Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 27. Thursday, Liliána, Olga   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Felejtsd el a régi divatleckéket!

2016.12.31. | Iván Viktória
Vannak divatszabályok, amiket belénk vernek, pedig nincs is jobb, mint amikor eltérsz tőlük.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Itt az ideje a megújulásnak! Az öltözködésnek megvannak a maga szabályai. Néhány örök érvényűnek bizonyul, de vannak olyanok is, melyeket nyugodtan felrúghatsz. Így nemcsak divatos lehetsz, de a stílusodat is irigylik majd. Mint mindenben, az újdonságok követésében is érdemes mértéket tartani. Válaszd ki a számodra izgalmas ötleteket, és kombináld a már bevált szereléseiddel. A színeknek és a mintáknak nem kell mindig passzolniuk, ahogyan a fehér sem a nyári ruhák színe.

Tévedés: hordj összeillő színeket!

Ma már bátran kombinálhatod a korábban ősellenségnek kikiáltott színeket. Nem attól lesz harmonikus az öltözéked, hogy egy szín árnyalatait viseled, vagy a klasszikus kombinációk mellett döntesz. Az élénkzöld és a türkiz vagy a rózsaszín pirossal ma már nem számít szentségtörésnek. Persze a mérték itt is fontos, ne pompázz a szivárvány színeiben, de két elütő színnel feltűnő és stílusos lehetsz.

Tévedés: a táska és a cipő passzoljon

Míg régen kötelező volt azonos stílusú és színű táskát viselni, addig ma már egyáltalán nem kívánalom.Természetesen harmonizálniuk kell, de a színük lehet elütő, ahogyan a stílusuk is. A cipők, övek és táskák olyan különlegesek, hogy meghatározhatják az egész öltözéket, így akár egy méregzöld táska is előléphet fő attrakcióvá a kiegészítő szerepéből. Ha egyetlen darabot akarsz hangsúlyozni, például egy gyönyörű tűsarkút, akkor a ruháid legyenek visszafogottak. Mindettől függetlenül, ha bizonytalan vagy abban, melyik táskád és cipőd passzol, akkor kövesd nyugodtan a jól bevált sémát.

Tévedés: soha ne viselj eltérő mintákat!

Tyúklábminta és csíkok? Virágok és kockák? Korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy öltözéken belül megjelenjenek. Ma azonban már kiélheted bohém énedet. Bátran keverj két mintát, pöttyöt és csíkot, és légy sikkes! Nem szabad azonban túl harsány darabokat választanod. Ha azonos tónusú ruhákat választasz, akkor nem lesz szemfájdító a végeredmény, mert az azonos szín harmóniát teremt a kavalkádban. Mindig tartsd szem előtt, hogy a nagy minták erősítik az alakot, ahogy a fent vázolt eklektika is optikailag növelheti a méreteidet.

Tévedés: a fehér ruha nyárra való

Bár valóban praktikusabb meleg, száraz időben viselni a fehéret, egyáltalán nem kötelező a világos vagy akár hófehér cuccokat szeptember elsejével a gardróbba száműzni. Ha a ruha anyaga megfelel az évszaknak és az időjárásnak, bátran viselhetsz fehéret. A fehér farmer egész évben telitalálat, ahogyan a puha, világos pulcsik is felvidíthatnak. Ami viszont továbbra is tabu, az a fehér cipő fekete harisnyával. Egyszerűen nélkülöz minden stílust. A fehérnek mindig jó társa a fekete, egy kötött ruhán egy sötét öv például nagyon szexi.


5 divattanács, hogy megtaláld a...
Már nincsenek kőbe vésett előírások arról, mit és hogyan viselj. A lényeg, hogy ízléses, stílusos és természetes legyen.  tovább Tovább
Szépen, szexin, tündöklőn ötven...
A sugárzóan szép Yasmina Rossi nem szégyelli a korát és forradalmasítja a modellipart, miközben a nők jogainak érvényesítéséért küzd.  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés