Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Dr. Czigler Péter - fogászat
Dr. Czigler Péter
fogászat
Elérhetőség:
Telefon: (20) 264 5840
E-mail: info@clinident.hu[1]     2     3     4     következő        
Dr. Czigler Péter | 2015-06-08 11:18:46Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Tisztelt Erzsébet!

Az alsó implantátum nagy valószínűséggel nem okozhat fülzúgást, erre felső implantátumnál lenne gyanú.

Üdvözlettel,
Dr. Czigler Péter

Erzsébet | 2015-06-03 17:14:11
Tisztelt Doktor Úr ! Fülzúgás miatti teljes kivizsgálásom megtörtént, minden leletem negatív. A bal alsó 5-ös fogam implantált 9 éve, okozhatja a fülzúgást ? Ugye van mód az implantátum eltávolítására ilyen esetben ? Köszönettel : Erzsébet

Dr. Czigler Péter | 2015-01-22 10:49:08Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Tisztelt Anita!

Felső implantátum esetén, amennyiben a körülötte levő gyulladás az arcüregre is átterjed, melléktünetként akár fülzúgás is kialakulhat. Javaslom, hogy fül-orr gégész szakemberrel is konzultáljon ebben az ügyben.

Üdvözlettel,
Czigler Péter

Anita | 2015-01-22 10:36:18
Tisztelt Doktor úr ! Tíz éve meglévő implantátum okozhat-e fülzúgást? Köszönettel : Anita

Dr. Czigler Péter | 2014-07-31 08:27:06Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Tisztelt Gábor!

A fogsor és a fogíny közötti rést a fogsor alábélelésével lehet kitölteni. Ezt a fogorvosi rendelőben, vagy a fogorvos által vett lenyomat alapján a fogtechnikai laboratóriumban lehet elvégezni.

Üdvözlettel,
Dr. Czigler Péter

gábor 79 | 2014-07-29 10:24:26
Tisztelt doktor úr: arról szeretném kérdezni,hogy a fogsorom és az ínyem között hézagok keletkeztek mit miket tehetek hogyan lehet kitölteni műfogsor ragasztó stb.mit tehetek és milyen költséggel számolhatok? Válaszát előre is köszönöm,

Dr. Czigler Péter | 2014-07-31 08:23:59Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Éva!

A fogív különböző részein meghatározott formájú hiányt pótló hídtest formákat kell alkalmazni, így a híd felfekvése is eltérő lehet. A hídtest alatti területet erre a célra kifejlesztett fogtisztó kefével, illetve fogtisztító fonállal (Superfloss) lehet tisztán tartani.

Üdvözlettel,
Dr. Czigler Péter

Éva | 2014-07-22 19:42:34
Sajnos, 2db foghiányt, csak híddal lehetett megoldani. Amikor még nem volt véglegesítve, rákérdeztem, mit csináljak, ha az étel alámegy,azt mondta az orvos, hogy sajnos, azt ki kell piszkálni, mert teljesen passzentosra nem lehet csinálni, mivel be fog gyulladni alatt. Én viszont attól félek, épp így gyullad be. Érzékeny is az ínyem, gondosan ápolom, de ha valami alámegy, nem tudom kiszedni alóla, ami természetes, hogyan is nyúlnék alá. Nekem, az az érzésem, nem szabadott volna semekkora rést hagyni.Előre köszönöm a válaszát!

Dr. Czigler Péter | 2014-07-31 08:18:59Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Márta!

Adrenalin mentes érzéstelenítő oldat alkalmazható, ennek hatása csak kis mértékben gyengébb az adrenalint tartalmazónál. Ezen felül kifejezett adrenalin érzékenység esetén használható más érszűkítőt tartalmazó érzéstelenítő oldat is.

Üdvözlettel,
Dr. Czigler Péter

Mártus1950 | 2014-07-21 14:19:17
Tisztelt Doktor Úr! Adrenalin érzékenység és jól kezelt 25 éves magasvérnyomás esetén van lehetőség az eredményes fájdalomcsillapításra? Köszönettel: Márta

[1]     2     3     4     következő        
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Tisztelt Erzsébet! Az alsó implantátum nagy valószínűséggel nem okozhat fülzúgást, erre felső... TovábbTovább
Tisztelt Doktor Úr ! Fülzúgás miatti teljes kivizsgálásom megtörtént, minden le... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés