Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. January 17. Tuesday, Antal, Antónia   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
Dr. Kardos Róbert - urológus főorvos
Dr. Kardos Róbert
urológus főorvos
Elérhetőség:
Telefon: (20) 662 8811
Web: Millenáris Egészség Centrum[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Dr. Kardos Róbert | 2017-01-16 10:13:50Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Nem lesz semmi probléma, vérzés csillapítása egyszerű, biztonságos. Egyébként műtét előtt beszélje meg orvosával.

Richárd | 2017-01-06 12:09:03
Kedves Dr Úr! Voltam Urológián és az orvos megállapította hogy rövid a fityma fékem. Elő is jegyzett műtétre, az lenne a kérdésem hogy elég eres ott a fék körül a péniszem, elektromos eszközzel fogja át metszeni a féket, remélem akkor egyúttal el is sütődnek ott az erek . Vagy nem tudom, tartok tőle. Nehogy el vágjon valami eret. Mindenkinek ott eres? Illetve mindenkinek egy formán vannak ott az erek, vastagsága is? Köszönöm, válaszát.

Dr. Kardos Róbert | 2016-12-17 16:35:05Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kérjen az összes lelettel második vélemény egy konzultáció keretei között.

darabant | 2016-12-16 10:55:36
Fél évvel ezelött találtak (62eves ) férjemnél prostatacarcinomát.Pillanatnyilag 3 havonta hormon kezelést kap,de az orvos javasolta a besugárzást.A másik betegsége Alzheimer(már 6 éve)ezért nem akartam mütétnek kitenni.Mi az Ön véleménye? köszönöm válaszát TistelettelD.Eva

Dr. Kardos Róbert | 2016-12-17 16:33:27Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Vizsgálat nélkül nem lehet erre választ adni.

Sándor Róbert | 2016-12-16 16:32:00
Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hónapja végeztek rajtam fitymaszűkület/fitymafék plasztikai műtétet. Magánorvosnál csináltattam, de sajnos nem sikerült jól. A szűkület megmaradt,bár javult. Ami jobban aggaszt: a Doktor Úr alul metszette be a szűkületet, ez azt eredményezte, hogy a fityma ijesztően lefele görbül a makkon (gondolom, mert alul össze lett varrva a bőr), és bizonyos mértékig "magával rántja" a makkot is. Ha viszont a bőrt lehúzom, a görbület eltűnik, tehát maga a pénisz nem görbe. Kérdésem, hogy a fityma görbítő ereje előbb utóbb hatással lehet-e magára a péniszre? (Görbülés, peyrone-kór) Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Dr. Kardos Róbert | 2016-10-20 22:20:37Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Csak orvosi javaslatra, kivizsgálást követően. Ekkor határozzák meg a megfelelő dózist.

Németh Gábor | 2016-10-20 11:00:16
Tisztelt Főorvos Úr! Válaszát nagyon szépen köszönöm! Engedje meg még egy utolsó kérdést: Javasolt e ennek a gyógyszernek (Sldenafil Teva 100mg) szedése az alkalmanként kívül, ha igen mikor mekkora dózisban? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Kardos Róbert | 2016-10-15 14:47:47Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Ki lehet próbálni más gyógyszereket is, bár a gyógyszerek hatásmechanizmusa azonos.

Németh Gábor | 2016-10-10 11:16:03
Tisztel Főorvos Úr! 60 éves vagyok, és már évek óta merevedési problémával küzdök Két hónapja, hosszas vívódás után felkerestem egy urológus szakorvost, és természetesen bemutattam az eddigi orvosi leleteimet is (10 évvel ezelőtt alkoholos májbetegséggel kezeltek, azóta ne fogyasztok alkoholt.) Az orvos Sildenafil Teva 100 mg tablettát írt fel, aminek a hatást kb. 80 %-k érzem, ami jó, de még nem az igazi. Kérdésem Önhöz: lehet e a tabletta jótékony hatását valahogy javítani, vagy esetleg többször, vagy másképpen kell alkalmazni? Szíves válaszát előre is köszönöm szépen!

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Nem lesz semmi probléma, vérzés csillapítása egyszerű, biztonságos. Egyébként műtét előtt beszél... TovábbTovább
Kedves Dr Úr! Voltam Urológián és az orvos megállapította hogy rövid a fityma fékem. Elő is jegy... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Lakáspiac: új év, új lendület?

Lakáspiac: új év, új lendület?

Elmaradt öt százalékkal a múlt év piaci forgalma a tavalyelőttitől, ez azonban nem a lanyhulás jele, hanem a lakásépítési kedv feléledésének meggyőző bizonyítéka. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés