Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 27. Thursday, Liliána, Olga   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

5 divattanács, hogy megtaláld a stílusod

2016.01.04. | Iván Viktória
Már nincsenek kőbe vésett előírások arról, mit és hogyan viselj. A lényeg, hogy ízléses, stílusos és természetes legyen.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Télen is fehérben

Ősszel és télen ritkán látni az utcán fehérbe öltözött vagy fehér darabot viselő embert. Ősztől tavaszig leginkább a barna és szürke árnyalatok, valamint az örökké elegáns fekete darabok a kedvencek. Persze meglehet, hogy egy-egy élénk színű pulóver vagy blúz előfordul a szekrényben, de a tiszta fehér csak ritkán. Érthető, ha praktikus okokból te is óvatos vagy a fehér ruhákkal, de a világos színről egyáltalán nem kell lemondanod. Ha ódzkodsz is a hófehértől, barátkozz meg a világos árnyalatokkal, mint a tojáshéj, a krém-, a csontszín. Egy-egy csinos világos kötött darabbal nyugodtan feldobhatod az öltözeted. Fekete vagy sötét kabáthoz pedig nagyon jól mutat a friss, élénk színű sál vagy kendő.

Viselj feketét barnával vagy sötétkékkel

Ha már sötét színt választasz, kombináld őket, amivel játékossá teheted a hatást. Divatszakértők szerint akár egyszerre is viselheted a három színt, mivel mindhárom árnyalat semleges. Kezdésnek próbálj meg egy tetőtől-talpig fekete összeállítást, és dobd fel egy barna vagy sötétkék zakóval, kabáttal.

Mintát mintával

Ma már az egykor merésznek tartott kombinációk sem tűnnek hajmeresztőnek. Idejétmúltak azok hagyományok, melyek szerint bizonyos kor után már csak feketét viselhet egy nő. Lehet, hogy elsőre meglepőnek hangzik, hogy a csíkos bizony jól nézhet ki a pöttyössel, a tyúklábmintával, sőt még az apró virágokkal is. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor válassz felülre egy viszonylag semleges csíkozású fölsőt, míg alulra húzhatsz egy merészebb darabot.

Vörös hajhoz piros ruhát

A klasszikus kombináció a vörös hajhoz a zöld ruha, esetleg a kék. Pedig milyen szépen mutat a vörös hajhoz a piros szín! Nem dőlj be semmilyen előírásnak, az egyetlen dolog, amire érdemes figyelni, hogy a tökéletes árnyalatot válaszd ki. Az a legjobb, amelyik harmonizál a hajad vörösével, valamint a bőröddel, hiszen valakinek az erőteljesebb árnyalatok állnak jól, míg mások a sötétebb tónusokban tudnak igazán ragyogni.

+1 tipp: Nem baj, ha a cipő és a táska nem illik össze

Igaz, hogy nagyon elegáns, ha a cipő és a táska, sőt az öv összhangban van egymással. Ugyanakkor a divatszabályok lazulásával ez az íratlan szabály is érvényét vesztette, és már cseppet sem meglepő, ha a cipő és a táska színe nem egyforma. Elegendő, ha színben és stílusban illenek egymáshoz, például amikor a színek a ruhadarabok színében is visszaköszönnek.


Így állítsd össze a hozzád illő...
Nem kell stylistnak lenned ahhoz, hogy a hozzád legjobban passzoló ruhákat megtaláld, csak tarts szem előtt néhány szabályt.  tovább Tovább
Szépen, szexin, tündöklőn ötven...
A sugárzóan szép Yasmina Rossi nem szégyelli a korát és forradalmasítja a modellipart, miközben a nők jogainak érvényesítéséért küzd.  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés