Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. February 20. Monday, Aladár, Álmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
Dr. Kardos Róbert - urológus főorvos
Dr. Kardos Róbert
urológus főorvos
Elérhetőség:
Telefon: (20) 662 8811
Web: Millenáris Egészség Centrum[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Dr. Kardos Róbert | 2017-02-13 19:52:50Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Urológiai kivizsgálás után létezik hatékony gyógyszerre kezelés a merevedési zavarra.

Orchidea | 2017-02-12 20:16:59
Férjemnek ( 61 év )több éve már merevedési problémája van, közösülésre nem képes. Ennek ellenére előfordult időnként, (2-3 alkalom/év ) hogy a régi tettrekészségét produkálta. Nem tud választ adni a történtekre, szerinte így múlik el a potencia . Én ezt nem tudom elfogadni, egész más ok merült fel bennem,de kérdezem, ez lehetséges ? Válaszát köszönöm.

Dr. Kardos Róbert | 2017-02-10 09:46:46Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Részletes belgyógyászati kivizsgálást javaslok.

Németh István | 2017-02-09 20:48:54
Tisztelt Doktor Úr! Kettes típusú cukorbetegségben szenvedek. Ritkán volt olyan panaszom,hogy állandó vizelési kényszert éreztem, főleg esténként amikor lefeküdtem,másnapra rendszerint elmúlt! Néhány hete egyre sűrűbben jelentkezett,már csak fájdalomcsillapítóval tudom enyhíteni! Voltam urológusnál,prosztata rendben,cukorszintem rendben. Legújabban a fájdalom olyan mintha a köldököm irányába sugározódna! Kérem szépen tanácsát!

Dr. Kardos Róbert | 2017-02-10 09:43:05Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Szervi problémákat nem okoz.

Papp Attila | 2017-02-09 13:07:46
Tisztelt Dr. Kardos Róbert Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy okozhat-e bármilyen problémát a szexuális önmegtartóztatás, elfojtás? Felnőtt férfiak, ha nem végeznek önkielégítést és semmilyen szexuális tevékenységet nem folytatnak, akár testileg vagy lelkileg lesz-e bármilyen negatív következménye? Van-e erről bármilyen orvosi irodalom? Előre is köszönöm válaszát Tisztelettel: Papp Attila

Dr. Kardos Róbert | 2017-02-03 09:21:37Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Ez egy bevérzés lehet. Urológiai vizsgálata javasolt.

Kartali Imre | 2017-01-31 19:43:43
Tisztelt Doktor Úr! 42 éves férfiként fordulok Önhöz. Néhány napra rá, hogy a párommal együtt voltam, ami nem igazán tért el a többi alkalomtól, arra lettem figyelmes, hogy a péniszem tövén bevérzés, véraláfutás keletkezett, amely lassan elterjedt a hátuljára is, illetve lefelé, a herezacskóra is. Az érintett terület nem érzékeny, csak a péniszem jobb tövén érzek nyomásra enyhe fájdalmat. Van okom aggodalomra? Köszönöm válaszát!

Dr. Kardos Róbert | 2017-01-25 22:33:18Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Sajnos elmondása nem helyettesíti az urológiai vizsgálatot. Forduljon urológushoz.

Szabó Tibor | 2017-01-23 16:11:57
Síelés után eleinte a comb és a lágyék találkozásától indult, a pénisz tövénél éreztem. Feszülő érzés merevedéskor, és olyan mintha elszakadt volna valami, de ha konkrét akarok lenne, akkor olyan, mint egy ér, ami folyamatosan megfeszül, mint egy cérnaszál, és nyomásra érzékeny, de én már izomszakadásra is gondoltam. A lágyék bal oldalán indul és kb. a pénisz közepén húzódik. Olyan, mintha a péniszemben egy ér vagy ahhoz hasonló lenne, a makk felé vékonyodik, könnyen kitapintható, mint egy konkrét, idegen szál. Nyomásra nem, viszont hosszirányú nyújtásra érzékeny. Véletlenül meghúzhattam három héttel ezelőtt?

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Urológiai kivizsgálás után létezik hatékony gyógyszerre kezelés a merevedési zavarra. TovábbTovább
Férjemnek ( 61 év )több éve már merevedési problémája van, közösülésre nem képes. Ennek ellenére... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kockáztatni muszáj, de megéri?

Kockáztatni muszáj, de megéri?

A busás hozam ígérete csábító, csak éppen mindig ott a kétség: biztos ez? Ha befektetésről van szó, a kockázat azt jelenti, hogy mennyire bizonytalan a jövőbeni teljesítmény. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés