Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Kovács Ildikó - magánéleti coach
Kovács Ildikó
magánéleti coach
Elérhetőség:
Telefon: (70) 9477 142
Web: www.privatcoaching.hu
E-mail: ki@privatcoaching.hu[1]     2     3     4     5     6     következő        
Kovács Ildikó | 2012-06-26 12:03:03Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Erzsi!

Problémájával nincs egyedül, ezt a blokkolt állapotot számos technikával fel lehet oldani. Coaching folyamat alatt egy személyre szabott beszélgetés sorozatot kell elképzelnie. Közösen körüljáruk a problémakört, megoldási lehetőségeket keresünk. Külső, elfogulatlan segítőként Én tamogatni, segíteni tudom Önt ebben a változási folyamatban. Javaslom, hogy a problémájáról beszélgessünk személyen.
Kérem, keressen az elérhetőségeimen!

Üdvözlettel
Kovács Ildikó
coach
www.privatcoaching.hu
70/9477-142

Erzsi0125 | 2012-06-25 19:40:28
Tisztelt Kovács Ildikó! Életvezetési problémám van, ebben szeretném a tanácsát kérni. Közel két és fél éve egy leblokkolt állapotban élek, felborult belső biztonságérzettel. Magányos vagyok, de úgy érzem, hogy ez így van jól. Elvesztettem az emberek iránti bizalmamat. Kérem, adjon tanácsot, hogyan kerülhetnék ki ebből? Köszönettel: Erzsi

Kovács Ildikó | 2011-12-04 10:01:41Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező!
Sajnos nem ismerek olyan magánszemélyt, aki anyagi támogatást tudna nyújtani Önnek. A lakóhelye szerinti önkormániyzatnál lenne érdemes érdeklődnie támogatásokkal kapcsolatban. Estelg házi orvosát is érdemes lenne megkeresni, betegsége révén.

Sütő Györgyné | 2011-11-25 15:17:47
Kedves Ildikó nem tud e olyan magánszemélyt a kiszokot anyagi támogatást nyujtani mert nekem szükségem lennerá igen el vagyik adosodva és nincsen miböl vissza fizetni mert beteg vagyok cukros és még a gyógyszere is kevés a pénz

Kovács Ildikó | 2011-06-20 22:23:25Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező!

Helyzete valóban nem könnyű, de soraiból azt olvastam Ön képes lesz a nehézségeken túljutni. Kitartással megtalálhatja azt a munkahelyet, ahol jól érzi magát anyagilag és mentálisan is.
Jelenlegi munkája mellett folyamatosan nézze az álláshirdetéseket, soha sem lehet tudni, mikor adják fel azt az állást, ami az Ön ideális feladata (munkahelye) lesz. Adjon időt magának, gondolja végig, milyen feladatokat végezne szívesen, akár ezeket a feladatokat fel is vezetheti egy papírlapra. Gondolja végig Ön miben jó, milyen feladatokat old meg könnyedén. Ezek alapján nézegesse a hirdetéseket és pályázza meg az állásokat.

Üdvözlettel
Kovács Ildikó
coach

trixi52 | 2011-06-07 18:39:10
52 éves egyedülálló (elvált) nő vagyok. 32 évig ruhaiparban dolgoztam vezető állásban, aztán amikor megszünt a munkahelyem átképeztem magam ápolónak (rész szakképesítést szereztem) 2010.dec,31-én lejárt a szerződésem és a kórház nem igért semmilyen tovább alkalmazási lehetőséget. Akkor próbálkoztam idősek otthonában de mivel ott sem igértek lehetőséget, megpróbáltam a végzettségemhez közelálló de mégsem az -egy ülőbútorgyártó céghez jelentkezni és betanított varrónőként felvettek.Ekkor ért az első trauma mit is vállaltam én be annak érdekében, hogy a lakás rezsit tudjam fizetni és a megélhetésre ne a megtakarított pénzemet kelljen mind felélnem. A munkanélküli segélyem 66900Ft volt én elmentem 70900Ft-ért dolgozni napi 8 óra +50 perc szünet kb 10 órát vagyok távol utazással együtt.. A problémám az, hogy ez a munka nem nekem való, ennél többre vagyok képes ,de nem merek Pestre menni, esetleg külföldre hiába kecsegtetnek 300ezer ft-os fizetéssel. Itthagyni a lakást, máshol fizetni érte (albérlet) ha eladom (Salgótarján) máshol ennyiért nem tudok venni. Néha úgy érzem eleget szenvedtem már az életben ,nincs miért kínlódnom tovább,belefáradtam.

Kovács Ildikó | 2011-05-23 21:15:17Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező!

Édesanyja állapota egyáltalán nem mondható gyakorinak. Az elmúlt évek eseményei indokolják rossz hangulatát, de ez nem jelenti azt hogy ezekbe bele is kell törődnie. A talpra állásban segítségére lehet családja vagy egy külső elfogulatlan szakértő (coach) is. Az első lépés a célok megfogalmazása. Hogyan szeretne az édesanyja élni, milyen munkát végezne szívesen? Milyen területen, milyen feladatok elvégzésében tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani? A munkaerő piaci elvárások, mennyire vannak összhangban édesanyja eddigi tapasztalataival? Miben kell esetleg fejlődnie? Édesanyja akar-e fejlődni ezen a területen? Szívesen beszélgetek Önnel vagy édesanyjával bővebben a fenti problémáról.

Üdvözlettel
Kovács Ildikó

ABCD | 2011-05-20 11:13:53
Kedves Kovács Ildikó, édesanyámmal kapcsolatban írok. 56 éves és emberileg és szakmailag is nagyon rossz most a helyzete. Korábban számviteli vezetőként dolgozott, majd egy cég teljes körű könyvelési feladataiért volt felelős. Ez a cég bedőlt pár éve, 53 évesen kellett állást keresnie, nyelvtudás nélkül. Egy pénzügyi szolgáltatásokat végző cégnél talált állást, ahol egy kft számláit kellett könyvelnie. Ezt már komoly visszalépésként élte meg. Pár hónapja átszervezést jelentettek be, részekre bontják a munkaköröket, új feladatköre nem sokban különbözik egy egyszerű adatrögzítőétől. Ráadásul új csapatában sem fogadták be. Szóval ez egy több éve tartó folyamatos szakmai lejtmenet, ami nagyon megviseli, az önbecsülése, önbizalma teljesen elfogyott (gyakran mondogatja: "Hova jutottam"). Egyetlen célja kihúzni valahogy a nyugdíjig. Magánéletileg a házasság rendben van, de itt is van egy kiüresedés. Az elmúlt években egymás után meghaltak a szülei, mi is kirepültünk. Barátai, emberi kapcsolatai, hobbijai nincsenek, talán csak a kertészkedés. Egyébként szabadidejében a TV előtt ül. Bónuszként még az öregedés testi jelei is egyre inkább mutatkoznak, pedig korábban mindig büszke volt arra hogy milyen egészséges. Egyre gyakrabban hallom hogy "félöreg ember"-nek titulálja magát. Munka, család, egészség - mintha egyszerre húzták volna ki a talajt a lábai alól minden területen. Úgy érzem kezd apátiába süllyedni, nem nagyon látom hogy lennének céljai vagy örömei. A munkahelyén borzalmasan érzi magát, de a kora miatt nem sok esélye van váltani. Sajnos azt sem látom hogy mi, a gyerekei hogyan segíthetnénk. Lehet hogy a fenti problémák egy része az ő korában gyakorinak mondható. Tudna valamit tanácsolni nekünk? Köszönettel.

Kovács Ildikó | 2011-02-01 12:31:33Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező!
Tanácsot adni nem tudok Önnek ebben a helyzetben, a módszer (coaching) amivel dolgozom, más nézőpontból közelíti meg a probléma megoldását. Kérem válaszoljon meg néhány kérdést, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz: Milyen tevékenységgel szereti eltölteni a szabadidejét? Melyek azok a tevékenységek, amelyeket szívesen végezne, de eddig nem szakított rájuk időt? A szabadidő eltöltésében, ki lehet még társa? Ez az időszak egy új fejezet az életében, szervezze, irányítsa úgy, hogy a lehető legjobban érezze magát.
Üdvözlettel
Kovács Ildikó
coach

frenetice | 2011-01-26 19:18:04
Kedves Ildikó! 27 évi házasságom a mélypontra került, úgy döntöttünk sok töprengés után, hogy megpróbáljuk egy darabig külön az életet! A párom szerelmes lett, de visszautasították! Én már nem tudom megadni neki, amit szeretne, és így nem istudok már vele lenni, mert a szíve " kétfelé húz! Ennyi idő után egyedül nagyon nehéz! Van erre valami jó tanács, hogy hogyan tovább ezután? Az ismerőseink közösek, velük most nincs kedvem találkozni! Milyen meoldást javasolna ilyen esetben? Köszönettel!!!

[1]     2     3     4     5     6     következő        
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Erzsi! Problémájával nincs egyedül, ezt a blokkolt állapotot számos technikával fel le... TovábbTovább
Tisztelt Kovács Ildikó! Életvezetési problémám van, ebben szeretném a tanácsát kérni. Közel két... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés