Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 29. Thursday, Pál, Péter   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

A kikapcsolódás művészete

2016.06.12. | Ötvenentúl.hu
Feltöltődni nem lehet akárhol és főként nem lehet akárhogyan! Ha rászánjuk az időnket, csak olyan helyet érdemes választanunk, ahol minden adott.(X)
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

Hévíz első gyógyszállodája Finta József tervei alapján épült, és pontosan 40 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Négy évtized még egy hotel életében sem kevés: számtalan rendezvény, számos átépítés, felújítás zajlott, több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz szállodában, amely 2006-ban új nevet kapott.

 A jubileumát ünneplő Danubius Health Spa Resort Hévíz megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően, hogy vendégei minden óhajának eleget tehessen. A hat medencével, négyféle szaunával és saját gyógyászati részleggel büszkélkedő szálloda tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megszakítsuk a hétköznapok rohanását – akár családdal, akár barátokkal érkezünk. Sok híresség pihente már itt ki a fáradalmait, mint például Larry Hagman, alias Jockey, Richard Burton, Rost Andrea, Básti Juli, Habsburg Ottó, Göncz Árpád és Mádl Ferenc.

Vegyük a fáradságot a pihenésre!

A hétköznapok stresszes életvitelével és az állandó időhiánnyal csak úgy lehet felvenni a harcot, ha az egészségmegőrzésre és az aktív pihenésre, mozgásra, relaxálásra is időt szakítunk. Európa legnagyobb természetes termáltavának szomszédságában, varázslatos mikroklímában, léleknyugtató zöld környezetben minden adott a kiürült energiaraktárak feltöltéséhez, pihenéshez, rekreálódáshoz és szépüléshez.

A gyógyászati részlegen gyógymasszázsok, iszappakolások, az Emporium wellnes és szépségszalonban luxus színvonalú arckezelések, wellness-masszázsok, aromafürdők állnak a vendégek rendelkezésére. A vízi világban kipróbálhatjuk a gyógy-, úszó és termálmedencéket, a jacuzzit, az élményfürdőt víz alatti zenével és esténként fényjátékkal. Májustól szeptemberig a kerti termálmedence is megnyit a napozóterasszal együtt. A szaunázás rajongóit a hagyományos finn szauna és gőzfürdő mellett többféle szaunaszeánsz, kerti rönkszauna és kíméletes bioszauna is csalogatja. A sóbarlang terápia, yumeiho masszázs, biorezonancia-terápia vagy a regeneráló és immunstimuláló pásztázó lézerkezelés csupán néhány a számos igénybe vehető különleges kezelés közül.Ínyencek ínyére

A testi-lelki jóllét fontos pillére a jó konyha – Hévízen ebben sincs hiány! A mindennapok ízletes hazai és nemzetközi fogásai mellett egyszer ki kell próbálni egy gourmet borestet, ahol az ínycsiklandó menüt mindig egy neves borászat kiváló boraihoz készítik. Az elmúlt évek során több tucat borászattal közösen kalauzolták újra és újra vendégeiket a borok és hozzájuk illő gasztronómiai remekek világába. A részt vevő pincészetek a teljesség igénye nélkül összeállított listáján szerepelt a badacsonyi Borbély Pincészet, a Wunderlich pincészet, a Thummerer Pincészet, a Polgár Pincészet, a Hilltop Borászat, a Konyári Pincészet, a Vylian Borászat, és még sokan mások.

A jubileumi év programjairól és kedvezményeiről tájékoztat a www.danubiushotels.hu/heviz weboldal.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

gasztronómia wellness szálloda pihenésCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Fájdalom nélkül
Gyógynövénytár
Interjú
Képgaléria
Mosolyalbum
Nagyiklub
Programok
Tudtad?


hirdetés


hirdetés

hirdetés