Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 29. Thursday, Pál, Péter   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Kádár János - belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
Kádár János
belgyógyászat, immun- és fertőző betegségek
Elérhetőség:
Telefon: (30) 309 084204
Web: www.immunologus.eu
Rendelés: Budai Allergia Központ, Medoc-, Istenhegyi-, Fábián Klinika[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Kádár János | 2016-08-27 15:45:58Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Érdeklődő, csak gratulálni lehet (kérdés feltevés híjján) az egészségtudatos életmódjához.
Tisztelettel,

Emese | 2016-08-27 14:11:08
Tisztelt doktor Úr!! 24 éves hölgy vagyok általában 100/70 - 105/60 , most a napokban előfordult 90/60 vérnyomás, iszok kávét is, de ha nem reggelizem,akkor kicsit kellemetlenül érzem magamat, de egészséges vagyok, mert a z évenkénti szűréseim,melyet önszorgalomból elvégeztetek, labor, stb teljesen rendben vannak, eredmény - negatív - 167 cm magas hölgy vagyok 52-54 kg. jó az étvágyam is. Néha ilyen alacsony a vérnyomásom . 90/50 vagy 90/60 de ez ritkábban van, általában 100/ 105/60. Köszönöm a válaszát!!Szedek vitamint is c vitamin napi 1000 mg. magneb6. és tőzegáfonyát!!! Gyógygombát is fogyasztunk a családommal az egészségünk megőrzésére!

Kádár János | 2016-08-17 16:09:36Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves érdeklődő, amennyiben teljesen panaszmentes, örüljünk a leletnek, ha kiújulnának, a rutin vizelet vizsgálaton túl sokszor bakteriológiai vizsgálatokat is végeztetni szoktak a reggeli első vizeletből. Tisztelettel,
Kádár János dr.

Ditta | 2016-08-14 08:04:19
Tisztelt Doktor Úr!! Tanácsét szeretném kérni, kb. egy hete kicsit csípett a vizeletem sokat is fürödtem a Balatonban, hogy ettől-e??? Húzott is a hasam lefelé, így éreztem és vittem vizeletet a háziorvosnak és negatív lett, nincs bent semmi és szép világos szinű azt mindta rendben van. Ezek szerint, mert már jól vagyok ha a vizelet negatív akkor elmúlt ez a dolog??

Kádár János | 2016-06-10 11:19:30Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Érdeklődő, amennyiben csak egyszem aphta van, és az is csak olykor, vagy egyszer-kétszer jelenik meg, valamint nem beteg, akkor valószínűleg semmi tennivaló nincsen.
Amennyiben panasza más is van (láz, közérzetromlás), ill. esetleg laborleletben van eltérés, akkor már most érdemes orvosi vizsgálattal tovább lépni.
Tisztelettel,
Kádár János dr.

Edina | 2016-06-10 07:17:18
Tisztelt Doktor Úr!! Kiderült, hogy a nyelvem alatt afta van pirosos és a közepe fehéres, - talán 2-3 mm-es -de már húzódik vissza és svédcseppel kentem... Fájni nem fáj , csak kicsit érzékeny, de különösebb panaszom nincs, étvágyam nagyon jó..,és honnét jött ez a dolog, hiszen egészséges vagyok és az immunrendszeremet is erősítem napi 1000 mg-os csipkebogyós c vitamint szedek és shiitake gyógygombát is...... A labor eredményeim kiválóak..... Mit tetszik tanácsolni /25 éves hölgy vagyok// Köszönöm!! Edina

Kádár János | 2016-06-09 07:40:01Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Érdeklődő, először azt kellene tudni, pontosan miről is van szó: ennek megítélésében fogorvos, vagy fül-orr-gégész is tud segíteni. A teendőkkel kapcsolatos válaszok csak ezután következnek. Tisztelettel,
Kádár János dr.

Edina | 2016-06-08 23:04:29
Tisztelt Doktor Úr!! Ma reggel vettem észre, hogy a nyelvem alatt az alsó szájpadlásom és az alsó fogsorom között kis piros duzzanat lett pár mm-es, nem fáj, csak kellemetlen , most bekentem svédcseppel, de ettől tudok enni és nem fáj, csak ha a nyelvemet odaérintem akkor érzékeny, de különösebb panaszom nincs vele, csak kis piros dudor lett az alsó szájpadlásomon a nyelvem alatt, mi a teendőm,?? fogorvosnak, vagy orr- fül- gégésznek mutassam meg... 25 éves hölgy vagyok és az éven szűréseim, melyet a családdal elvégeztetünk minden évben teljesen kiválóak és egészségesek vagyunk. Köszönöm a válaszát.

Kádár János | 2016-06-04 20:28:37Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Érdeklődő, a közölt leletek sajnos nem elegendőek a tovább lépéshez. Amennyiben a panaszának hátterében betegség áll, akkor annak kiderítését orvosra kell bíznia. Ennek első lépése a rutinvizsgálat elvégeztetése: kikérdezés, betegvizsgálat, laborvizsgálat.
Tisztelettel, Kádár János dr.

L i l i - 2 | 2016-06-04 19:41:44
T Doktor Úr, pár hónapja egyre fokozódó fáradtság-gyengeség, teljes energiahiány panaszom van. Legszivesebben csak feküdnék, még a pár lépés is nehezemre esik... (Idegileg-lelkileg rendben lennék, ha nem bántana ez a legyengült állapot. Tegnapi labor leleten az alábbi két eltérés : ------Neutrofil granulocyta 40 % (45 --70 ) ref. tart, ------Limfocita 51.1 % (25 ---45 ) " " Kérdésem az lenne, hogy ezek a nem nagynak tűnő eltérések nem jelezhetnek valamiféle vérképzőrendszeri vagy immunbetegséget?----ami ezt a lehetetlen gyenge állapotot okozza? ...és merre tovább a "hibakeresésben" ? Köszönöm válaszát, üdv. L.

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Érdeklődő, csak gratulálni lehet (kérdés feltevés híjján) az egészségtudatos életmódjához... TovábbTovább
Tisztelt doktor Úr!! 24 éves hölgy vagyok általában 100/70 - 105/60 , most a napokban előfordult... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés