Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Kerezsiné Nagy  Erika - hiteltanácsadó
Kerezsiné Nagy Erika
hiteltanácsadó
Kedves Felhasználónk!
Szakértőnktől már nem áll módodban kérdezni. Olvasd el a korábbi kérdéseket és válaszokat, hátha megtalálod, amit keresel! Ha nem, fordulj a többi szakértőnkhöz!
Megértésedet köszönjük![1]     2     3     következő        
Kerezsiné Nagy Erika | 2010-04-22 17:06:33Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Be kellene fáradni abba a pénzintézetbe, ahol felvették a hitelt. Jellemzően az előtörlesztéssel a törlesztőrészletet, s nem a futamidőt csökkentik. Próbáljon egyedi megállapodást kötni.

C.Gabriella | 2010-04-22 10:31:22
2008 juliusban 1600000 ezer Ft svájci frank alapú kölcsönt vettem fel 10 éves lejáratra gépkocsivásárlásra.Szeretném a futamidőt csökkenteni,ezért érdekelne, van -e lehetőség előtörlesztésre?

Kerezsiné Nagy Erika | 2010-04-22 17:03:13Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Igen, a bankok már nagyon meggondolják a kihelyezéseiket. A reklám nem a bajbajutottaknak szól. Be kellene jönnie hozzám, az összes meglévő hitelének a dokumentációjával, hogy megbeszéljük mit tehetünk. Elérhetőségeim az oldalon.

Annamária | 2010-04-20 13:06:28
T. Keresziné Nagy Erika! Következökben szeretném a segítségét kérni. Lépten-nyomon olvasom, hogy "adósságrendezö hitel" felvétele megoldás a szorult helyzetben lévö embereknek. Biztosan....csak az a bökkenö, hogy az én havi 8o ezer forintos nettó fizetésemre nem kaphatok ilyet. Mégis kinek találták ki ezt a hitelt? Valószínüleg aki 3-4x többet keres, nincs rá szüksége. Én igényelném, fizetném, de mindenhol elutasítottak. Sok az adósságom, többféle...Amikor ezeket felvettem még 2x ennyit kerestem(igaz hivatalosan csak minimálbérrel voltam bejelentve, amiröl szintén nem tehettem. Örültem, hogy a másik felét is pontosan megkaptam havonta. ), tudtam törleszteni. Nem az én hibámból kerültem ilyen helyzetbe. 21 év után megszünt a munkahelyem, 2 hónapig munkanélküli voltam. Végre fél éve sikerült elhelyezkednem, de fele annyi fizetéssel. Azóta sem érem utol magam. Nem erre való az adósságrendezö hitel? Elöre is köszönöm a segítségét.

Kerezsiné Nagy Erika | 2010-03-12 21:24:44Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Szilvi!
Sajnos a szóban tett igéret becsület dolga, bizakodjunk.
Ha a kötelemből ki szeretne kerülni, ahhoz már kell igazolás.
Például egy közjegyző előtt aláírt különélési nyilatkozat. Ezt kell bevinni a bankba.
Igazolják hogy élttársi és vagyonközösségük meszűnt. Ezzel kell a bankhoz beadni a kérelmet. Ha szükséges megbízható, nem drága közjegyző, segítek,írjon.

Szilvi | 2010-03-12 10:44:23
Kedves Erika! Következő a helyzetem. 2 éve lakást vásároltunk élettársammal deviza hitelre 1/2-1/2 tulajdoni hányadban.10 év után idén januárban élettársam elhagyott bennünket ,egy nálam 8 évvel fiatalabb lányhoz költözött. Van egy 8 éves kisfiunk. Volt élettársam szóban vállalta a lakáshitel törlesztését és a rezsi fizetését is. A lakásban jelenleg egyikünk se él, felújítás alatt van. Ő fejújítás után elszeretné adni a közös lakást. Hogyan tudnám bebiztosítani magunkat, hogy a szóban tett igéretét ezután is betartsa. Milyen formában járulna hozzá a bank, hogy én kilépjek az adóstársi kötelezettségből. Köszönöm válaszát: Szilvi

Kerezsiné Nagy Erika | 2010-02-21 11:59:32Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Asszonyom! Amit tehet, hogy bemegy az OTP-be és körülményeire hivatkozva kéri a hitel átütemezését. Amennyiben életkora miatt nem lehet futamidőt nyújtani, lehet hogy fiatalabb adóstárs bevonása lesz szükséges. A munkaügyi központ start+ programja után érdeklődjön. Ennek keretében leendő foglalkoztatója járulékfizetési kedvezményt kap, ha foglalkoztatja Önt. Üdvözlettel Kerezsi Erika

Jelen Károlyné | 2010-02-20 14:44:17
Tisztelt Cím! Sajnos két hónapja nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Munkahelyem megszünt öt évi munkaviszony után, pedig elég biztosnak tünt (építőipar) és itt maradtam egy svájci alapú személyi hitellel, amit még két és fél évig kell törlesztenem. A hvi fizetendő részlet forintban 27 e. Ft körűl mozog. Egydúl élek jelenleg munkanélküli segélyből. Sokfelé elküldtem az önéletrajzmat, néhány elbeszélgetésen is voltam, de így három évvel a nyugdíj előtt kevés esélyem van. Kérem szíveskedjen válaszolni tudna-e valamilyen megoldásst a fizetés könnyitésére. A hitelt az OTP Banktól vettem fel. Köszönettel. Jelen Károlyné

Kerezsiné Nagy Erika | 2010-01-06 22:08:05Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező!
Nem írta meg, jelzálog alapú, vagy személyi hitele van-e,s hogy hány évre vette fel.
Sajnos mindkét esetben szükséges fiatalabb családtag bevonása, az nem mindegy hogy milyen jövedelemmel kell rendelkeznie. A szüneteltetés sajnos nem lehetséges, esetleg könnyítésre jelzálog van mód jelzáloghitel esetében.

Ilike | 2010-01-02 13:35:06
Tisztelt Erika! Én azt szeretném megkérdezni, hogy mivel 65 éves vagyok, és fennálló tartozásom 70 éves koromig van, ami most 60 ezer forint körüli. Természetesen függ az árfolyamtól. És én azt szeretném, ha a futamidőt meg hosszabbítaná, és, ha el kell mennem, akkor meg a gyerekem majd folytatná, vagy találna ki más megoldást. De a Bank, csak kezessel tudná ezt megadni nekem. És kicsi a családom. Nincs senki, aki kezességet tudna vállalni, és ez nekem is megalázó lenne. És ilyenkor mit lehet tenni ? Létezik-e Bank, aki a futamidő meghosszabbítását kezes nélkül vállalná ? Vagy lehet-e szüneteltetni a kölcsönt ? A nyugdíjam nagyobb fele kölcsön. És egyedülálló nyugdíjas vagyok. Előre is köszönöm a válaszát. IIike

[1]     2     3     következő        
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Be kellene fáradni abba a pénzintézetbe, ahol felvették a hitelt. Jellemzően az előtörlesztéssel... TovábbTovább
2008 juliusban 1600000 ezer Ft svájci frank alapú kölcsönt vettem fel 10 éves lejáratra gépkocsi... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés