Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Molnár Tamás - szexuálterapeuta
Molnár Tamás
szexuálterapeuta
Elérhetőség:
Telefon: +36 70 215 5455 
E-mail: szexa@szexa.hu
Web: www.szexa.huMolnár Tamás | 2012-01-11 10:20:03Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves József!
Ha a cukorbetegsége kezelt, akkor kisebb a valószínűsége, hogy emiatt lenne merevedési zavara. Mégis legelőször a kezelőorvosaival kellene ezt megbeszélnie. Esetleg gyógyszerátállítás segíthet.
De a leírtak alapján Önnél lelki okok játszhatnak elsősorban szerepet. Belekeveredett ráadásul egy pszichológiai ördögi körbe: Nem mer közeledni, fél a kudarctól. Vagy "előrevetíti" a kudarcot éles helyzetben, és pont emiatt az érzés miatt lesz merevedési zavara.
Tehát először kezelőorvosok, majd szexuálterápia javasolt.
Üdvözlettel:
Szexa

somloi jozsef | 2011-12-11 07:55:16
tisztelt doktor ur. azzal a tisztelet teljes kérdéssemel fordulok önhöz hogy fél éve kiderült cukor betegség nálam 2.es fokozat..ennek következtében kivizsgáltak teljesen és kiderült hogy van egy rossz indulatú daganatom a májban most ezért mütétre kerül sor...ami a kérdésem hogy eddig nem volt gondom sex terén a feleségemmel minden rendben volt de észre vettem hogy az utobbi egy évben nem olyan intenziv és most fél éve pedig gondjaim merültek fel kivánom de nincs vagy nehezen van merevdeésem és hamar el is mulik mit javasol mivel tudnám ujra ugy élni az életem ....hiányzik de sokszor nem merek közeledni sem mert attol félek hogy a gondom miatt a feleségemnek is roszz ....mivel cukros vagyok és a máj probláma is bezavar mit tehetek ...Várom megtisztelő válaszát ...Tisztelettel somloi jozsef

Molnár Tamás | 2012-01-11 10:12:35Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
? Talán rendben lesz.

Szexa | 2011-12-04 17:23:55
Nem találom a kérdéseket, amiket kaptam. Segítséget kérek szépen. Szexa

Molnár Tamás | 2012-01-11 10:10:53Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Rózsi!

Szexuálterapeuta az a szakképesítéssel rendelkező szakember, aki a szexuális funkciózavarok (pl hüvelyszárazság) szexuálterápiájával foglalkozik hivatásszerűen.

Szexuálpszichológus lehet gyakorlati szexuálterapeuta, vagy a szexológia tárgyában kutató elméleti pszichológus, vagy szexuális tanácsadó pszichológus a médiákban...

A szexológus gyűjtőfogalom. Szexológus a szexuálterapeuta és a szexuálpszichológus is. De pl andrológus szakorvosok is gyakran szexológusnak mondják magukat, vagy akik a szexualitás biológiájának, testi felépítésének, vagy gyógyszeres kezelésének a szakemberei.

Tehát Önnek "szexuálterapeuta" kell, de a Google-on talál szexuálterapeutákat a "szexuálpszichológus" és a "szexológus" kulcsszavakra rákeresve is.

Szexa

Rózsi, 58 év +-10 :-) | 2011-12-04 16:47:01
Kedves Tamás! Mi a különbség a szexuálterapeuta, a szexológus és a szexuálpszichológus között? Nekem a hüvelyszárazság gyakran kellemetlenné teszi a szexet, de van egy férfivel, akivel nem. Ez kihez tartozik? A régi nőgyógyászom síkosítót írt fel. De ő is mondta, hogy ez nem szervi, vagy organikus(?) lehet. Akkor? Rózsi

Molnár Tamás | 2012-01-11 09:57:44Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Ha lehet, ne politizáljunk. De a párválasztásnál a "tudatosság" helyett, valóban jobb lett volna a stabil érzelmekre, a párválasztás szabadságára és a személyiségek összeillésére tenni a hangsúlyt.

Szexa | 2011-12-02 13:21:02
Két eset állami médiától megkerestek. Mi az AIDS világnapja? Tök homály. Azt kérik állami utasításra, hogy szidjam le a fiatalokat, hogy nem "tudatosan" választanak partnert... Esküszöm ez került be az új nemzeti alkotmányunkba! Tehát legyek "tudatos" párválasztó, aki a párom pénztárjánan kotor, hogy nagypolgárként ki felelt meg. Tudatosan. Nem lehetnek érzelmeim, nemi vágyaim. Majd a kormány megmondja.. Szexa.

Molnár Tamás | 2012-01-11 09:53:50Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Sz!
Nem csúszott le az orgazmus élményéről. De aktívan tennie kell azért, hogy ezt elérhesse.
A női orgazmus képességének ki kell alakulnia. Az orgazmus készség fejleszthető, pl a Kegel gyakorlatokkal, vagy szexuálterápiával.
Ritkán, de előfordul, hogy valaki egész életében nem tudja "megtanulni" az orgazmust. Sok nőnél a jó orgazmuskészség kialakulásához tapasztalat, gyakorlat kell.
Ha önkielégítéssel eljut az orgazmusig, akkor nagy valószínűséggel párkapcsolatban is sikerülni fog.
Ajánlok egy linket a női orgazmus természetéről:

http://www.szexa.hu/cikkek-27/a-huvelyi-orgazmus-tanulhato-a-huvely-es-g-pont-erzekenysege-fejlesztheto.html


Üdv: Szexa

Szórád | 2011-12-01 11:44:19
Kedves Tamás! Őszinte leszek, 37 éve élek házasságban és még életemben nem volt orgazmusom. Ez azt jelenti, hogy erről az élményről, végleg lecsúsztam? Válaszát előre is köszönöm. Sz

*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves József! Ha a cukorbetegsége kezelt, akkor kisebb a valószínűsége, hogy emiatt lenne mere... TovábbTovább
tisztelt doktor ur. azzal a tisztelet teljes kérdéssemel fordulok önhöz hogy fél éve kiderült c... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés