Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 20. Sunday, István, Vajk   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
Dr. Kardos Róbert - urológus főorvos
Dr. Kardos Róbert
urológus főorvos
Elérhetőség:
Telefon: (20) 662 8811
Web: Millenáris Egészség Centrum[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Dr. Kardos Róbert | 2017-06-11 11:20:25Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Javaslom, hogy keressen fel egy urológust vagy andrológust.

Molnár Erik | 2017-06-05 08:35:28
Tisztelt cím! 30éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy a napokban egy hosszabb bicikli túrán vettem részt És 1 napja zsibbad a péniszem és merevedési gondjaim vannak. Az lehetséges hogy elmúlik magától vagy mindenképp keressek fel orvost?

Dr. Kardos Róbert | 2017-05-14 22:08:14Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
A hólyag nem szokott puffadni.

berti | 2017-05-10 19:24:56
Tisztelt Doktor úr, Szeretnék érdeklődni mi okozhatja telt húgyhólyagnál a puffadást!?

Dr. Kardos Róbert | 2017-03-19 22:26:50Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
CT vizsgálat eredményétől függ kell e még valamilyen vizsgálat.

Ditta | 2017-03-19 15:58:38
Tisztelt főorvos Úr!! Nővérem, már hosszasan jár urulógushoz, 40 körül volt a vvt. a viz.üledékben , aztán visszament 26-ra és volt hólyagtükrözésen nem volt semmit nem találtak, és most viszont 61 lett, ez mitől lehet??? De panasza nincs és a hólyagja is teljesen rendben van, most fog menni Ct-re... Köszönöm a válaszát.. Ditta

Dr. Kardos Róbert | 2017-02-13 19:52:50Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Urológiai kivizsgálás után létezik hatékony gyógyszerre kezelés a merevedési zavarra.

Orchidea | 2017-02-12 20:16:59
Férjemnek ( 61 év )több éve már merevedési problémája van, közösülésre nem képes. Ennek ellenére előfordult időnként, (2-3 alkalom/év ) hogy a régi tettrekészségét produkálta. Nem tud választ adni a történtekre, szerinte így múlik el a potencia . Én ezt nem tudom elfogadni, egész más ok merült fel bennem,de kérdezem, ez lehetséges ? Válaszát köszönöm.

Dr. Kardos Róbert | 2017-02-10 09:46:46Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Részletes belgyógyászati kivizsgálást javaslok.

Németh István | 2017-02-09 20:48:54
Tisztelt Doktor Úr! Kettes típusú cukorbetegségben szenvedek. Ritkán volt olyan panaszom,hogy állandó vizelési kényszert éreztem, főleg esténként amikor lefeküdtem,másnapra rendszerint elmúlt! Néhány hete egyre sűrűbben jelentkezett,már csak fájdalomcsillapítóval tudom enyhíteni! Voltam urológusnál,prosztata rendben,cukorszintem rendben. Legújabban a fájdalom olyan mintha a köldököm irányába sugározódna! Kérem szépen tanácsát!

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Javaslom, hogy keressen fel egy urológust vagy andrológust. TovábbTovább
Tisztelt cím! 30éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy a napokban egy hosszabb bicikli túrán ... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés