Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. February 20. Monday, Aladár, Álmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
Dr. Forrai Katalin - reumatológus
Dr. Forrai Katalin
reumatológus
Elérhetőség:
Thera Team Kft.
E-mail: info@thera-team.hu
Web: www.thera-team.hu[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Dr. Forrai Katalin | 2016-10-04 21:46:52Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Zsuzsa!
Gerincsérvvel kapcsolatban csak gyógytornászt vagy mozgásszervi orvost ajánlok. A gyógyszert,- ha tartósan beállt a normális tartományba a húgysavszint-, szedni kell, de elég lehet csak másnaponta.
Üdvözlettel: dr. Forrai Katalin

Lehoczkizsuzsi | 2016-09-20 07:18:17
Kedves Doktorno! Erdeklodni szeretnek, hogy nyaki es hati gerincservem van! Elmehetek e csontkovacshoz? A masik! A hugysav szintem 41o, Edanuricot szedek ra kell e szednem mig elek! Koszonom lehoczki zsuzsa

Dr. Forrai Katalin | 2016-06-07 20:04:20Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Edina!
Leírt fájdalma valóban lehet a sok állástól, bár inkább valami rossz mozdulatra gyanakszom. Panasza csökkenthető gyulladás csökkentő tabletta szedésével (pl. vény nélküli AdvilUltra), hideg vizes borogatással illetve krém (pl.Perskindol gél) használatával és persze pihentetéssel. Ha nem múlnak panaszai, fel kell keresni reumatológus vagy ortopéd kollégát.
Üdvözlettel: dr. Forrai Katalin

Rácz Edina | 2016-06-06 08:14:18
Tisztelt Doktor nő!! Egy szépségszalonban vagyok recepciós és sokat kell állnom, mert rengeteg vendégem van, és már kettő napja a balcombtőnél fent fájdalmat érzek és a menés is kellemetlen és aludni is alig tudtam, mikor ráfeküdtem erre az oldalra, mitől jött ez a dolog, különben egészséges vagyok, és évente eljárunk laborba , szűrésekre 25 éves hölgy vagyok a laborom most is teljesen negatív és minden évben tökéletesek az eredményeim, meghúzódhatott , de nagyon kellemetlen ... Mi a teendőm?? köszönöm a válaszát-- Edina

Dr. Forrai Katalin | 2016-04-28 09:05:48Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kis Péterné!
Az ajánlott készítmény, a leírás szerint természetes hatóanyagokat tartalmaz. Sajnos nekem nincs tapasztalatom a gyógyszerrel kapcsolatban, ezért érdemes a forgalmazó cégtől közvetlenül további információt kérni.
Üdvözlettel: dr. Forrai Katalin

Kis Péterné | 2016-04-26 15:08:11
Tisztelt Doktornő! 70 éves nő vagyok. Krónikus betegségeim: magas vérnyomás (vízhajtót nem szedek), mitralis prolapsus, pajzsmirigy alulműködés, Hiatus Hernia GERD, asztma, artrózis. Hialuronsavat (Dietpharm Hialuron direct) ajánlottak térdem porckopására. Szeretném megkérdezni, hogy meglévő betegségeim és a gyógyszer vízmegkötőképessége nem fogja-e fokozni az ödémámat? Szedhetem én ezt a gyógyszert? Köszönettel: Kis Péterné

Dr. Forrai Katalin | 2016-03-24 11:14:02Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Ibolya!
Általában a komplex, azaz többféle porcpótló hatóanyagokat tartalmazó készítményt találom hatásosabbnak, de kérdésére válaszolva, gyógyszertárakban vény nélkül kapható pl. a JutaVit Hialuron forte tabletta.
Üdvözlettel: dr. Forrai Katalin

Kőrösné Virág Ibolya | 2016-03-23 15:53:29
T.Doktornő! Érdeklődnék, hogy miként lehet hozzájutni a hialuron tablettához? Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: KőrösnéVirág Ibolya.

Dr. Forrai Katalin | 2016-03-10 23:01:11Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Szigeti Zsoltné!
Kérdésére, válaszom igen. A protokoll szerint így szoktuk adni a Diprophos injekciót.
Üdvözlettel: dr. Forrai Katalin

Szigeti zsoltné | 2016-03-07 21:19:49
Tisztelt Doktornő!-arra a kérdésre szeretnék választ kapni,lehet-e3 egymást követő héten diprophos injekciót beadni ,fájdalmas sarkantyú esetébe?

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Zsuzsa! Gerincsérvvel kapcsolatban csak gyógytornászt vagy mozgásszervi orvost ajánlok. ... TovábbTovább
Kedves Doktorno! Erdeklodni szeretnek, hogy nyaki es hati gerincservem van! Elmehetek e csontkov... TovábbTovább
További szakértőink
Dr. Hangonyi Csilla - tüdőgyógyász, allergológus, főorvos
tüdőgyógyász, allergológus, főorvos

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kérdések és kollégák

Kérdések és kollégák

Ötvenen túl, hatvanhoz közeledve, hát még azon is túl, a többség már nem „keres új kihívásokat”, jönnek azok maguktól, és meg kell birkózni a jól ismert régiekkel is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés