Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Állítsd össze az alapruhatáradat!

2016.06.09. | Iván Viktória
Ha újra és újra felteszed magadnak azt a reggelente sokszor a nehezen megválaszolható kérdést, hogy mit vegyél fel, most segítünk!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Van, aki rögtön tudja, miben érezné aznap jól magát, míg nagyon sokan tanácstalanul állnak a ruhásszekrényük előtt. Csak nem jön az ihlet, sem az ötlet, és az idő csak múlik. Valahogy semmi sem tetszik, és felhangzik a ruhásszekrények átka: : „nincs egy rongyom, amit felvegyek!”

Erre egy gyógyír van: az alapruhatár, ami mindig segít, hogy a ruhásszekrény előtt a lehető legkevesebb időt töltsd és ne stresszeld magad a ruházatod miatt.

Mik az alapdarabok?

Az alapdarabok a ruhatárad olyan építőelemei, amelyeket az időjárástól, az alkalomtól, hangulatodtól függően kombinálhatsz egymással. Legyen akármilyen a stílusod, ha ilyenek lógnak a szekrényedben, akkor igazából nincs is nagyon szükség sok ruhára, tehát gazdaságos is. Ezeket szerezd be mindenképpen:

Kis fekete ruha: a klasszikus darab, amelyet többek között Audrey Hepburn-ön láttunk az Álom luxuskivitelben című filmben. Minden korú, alakú hölgynek jól áll, jó választás, bárhova is mész benne.

Ceruzaszoknya: lényege az egyszerűsége, hiszen mindennel fel lehet venni, miközben nőies maradsz. Ha nagyon széles a csípőd, válassz A-vonalút.

Fehér ing: jó választás, akár elegánsan, akár lezserül viseled.

Tökéletes szabású farmer: lehet, hogy sokáig kell keresgélned, míg megtalálod azt, amelyik a legjobban illik hozzád. Ha tanácstalan vagy, az egyenes szabású farmer mindig jó. Ha sötétebbet veszel, több dologgal felveheted.

Sötét (fekete) nadrágkosztüm: a darabokat együtt és külön is hordhatod, más darabokkal kombinálva.

Csinos ballonkabát: legyen térdig érő és diszkrét színű, így a legtöbb öltözékhez illik.

Szereted a klasszikusokat?

A divatban is vannak olyan darabok, amelyek sosem mennek ki a divatból, és bármelyik ruhatárban megtalálják a helyüket. Nőiesek, kényelmesek és letisztultak, és egy minőségi darab elég belőlük, hogy megérezd a különbséget. Ha már mindenképp vásárolni mész, inkább egy klasszikust szerezz be, mint hogy tucatnyi egyforma stílusú darab lógjon a szekrényedben, amit nem tudsz kombinálni.

Buklé blézer: ahogy Coco Chaneltől megtanultuk, hogyan legyünk franciásan sikkesek. Bármivel kombinálható.

Kasmírkardigán: viselheted inggel, de kabát vagy blézer helyett is beválik, akár koktélruhához is hordhatod.  Ha tengerészkék, szürke vagy homokszínű, úgy mindenhez felveheted. Formálja az alakod.

Fehér póló: a réteges öltözködés alapja. Ha jó a szabása és az anyaga, vegyél belőle többet, hogy legyen váltás.

Matróznadrág: Coco Chanel másik zseniális találmánya, ami bármilyen felsővel elegáns viselet.

A-vonalú ruha vagy egyenes kötényruha: előnye, hogy  mindennel jól kombinálható: vehetsz alá inget vagy pólót, hordhatod balerinával vagy papucscipővel.

Teveszőr kabát: a homokszín az egyik legelőnyösebb és legánsabb árnyalat, és hihetetlenül jól áll mindenkinek.
Alapdarabokkal és klasszikusokkal felszerelve nyugodtan  kísérletezhetsz a kiegészítőkkel, cipővel, táskával, kendővel, övekkel, ékszerekkel és bizsukkal.


Legyél csinos szoknyában!
Egyszerű öltözet: csinos felső, szép cipő és egy olyan szoknya, ami passzol az alakodhoz. Hogy mi a neked leginkább megfelelő? Segítünk!  tovább Tovább
5 divattanács, hogy megtaláld a...
Már nincsenek kőbe vésett előírások arról, mit és hogyan viselj. A lényeg, hogy ízléses, stílusos és természetes legyen.  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés