Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. April 26. Wednesday, Ervin   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 Mudri István - pénzügyi tanácsadó
Mudri István
pénzügyi tanácsadó
Elérhetőség:
Telefon:(20) 941 7609
E-mail: stevemudri@gmail.com
Web: http://www.csaladipenzmagazin.hu/[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
Mudri István | 2015-03-03 09:15:19Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves jocca!
Az önkéntes nyugdíjpénztárak betéteire nem vonatkozik a betétbiztosítási alap garanciája. Részben a befektetési politika, és az ilyen típusú megtakarítások önkéntessége miatt az állam nem szavatolja az ott elhelyezett összegeik, és kamataik biztonságát. A pénztáraknak lehetőségük volna garancia alapot létrehozni, de Magyarországon ilyen alap nem működik.
Üdvözlettel:
Mudri István

jocca | 2015-03-03 08:32:37
Tisztelt Uram Arra lennék kíváncsi, hogy a betétbiztosítási alap érvényes-e az önkéntes nyugdíjpéntárakra is

Mudri István | 2014-05-21 08:40:19Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves György!
Havi lekötés esetén csak banki megoldások jöhetnek szóba, különösen, ha azokat is folyamatosan, rövid távon felhasználja.
Üdvözlettel:
Mudri István

Egervári György | 2014-05-21 06:23:58
Hat éve van Nyesz befektetési számlám. Építkezés előtt állok és a gyűjtött összeget egyszerre kell felmondani, viszont nem egyszerre kerül felhasználásra. Hova érdemes befektetni havi lekötéssel.

Mudri István | 2014-01-04 19:21:12Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Tibor!
Adó-, és illeték ügyekben nem vagyok járatos.
Üdvözlettel:
Mudri István

Fejes Tibor | 2014-01-04 14:16:35
Fiamnak készpénzt szeretnék ajándékozni. Kérdésem kell-e utána ajándékozási illetéket fizetni, és ha igen, milyen értékhatár felett.

Mudri István | 2013-05-29 09:28:51Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves Tibor!
A forint árfolyamát alapvetően a piac határozza meg a mindenkori kereslet, kínálat alapján. Ha sok a forint a piacon(ez más termékek esetében is így van), akkor alacsony az árfolyam, és fordítva. Ez az egyszerű válasz, bővebben kifejtve, ez azért annál bonyolultabb, több összetevője van.

Sz.Tibor | 2013-05-28 22:01:24
Tisztelt István! Műszaki ember létemre nem találtam eddig választ arra, ki, hol, mi alapján határozza meg a Forint árfolyamot, ami ma 289,09 Ft/EUR. Kérem segítsen egy leírással v. bármi információval megérteni ezt a valószínű egyszerű műveletet. Köszönettel, Sz.Tibor

Mudri István | 2013-01-21 19:22:08Nagy betűméretNormál betűméretKis betűméret
Kedves László!
Próbálkozzon itt: www.ecb.int
Üdvözlettel:
Mudri István

Marton László | 2013-01-21 17:14:19
Szeretném megtudni az EKB alapkamat alakulását 2009 januártól napjainkig. megtalálható-e valahol? Kérdésem hol?

[1]     2     3     4     5     6     7     következő        utolsó
*Fontos! A kérdező a kérdés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérdése, valamint a tárgy és név mezőkben megadott adatok, továbbá a kérdésre adott tanácsadói válasz eredeti, vagy szerkesztett formában az Ötvenentúl.hu oldalon megjelenjen. A kérdésben csak a kérdés megfelelő értelmezéséhez nélkülözhetetlen információkat kérjük megadni, amelyek nyilvános felületen való megjelenéséhez a kérdező hozzájárul, beleértve az általa a kérdésben megadott személyes adatokat. A Tanácsadók számára kérdésként felvetett probléma megoldásának teljes körű kidolgozása általában meghaladja az internetes tanácsadás kereteit. A Tanácsadó a leírt információkból kiindulva arra törekszik, hogy – legjobb tudása és tapasztalatai alapján – tömör, lényegre törő válaszaival és tanácsaival segítse a kérdezőt problémája megoldásában. A Szakértő által adott minden válasz javaslatnak minősül, amiért sem a Szakértő, sem az Ötvenentúl üzemeltetője nem vállal felelősséget. A válasz alkalmazása és felhasználása a kérdező döntése, az ebből eredő bármilyen közvetlen, vagy közvetett esetleges kárért egyéb hátrányért, problémáért a Szakértőt és az Üzemeltetőt felelősség nem terheli. A válaszokat a kérdező csak saját céljára használhatja, és nem jogosult más közzétenni, átdolgozni, harmadik személyek részére hozzáférhetővé tenni. Az internetes tanácsadás korlátai és természete miatt nincs lehetőség arra, hogy a szakértő a kérdés megválaszolásához a kérdéssel összefüggő okiratokat tanulmányozzon és egyéb anyagokat továbbítson a kérdezőnek. Az internetes tanácsadás nem minősül jogi (ügyvédi), egészségügyi, stb. szolgáltatásnak. További tudnivalók a Felhasználási Feltételekben.
Legfrissebb kérdések és válaszok

Kedves jocca! Az önkéntes nyugdíjpénztárak betéteire nem vonatkozik a betétbiztosítási alap ga... TovábbTovább
Tisztelt Uram Arra lennék kíváncsi, hogy a betétbiztosítási alap érvényes-e az önkéntes nyugdíjp... TovábbTovább
További szakértőink

Kiemelt témáink
Allergia
Alzheimer-kór
Alvászavar
COPD
Depresszió
Egészséges prosztata
Gyógynövénytár

Legjobb cikkeink
Rajta vagy a listán?

Rajta vagy a listán?

Ha egy hirdetés azzal kecsegtet, hogy kaphatsz hitelt úgy is, ha szerepelsz a BAR-listán, a hirdető azt ígéri, hogy akkor is ad neked kölcsönt, ha egy adósságodat nem fizetted ki. TovábbTovább


hirdetés


hirdetés


hirdetés