Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. January 19. Thursday, Márió, Sára   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Tanács Éva - kozmetikus
Tanács Éva
kozmetikus
Elérhetőség:
Szépítő Kezek Szalon, 1092 Budapest, Bakáts tér 9.
Telefon: (1) 217 8401
E-mail: tanacs.eva@freemail.hu[1]     2     3     4     5     6     következő        
Tanács Éva | 2015-03-13 20:58:27Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Zsuzsanna!
A hyaluronsav mint hatóanyag nagyon jó a vízhiányos bőrre, de az ultrahangot nem javaslom, főleg, ha gyulladásban van a bőr. Javaslom, hogy reggel kezd a napot egy pohár vízzel. Nagyon jól hidratál és átmossa a szervezetet. Kúraszerűen egyél 1 tk lenmagolajat naponta. A rosaceát olasz szalmagyopáros, levendulás, rózsafás krémek hatékonyan gyógyítják.
Mosolygós megújulást! Éva

Sámson Zsuzsanna | 2015-03-07 17:24:36
Kedves Éva! A kérdésem a következő lenne: 45 éves vagyok, sajnos már vannak ráncaim. A bőrön nagyon vízhiányos, mellette pedig rosaceás. Használható-e hyaluronsavas ultrahang kezelés az arcomra? Előre is köszönöm a választ!

Tanács Éva | 2014-09-01 20:57:14Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Alexandra!
Ha ilyen korán elkezdődött a ráncosodás, az azt jelenti, hogy a bőr alatti kötőszövetek gyengék. Olyan természetes alapú krémet, illetve olajat kell választani, amiben kötőszövet regeneráló anyagok vannak. Ilyen pld. csipkebogyómag-olaj, sárgarépa olaj, búzacsíra olaj, szőlőmagolaj, rózsafa, hofa, geránium, zsálya, Q10...
Pakolásnak rózsaszín agyagot javaslok, ami méregtelenít és pótolja a hiányzó nyomelemeket. Ha már nagyon mélyek a nevető ráncok, javaslom a dermarolleres szemkörnyéki kezelést. Sokszor a ráncosodásnak a kevés víz fogyasztása is okozója lehet. Belsőleg is egyél kötőszövet regeneráló ételeket, mint pld. köles, hajdina, zab, barna rizs, zeller, vajsaláta, pitypang levél, lucerna...
Mosolygós szépülést: Évi

Alexandra | 2014-08-26 13:51:08
Kedves Éva! 20-as éveimet járom és sajnos nevetőráncaim vannak. Hogyan tudnám leállítani vagy legalábbis lassítani a ráncok kialakulását? Milyen hidratálót,arcpakolást használjak nappal ill. éjszaka?

Tanács Éva | 2014-03-26 20:19:59Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Zsuzsanna!
A természetes hyaluronsav nagyon jó vízmegkötő képességű, nem okoz rosacea-t. Meg kell nézni, hogy milyen krém alapanyagban van benne. Csak a természetes alapanyagú kozmetikumokat szabad használni, mert az ásványianyag-tartalmú krémek okozhatnak rosacea-t. Ha száraz a bőre, akkor használja a hyaluronsav tartalmú krémet, de a rosacea-t ez nem szünteti meg.
Üdvözlettel: Éva

Satek Zsuzsanna | 2014-03-17 15:42:58
Kedves Éva! A hyarulonsav tartalmú arckrémek hajlamosítanak e rosaceára, illetve roseceás típusú bőrre használható e? köszönöm a válaszát: Zsuzsanna

Tanács Éva | 2013-02-17 21:53:05Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Marika!
Az én tanácsom: a kevesebb, több! Az igazán elegáns megoldás az olyan smink, ami szinte észre sem vehető. Ehhez a színvilághoz általában az aranyos tónusú árnyalatok mennek: meleg barnák, siena, okkerek, aranyokkerek. Kerülni érdemes az élénk, harsány színeket, mint a kékek és vörösök árnyalatai. Természetesen más smink való a hétköznapokra és más az alkalmi eseményekre. Olyankor megengedhető egy kicsit izgalmasabb, egzotikusabb színösszeállítás.
Üdvözlettel: Éva

Marika | 2013-02-08 09:28:25
50 év felett,de jól sminkelhető szemhéjra,milyen színű smink a legmegfelelőbb.szemem barna,hajam színe mahagóni barna.Érdekelne egy ápolt smink készítése.

Tanács Éva | 2012-05-21 21:01:33Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Adrienne!
Sajnos a pettanásokat nem tanácsolom kinyomni, bármennyire is zavarnak, mert a bőr mélyebb rétegeiben szétterjed és egyre több és több pattanásod lesz.
A 100%-os tisztaságú natur készítmények használatát javaslom.
Levendulás, olasz szalmagyopáros arctonikot javaslok, mert nagyon jó tisztító és gyulladásgátló hatású.
Arckrémnek teáfás, rózsafás, körömvirág kivonatos krémet, mert ezek a hatóanyagok a baktériumok szaporodását is gátolják a fertőtlenítés, gyulladáscsökkentés és faggyúmirigyek szabályozása mellett.
Mosolygós baba várást! Tanács Éva

B.Adrienn | 2012-05-16 20:42:53
Kedves Éva! A pattanásokkal régebben is volt gondom, bár amíg szedtem a fogamzásgátló tablettát, csak a menstruáció alatt jelentek meg. Közel egy éve hagytam abba a tabletta szedését. Jelenleg 19. hétben járó 27 éves kismama vagyok, és a pattanásaim még rosszabbak mint régebben. Kb. két hete folyamatosan csak nőnek,és szaporodnak a testemen a gyulladt,gennyes, néhol 3-4 mm átmérőjű fájdalmas pattanások. Már nem csak az arcomon, de a mellkasom, vállam, és a hátam is tele van. Sőt, a fülcimpámon is nőtt két gennyes darab. Használtam már különböző arctonikokat(Vichy,Nivea,Clear & Clean, sőt még a gyógyszertárban kapható Aknesol is ). Némelyiktől simább lesz a bőröm, és amiket kinyomkodok, azokat szépen le is fertőtleníti, de el nem mulasztja egyik sem. Ha egyet kinyomok,reggelre újabb gennyes pattanás nő a testemen, és nemcsak esztétikailag zavaró,de fájdalmasak is. Voltam vele orvosnál,aki ugyan a háziorvosom és nem bőrgyógyász,de ő csak annyit tudott mondani,hogy majd elmúlik a terhességgel! Hát ez nem nagy segítség....mégis, szeretném tudni,milyen ecsetelő,arctonik,vagy szájon át beszedhető tabletta hozná rendbe a bőrömet??? Válaszát előre is köszönöm! B. Adrienn

[1]     2     3     4     5     6     következő        
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Zsuzsanna! A hyaluronsav mint hatóanyag nagyon jó a vízhiányos bőrre, de az ultrahangot ... TovábbTovább
Kedves Éva! A kérdésem a következő lenne: 45 éves vagyok, sajnos már vannak ráncaim. A bőrön n... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Lakáspiac: új év, új lendület?

Lakáspiac: új év, új lendület?

Elmaradt öt százalékkal a múlt év piaci forgalma a tavalyelőttitől, ez azonban nem a lanyhulás jele, hanem a lakásépítési kedv feléledésének meggyőző bizonyítéka. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés