Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. August 21. Monday, Hajna, Sámuel   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Sütemény- és tortafesztivál lesz hétvégén!

2016.11.12. | Ötvenentúl.hu / MTI
Dátum: 2016.11.12 - 11.13 / Helyszín: Millenáris Park
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

A mese a fő témája az idei sütemény- és tortafesztiválnak, amelyen hagyományos és újhullámos cukrászatok mutatják be termékeiket a hétvégén a Millenáris parkban.

A Millenáris park B csarnokában a cukrászatok mellett bemutatkozási lehetőséget kapnak a cukrászati manufaktúrák és tortakészítők is, a közönséget pedig esküvői tortakülönlegességekkel, tortakészítő workshopokkal, előadásokkal és cukorvirág készítéssel várják. A rendezvényen lehetőség lesz a legismertebb bloggerekkel is megismerkedni - közölték a szervezők.

A mese mint fő téma az idei torta-designpályázat tematikája is egyben, erre profi és hobbi cukrász kategóriában nevezhettek a versenyzők. A rendezvény első napján rangos zsűri értékeli az alkotásokat, valamint megválasztják a "Sütnicake" tortáját is, amely a többi nevezésre készült alkotással együtt a fesztiválon mutatkozik be.

A kiállított alkotásokat árverésre bocsátják, a befolyt összegből állami gondozásban lévő gyerekeket ajándékoznak meg a szervezők. Idén a program kísérőrendezvényeként először tartják meg a Karácsonyi Dekor Placcot, amelyen hasznos dekorációs, lakberendezési és ajándékötletekkel készülnek a szervezők.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

torta gasztronómia sütemény programLegjobb cikkeink
A világ nyugdíjasai 2017-ben

A világ nyugdíjasai 2017-ben

A nyugdíjasok globális helyzetét vizsgáló, összetett számításokon alapuló Natixis-felmérés idén nem hozott nagy meglepetést, legfeljebb kisebbeket, például nekünk is. TovábbTovábbhirdetés