Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 21. Monday, Hajna, Sámuel   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Tanács Éva - kozmetikus
Tanács Éva
kozmetikus
Elérhetőség:
Szépítő Kezek Szalon, 1092 Budapest, Bakáts tér 9.
Telefon: (1) 217 8401
E-mail: tanacs.eva@freemail.hu[1]     2     3     4     5     6     következő        
Tanács Éva | 2017-01-23 17:37:41Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves László! Én nem vagyok orvos és ezzel a problémával szakorvoshoz forduljon !Üdvözlettel Tanács Éva.

Farkas László | 2017-01-17 11:47:55
Tisztelt doktor nő.Megszeretném kérdezni hogy akin kijön a rosacea annak soha az életben nem lehet úgymond normális bőre?/napbarnított bőr?/29 éves vagyok,kb:1,5 éve kezdet el pirosodni az arcom de nem zavart,egészen addig amíg le nem égtem a napon.Leégett az arcom és ugyebár az elszokott múlni,levedlik a bőr illetve lebarnul az arc.De nálam piros maradt és most már eléggé szembetűnő.A szemem alja az nem piros viszont elkezdett sötétedni,olyan mintha monoklim lenne. Az egész mellkasom is kezd piros lenni.Lehet ez ellen tenni valamit?Nem lehet megfékezni valahogy?Mert hatalmas lelki gyötrelmet okoz.Az utóbbi időben csak akkor érzem jól magam ha nem nézek bele a tükörbe.Pedig még nem súlyos,de láttam pár kollégámat akinek az egész felső teste tiszta piros volt.És én nem akarok úgy kinézni. Tudom hogy lehetőleg kerülni kell a kockázati tényezőket,de az szinte lehetetlen Pl. hideg,meleg.Ezeket nem lehet kijátszani. Nincs ez ellen valami kenőcs ami lehetőleg használ is.A válaszát, tanácsát előre is köszönöm.

Tanács Éva | 2015-03-13 20:58:27Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Zsuzsanna!
A hyaluronsav mint hatóanyag nagyon jó a vízhiányos bőrre, de az ultrahangot nem javaslom, főleg, ha gyulladásban van a bőr. Javaslom, hogy reggel kezd a napot egy pohár vízzel. Nagyon jól hidratál és átmossa a szervezetet. Kúraszerűen egyél 1 tk lenmagolajat naponta. A rosaceát olasz szalmagyopáros, levendulás, rózsafás krémek hatékonyan gyógyítják.
Mosolygós megújulást! Éva

Sámson Zsuzsanna | 2015-03-07 17:24:36
Kedves Éva! A kérdésem a következő lenne: 45 éves vagyok, sajnos már vannak ráncaim. A bőrön nagyon vízhiányos, mellette pedig rosaceás. Használható-e hyaluronsavas ultrahang kezelés az arcomra? Előre is köszönöm a választ!

Tanács Éva | 2014-09-01 20:57:14Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Alexandra!
Ha ilyen korán elkezdődött a ráncosodás, az azt jelenti, hogy a bőr alatti kötőszövetek gyengék. Olyan természetes alapú krémet, illetve olajat kell választani, amiben kötőszövet regeneráló anyagok vannak. Ilyen pld. csipkebogyómag-olaj, sárgarépa olaj, búzacsíra olaj, szőlőmagolaj, rózsafa, hofa, geránium, zsálya, Q10...
Pakolásnak rózsaszín agyagot javaslok, ami méregtelenít és pótolja a hiányzó nyomelemeket. Ha már nagyon mélyek a nevető ráncok, javaslom a dermarolleres szemkörnyéki kezelést. Sokszor a ráncosodásnak a kevés víz fogyasztása is okozója lehet. Belsőleg is egyél kötőszövet regeneráló ételeket, mint pld. köles, hajdina, zab, barna rizs, zeller, vajsaláta, pitypang levél, lucerna...
Mosolygós szépülést: Évi

Alexandra | 2014-08-26 13:51:08
Kedves Éva! 20-as éveimet járom és sajnos nevetőráncaim vannak. Hogyan tudnám leállítani vagy legalábbis lassítani a ráncok kialakulását? Milyen hidratálót,arcpakolást használjak nappal ill. éjszaka?

Tanács Éva | 2014-03-26 20:19:59Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Zsuzsanna!
A természetes hyaluronsav nagyon jó vízmegkötő képességű, nem okoz rosacea-t. Meg kell nézni, hogy milyen krém alapanyagban van benne. Csak a természetes alapanyagú kozmetikumokat szabad használni, mert az ásványianyag-tartalmú krémek okozhatnak rosacea-t. Ha száraz a bőre, akkor használja a hyaluronsav tartalmú krémet, de a rosacea-t ez nem szünteti meg.
Üdvözlettel: Éva

Satek Zsuzsanna | 2014-03-17 15:42:58
Kedves Éva! A hyarulonsav tartalmú arckrémek hajlamosítanak e rosaceára, illetve roseceás típusú bőrre használható e? köszönöm a válaszát: Zsuzsanna

Tanács Éva | 2013-02-17 21:53:05Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Marika!
Az én tanácsom: a kevesebb, több! Az igazán elegáns megoldás az olyan smink, ami szinte észre sem vehető. Ehhez a színvilághoz általában az aranyos tónusú árnyalatok mennek: meleg barnák, siena, okkerek, aranyokkerek. Kerülni érdemes az élénk, harsány színeket, mint a kékek és vörösök árnyalatai. Természetesen más smink való a hétköznapokra és más az alkalmi eseményekre. Olyankor megengedhető egy kicsit izgalmasabb, egzotikusabb színösszeállítás.
Üdvözlettel: Éva

Marika | 2013-02-08 09:28:25
50 év felett,de jól sminkelhető szemhéjra,milyen színű smink a legmegfelelőbb.szemem barna,hajam színe mahagóni barna.Érdekelne egy ápolt smink készítése.

[1]     2     3     4     5     6     következő        
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves László! Én nem vagyok orvos és ezzel a problémával szakorvoshoz forduljon !Üdvözlettel Ta... TovábbTovább
Tisztelt doktor nő.Megszeretném kérdezni hogy akin kijön a rosacea annak soha az életben nem leh... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés