként, majd egy szenvedélybeteg-mentő szolgálat munkatársaként töltöttem el, meggyőztek arról, hogy minden kilátástalannak tűnő helyzetben van lehetőség az előrelépésre, lelki gazdagodásra.

Publikációk:

  • Sinkovics Andrea – Kunos Vera: „Segítők segítése.” Integrált kifejezés- és táncterápia drogbetegekkel foglalkozók számára. In: Kapócs, I., Maár, M., Szabadka, P., (szerk.): Ifjú-Kór 2. Budapest, OKKER Kft.
  • Sinkovics Andrea: Érzelmi válaszok az érzelmi közeledésre. Viszontáttétel a gyakorlatban. In: Bokor, J., Mészáros, V. (szerk.): Intimitás, Áttétel, Viszontáttétel. Lélekben Otthon, Budapest.

Nők Lapjában megjelent írások:

  • A szerelem a lélek teljesítménye
  • Nyaralás – csak pihenten
  • Szeretem a testem – minden hibájával együtt
  • Pengetánc
  • Hamupipőke
  • Királyfit nevelünk, de nem magunknak 
  • Nagypapaság – nagy boldogság
Bejelentkezés az Alapítvány ambulanciájára: az alábbi két telefonszámon vagy az info@lelkiegeszsegert.hu e-mail címen.
A bölcsességet nem úgy kapjuk, magunknak kell azt felfedezni, oly út után, amelyet senki sem tehet meg helyettünk. (Proust)

Kedves Felhasználónk!
Szakértőnktől már nem áll módodban kérdezni. Olvasd el a korábbi kérdéseket és válaszokat, hátha megtalálod, amit keresel! Ha nem, fordulj a többi szakértőnkhöz!
Megértésedet köszönjük!


Keress tanácsadóink között!

 Kádár János - belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek

Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Éva! Nagyon jó ötletnek tartom, hogy konzultáljon egy másik pszichiáterrel, akiben megbíz... TovábbTovább
Tisztelt Sinkovics Andrea! Tíz éve kezelnek SM-el. Hét évig szedtem a Rivotrilt, amit az évek so... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés