Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

13+1 barátnős szépségtipp, amit érdemes megfogadni

2016.03.26. | Iván Viktória
A legjobb és legegyszerűbb szépségápolási tanácsokat gyűjtöttük össze, ezúttal nem szakemberektől, hanem ismét tőletek.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Lássuk, számotokra melyek a legalapvetőbb trükkök, fortélyok, hogy szépnek, nőiesnek érezzétek magatokat!

Klára, 56
Mindig a gyűrűsujjamat használom arra, hogy felvigyem a szemránckrémet vagy a korrektort a szemem alá. Ez a leggyengébb, így nem húzódik, nyomódik a bőr.

Viola, 44
Mosolyogj és légy kedves! Már a gyerekeknek is azt tanítom az óvodában, hogy szép, jó dolgokra gondoljanak, örüljenek, és ezt ragyogni fog az arcukról. A belső szépség kifelé sugárzik.

Erika, 49
Az én luxusom a selyem párnahuzat. Majdnem harminc éve dolgozom kozmetikusként, és ez a legjobb tanács, amit valaha kaptam. A selymen siklik a bőr és a haj, míg a flannelből, a pamutból vagy a lenből készült húzódhat a bőr és nyomot hagy rajta. Természetesen betartom a többi aranyszabályt is: nem napozom, nem dohányzom, védem a bőröm a naptól, de ez a leghasznosabb.

Vali, 64
Ügyelek a szemöldököm formájára. Először kozmetikus alakította ki a formáját, most már én gondozom. A szemöldök ad keretet az arcnak, a tekintetnek.

Emília, 61
Az én titkom a rózsavizes arcpermet. Először reggel fújok magamra egy kicsit, majd a nap folyamán folyamatosan és végül lefekvés előtt. Szeretem a friss érzést és a csodás illatot, ami elkísér.

Réka, 54
Minden nap használok naptejet és szemránckrémet, ez nem hiúság, csak szeretnék minél később ráncosodni. Amikor huszonéves voltam, egy illatszerboltban azt mondta nekem az eladó, hogy a krémek nem tesznek csodát, a ráncok előbb vagy utóbb megjelennek: nekem kell vigyázni a bőrömre.

Anita, 57
Amikor olívaolajjal főzök, egy kicsikét mindig a szemem sarkába ütögetek. A nagynénémtől tanultam, akinek gyönyörű bőre volt még hetvenévesen is. És nem napozom!

Franciska, 50
Kerülöm a nagyító tükröket!

Kriszta, 61
Az első számú szépségszabály, hogy nem versenyzem, nem mérem magam más nőkkel. Azon siránkozni, hogy másoknak hosszabb a lába vagy laposabb a hasa nem tesz mást, mint leszívja az energiádat és csúnyának érzed magad tőle.

Zsuzsa, 63
A szeretet szeretetet szül. Emlékszem, amikor kiskoromban anyámat nézve azt gondoltam, milyen szép. Amikor a gyerekeim rámnéztek, tudom, hogy nem ráncokat vagy kiálló hasat láttak, hanem valakit, akit szeretnek és aki szereti őket. Ha ettől nem ragyogok, akkor semmilyen más kozmetikum nem lesz képes erre.

Erzsébet, 58
Nem használok sampont. Az elmúlt 3 évben egy keveréket használtam: sütőport, almaecetet és hajbalzsamot kevertem össze, és a hajam olyan egészséges és fényes, mint soha azelőtt.

Kati, 53
Első számú szabály, amit szem előtt tartok: a nagyszüleim vajon felismernének? Számomra a szépség minél természetesebb, annál egyénibb.

Orsolya, 64
Egyszer kipróbáltam a lányom szempilla göndörítőjét, és nem győztem csodálkozni. Ha nem is sminkelek, egy kis szempilla göndörítés kinyitja a tekintetem és jobban kiemeli a szememet.

Laura, 47
Kihúzom magam. A jó tartást be kell gyakorolni, ha nem megy magától, oda kell figyelni rá, de megéri. És ráadásul ingyen van!


5 divattanács, hogy megtaláld a...
Már nincsenek kőbe vésett előírások arról, mit és hogyan viselj. A lényeg, hogy ízléses, stílusos és természetes legyen.  tovább Tovább
6 tipp, hogy bőröd tündököljön
Kövesd egyszerű bőrápolási tanácsainkat, és meglátod, hogy bőröd láthatóan fiatalabb, puhább és szebb lesz. Meghoztuk a kedvedet?  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés