Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 27. Thursday, Liliána, Olga   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Növeld az önbizalmad és szeresd meg magad

2016.03.14. | Iván Viktória
Ünnepeld egy kis gondoskodással és odafigyeléssel a benned élő független, magabiztos és erős Nőt!
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Egy nő szépsége nem csak a külső, de a belső jegyek egyensúlyában is rejlik: tisztában van saját értékeivel, öntudatos és összhangban van önmagával. Ahhoz, hogy ez az egyensúly meglegyen, néha szükség van arra, hogy időt tölts el saját magad társaságában, és újra felelevenítsd, hogy melyek azok az értékek, amik kívül és belül is széppé varázsolnak. Szépséged felfedezésére és magabiztosságod növelésére ösztönöznek az alábbi tippek.

Nézz más szemmel magadra!

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a sminkelés során arcunk azon a részeire koncentrálunk a leginkább, amiket nem kedvelünk annyira. E helyett hangsúlyozd inkább azt, amit a legjobban szeretsz önmagadon. Amikor belenézel a tükörbe, tárd fel, köszöntsd és élvezd szépségedet. Észrevetted, hogy milyen szépek a szemeid, vagy hogy gyönyörű formájú a szám? Lehet, hogy saját magad előtt is zavarba jössz a legelső alkalommal, de nem baj! Ha megtalálod a szépet a saját arcodon és fel is vállalod azt, az nem a hiúság, hanem az egészséges magabiztosság jele.

Sminkeltél már ma?

Sokszor már attól szebbnek érezheted magadat, ha kifested a szempilládat vagy kirúzsozod ajkadat egy dögös színnel. Ha így nézzük, akkor akár egy egyszerű szempillaspirál is valóságos önbizalombomba lehet, mellyel nem csak te érezheted magad bátrabbnak, hanem csábító tekintetekkel áraszthatod el környezetedet is.

Kapcsolj ki!

A stresszmentesítés az egyik leghatásosabb szépségfegyver. A mindennapi problémák és feszültségek nemcsak a kedélyállapotodra, hanem bőrödre is hatással vannak. Ezek elengedése segít enyhíteni a bőr gyulladását, mely a ráncok és az öregedés jeleinek kialakulásához vezethet. Meditálj, jógázz, vagy csak tölts otthon egy csöndes, pihentető estét, melyek mind segítenek ellazulni.

Kényeztesd magad egy otthoni szépségkezeléssel!

Egy otthon is könnyen kivitelezhető szépségkezelés tökéletes és egyben gazdaságos módja annak, hogy picit kényeztesd magadat. Ápold lábadat egy frissítő pedikűr segítségével vagy szánj időt egy ápoló arcmaszk felvitelére. Esetleg vegyél egy forró, lazító fürdőt, melybe kedvenc habfürdőd mellé önts némi tejet is. Ez garantáltan erővel tölt fel, ami után teljesen más szemmel nézel majd a világra – és persze magadra is.

Vezess hálanaplót!

Lefekvés előtt írd fel azt az 5-10 dolgot, ami miatt aznap szépnek érezted magad. Jegyezd fel, hogy milyen szépséget fedeztél fel a környezetedben, magadban vagy akár másokban. Ha ugyanis felismered a szépet magad körül, az nagyban hozzásegít ahhoz, hogy magadban is megtaláld.

Vidd el magadat „randizni”!

Az a jó abban, ha néha önmagával is foglalkozik az ember, hogy ilyenkor garantáltan azt teheti, amit csak szeretne. Ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyat, amiben igazán örömödet leled, menj el például moziba. Ha saját magaddal töltesz el egy kis időt, nem törődve azzal, hogy mit gondolnak mások, azzal is az önbizalmodat növelheted. Ez pedig a legvonzóbb smink, amit csak viselhetsz.


Szépen, szexin, tündöklőn ötven...
A sugárzóan szép Yasmina Rossi nem szégyelli a korát és forradalmasítja a modellipart, miközben a nők jogainak érvényesítéséért küzd.  tovább Tovább
Szépségprogram 3 lépésben
Az új év még kicsit arrébb van, de már most elkezdheted a tudatos szépülést, hogy az ünnepeken biztosan ragyogj!  tovább Tovább


megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace
Csak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Gyógynövénytár
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés