Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
Dr. Vass Ilona - bőrgyógyász
Dr. Vass Ilona
bőrgyógyász
Elérhetőség:
Pre-Pharma Kft. 1091 Budapest, Üllői út 21. II. em. 3.
Telefon: (30) 388 6859
E-mail: info@pre-pharma.hu[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Dr. Vass Ilona | 2013-01-09 13:23:23Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Kérdező! MInt az Ön előtti kérdezőnek, Önnek is melegen ajánlom a hidegkamrát. -110 Celsius fokon 2-3 percig tartó kezelésekkel (kúraszerűen) jelentősen csökkenthetők a panaszok, természetesen komplex kezelés részeként. Egyéb jó hatása is van, pl. jelentősen javítja a depresszió tüneteit, alvászavart, ízületi betegségeknél a fájdalmat,mozgáskorlátozottságot, általánosan jó közérzetet biztosít, sportsérülések gyógyulási idejét lerövídíti, valamint sportolóknál "legális doppingként" szerepel. Bejelentkezhet a 0614220841-es telefonszámon, valamint bővebb információt találhat a www.hidegkamra.hu weboldalon.

frank59 | 2013-01-09 06:05:40
Tisztelt Doktorno ! Tobb eve psoriazis jellegu foltjaim vannak (konyok,boka,terd,hat),nehany tunetmentesito keszitmenyt kiprobaltam de nem sok eredmennyel.Azt szeretnem kerdezni,tudomasa szerint van-e valami hatasosabb gyogyszer (gyogymod) Magyarorszagon,esetleg a kulfoldi gyogyszeriparban, jelenleg.

Dr. Vass Ilona | 2013-01-09 13:14:46Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves 53 éves Nő! Biztosan sokféle kenőcsöt próbált már. Általában szteroid tartalmú kenőcsöket szoktunk felírni, amelyek a tüneteket mérsékelni vagy átmenetileg eltüntetni képesek.
Újabb, és Magyarországon Budapesten a Varsó utcában elérhető lehetőség a teljestest-hidegterápiás kezelés. Bejelentkezhet és bővebb információt kaphat a 0614220841-es telefonszámon vagy a www.hidegkamra.hu weboldalon. Üdvözlettel dr Vass Ilona

Farkas Sánsorné | 2013-01-03 16:04:06
T. Doktornő! 53 éves nő vagyok, 15 éves korom óta van psoreasisom. Szerencsémre csak a térdemem a fenekemen és a fejemen van jelenleg. Ahogy öregszem mégis egyre jobban okoz lelki panaszokat. Mit tehetnék ellene?

Dr. Vass Ilona | 2012-11-25 17:43:35Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Ibolya! A fibrómák otthoni eltávolítását nem javaslom, bízza ezt inkább szakemberre. Nem tudom, mikor szedte a gyógyszert a körömgombára. Fontos tudni, hogy a köröm lenövése minimum 6 hónapig tart. Amit leírt, azt okozhatja a körmök rendszeres "visszafeszítése" is, pl. házimunka kapcsán, vagy vegyszerek használata. Üdvözlettel dr Vass Ilona

Nagyné B. Ibolya | 2012-11-21 00:03:15
Az utóbbi 2-3 hónapban sok kis lógó fibróma lett a nyakamon, mellkasomon, mell alatt. Kérdezném, hogy oothon ezeket eltávolíthatom-e,és milyen módszerrel? Vagy esetleg a gyógyszertárban kapható fagyasztó rúddal elérem a megoldást? A másik meg, hogy a kézkörmeim kisebb nagyobb mértékben befehéredtek a köröm vége felől, szabálytalan foltban, fájni is szoktak, és ezen terület alatt elválik a húsomtól. Mi tegyek? Főleg egy ökömgombairtó 3 hónapos tablettakúra után, hogy még most is ilyen? Köszönöm válaszát, Üdv, Ibolya, kozmetikus, aki 4 gyerekkel nem engedheti meg magának, hogy orvoshoz menjen fibróma leszedetésre stb.

Dr. Vass Ilona | 2012-10-02 17:30:58Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Rita! Sajnos, végeleges megoldást sem én, sem más kollégám nem tud ajánlani a problémájára. A tünetek eltüntetésére természetesen többféle készítmény is alkalmas, de ha a szervezet egyensúly megbomlik, pl. stressz miatt, újra jelentkezhetnek az elváltozások. Üdvözlettel dr Vass Ilona 06303886859 tel.

Rita | 2012-09-28 11:56:33
Kedves Ilona, Seborrhea-s a bőröm, ami időnkét előjön az arcomon, szemöldökömnél fülemnél. Már több krémet kipróbáltam de csak időszakos megoldást kaptam tőlük. Tudna valamit javasolni ami igazán használ erre a problémára? Ami a leginkább zavar és eddig nem tudtam semmivel sem kezelni az a fejbőröm, viszket és folyamatosan hullik belőle a fejbőröm kisebb-nagyobb darabokban. Köszönöm és várom tanácsát. Üdvözlettel Rita

Dr. Vass Ilona | 2012-10-02 17:27:38Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Gergő! Az Ön által leírt tünet lehet a fokozott izzadástól, de lehet gombás fertőzés első jele is. Érdemes minél szellősebb cipőt hordani, és megelőzésképpen gomba elleni spray-t vásárolni a gyógyszertárban. Üdvözlettel dr Vass Ilona

Gergő | 2012-09-18 13:46:44
Jó napot!az lenne a kérdésem kb 2 hete fürdés után azt vettem észre ilyen apró sokk pici lukacsos rész van a lábamon és kőrülőtte sárga a talpam de nem ég nem viszket nem tudom gombás fertőzés -e?vagy csak befüledhetett a cipőben?nem fáj semenyire csak csúnya esztétikailag nem járok nyilváno s fürdőbe mindig tisztálkodom nem értem kőszőnőm válaszát!

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves Kérdező! MInt az Ön előtti kérdezőnek, Önnek is melegen ajánlom a hidegkamrát. -110 Celsi... TovábbTovább
Tisztelt Doktorno ! Tobb eve psoriazis jellegu foltjaim vannak (konyok,boka,terd,hat),nehany tun... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is… TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés