Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 

Kristóf Károly

gyógytestnevelő, masszőr
 Kristóf  Károly - gyógytestnevelő, masszőr

1995-ben végeztem a Testnevelési Egyetem testnevelés-gyógytestnevelés szakán, megszerezve az ehhez kapcsolódó sportmasszázs diplomát. Mindemellett edzői szakon elvégeztem a testépítést.

14 éve foglalkozom orvosi ellenőrzés mellett egyéni gyógytornával és masszázzsal, különös tekintettel a különböző gerinc eredetű elváltozásokra, betegségekre. Munkám során a tapasztalataimra alapozva meggyőződésemmé vált, hogy panaszaink megszüntetése érdekében a gyógyszeres kezelés, vagy egyéb orvosi beavatkozások előtt az én szakterületemnek igen széles mozgásterülete van.

Elsősorban gerinc eredetű elváltozásokkal rendelkező beteg gyerekek egyéni gyógytornáztatása 1995-től, Dr. Lengyel Zsuzsanna IV.kerületi Gyermekszakrendelő intézetvezető főorvosa, gyermek ortopéd szakfőorvos szakmai felügyelete és pártolása mellett. Munkámat az elmúlt években támogatja Dr. Elek Emil gerincgyógyász is. Megszerkesztettem egy tornafüzetet az Ortetika fűzőgyártó cég megbízásából Scoliosis és Schauermann -szindrómában szenvedő betegek részére, amit az ország kilenc vidéki megyéjében a fűzőt viselő gyermekek kapnak meg a fűzővel együtt.

Előadást tartottam 2003-ban a Budapesti Műszaki Egyetem Ergonómia Tanszék felkérésére a „Munkahelyi veszélyek ergonómiai szemszögből” címmel, az irodabútorokat gyártó cégek kiállításán, ami a későbbiekben az ergonómia tankönyv 4. fejezeteként jelent meg a nevem alatt, mint társszerző.

2007-től heti rendszerességgel tartok kisgyermek tornát 3-6 éves kor között. A torna játékos formában hivatott kezelni és megelőzni az ortopéd elváltozásokat.

2008-ban szabadalmaztattam egy új eszközt, amely kezeli a gerinc eredetű panaszokat. Egyedülálló módon, megfelelő pihenéssel, izomnyújtással és erősítéssel biztosítja a gyorsabb gyógyulást, illetve a panaszok megelőzését.
Szakmai tapasztalatom az elmúlt években gyarapodva 3 éves kortól terjed ki egészen az idős korig. Ebben szerepel a mozgásszervi elváltozások gyógyítása masszázzsal, tornával és az életmód tanácsadás.

Minden életkorban élhetsz harmóniában a testeddel. Segítek!

Elérhetőség:
Telefon: (20) 382 8942
E-mail: kristof.karoly@freemail.hu
Web: mozgass.hu


Keress tanácsadóink között!

Dr. Hangonyi Csilla - tüdőgyógyász, allergológus, főorvos
tüdőgyógyász, allergológus, főorvos

Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Andrea! Elsősorban a túlterhelést kellene kerülni. Tudom, hogy ez ebben az esetben fából... TovábbTovább
Kérdésem lenne, hogy a masszőrök mivel tudják legjobban megőrizni az egészségüket és védeni az i... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés