Szabadidő

Hétvége a nagyival
Kisgyerekkel utazni nem mindig jelent egyet a zavartalan pihenéssel – kivéve, ha egy családbarát szállodát választunk! Aki akár csak egyszer is megszállt már a négycsillagos Oxigén Hotel Superior Family & Spa-ban, tudja, hogy az ősfás ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban működő szállodában valódi feltöltődés várja a családos pihenésre vágyókat. (x)

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése. A négyhektáros park fái között megbújó, az angol vidéki kúriák hangulatát idéző elegáns szálloda nem véletlenül népszerű a családdal utazók körében.

A bababarát hotel ugyanis a gyermekek, a szülők és a nagyszülők számára is különleges kikapcsolódási lehetőségeket kínál, így akár egy három generációs pihenéshez, akár egy közös unoka–nagyszülő hétvégéhez is tökéletes választás.

A közös idő varázsa

Az unokával szervezett programok lehetőséget adnak arra, hogy a hétköznapi gondoktól, kötelezettségektől elszakadva csak a ránk bízott csemetének szenteljük figyelmünket. Az őszi nappalok, a hosszú téli esték örömei közé tartozik a közös játék, ami a csemeték életkora, érdeklődése alapján, a bújócskázáson át, a különféle manuális tevékenységeken (festés, rajzolás, gyurmázás, legózás) keresztül, a társasjátékokig meglehetősen széles skálán mozoghat.


Azt pedig, hogy a megannyi játszási lehetőség közül melyikbe és milyen mértékben kapcsolódjunk be, a gyerek döntse el. Ha van ötlete, ha kezdeményez valamilyen játékot, hagyjuk magunkat „táncba vinni”.

A kisebbek, a kisovisok például szívesen játszanak boltost, orvososdit, utánoznak mély átéléssel felnőtt tevékenységeket, de boldogan bújócskáznak, vagy keresnek meg a szobában elrejtett tárgyakat. A nagyobb óvodások már készséggel rajzolgatnak, festegetnek, ragasztgatnak, fűznek gyöngyöt. Ilyenkor egyedül is „elvannak”, ám ha kérik, mi is üljünk az asztalhoz, és alkossunk velük együtt. 

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek wellness és a játszóháza mintegy 300 négyzetméteren kínál a közös játékhoz teret és eszközöket. Esőmentes időben a kalandpark, a környék felfedezése, borongós napokon és kreatív foglalkozásokhoz a Dínó játszóház ígér felejthetetlen élményeket.

Egy gyermek-, és bababarát wellness szálloda a kisebbek vízi élményére is gondol: babamedence, babaszauna, babamasszázs és babaúszás várja a legkisebbeket, gyermekmedence, aromaszauna és családi jacuzzi a nagyobbakat.

Gyerekközösség – határtalan élmények

Az animátorok szakértelmükkel egy pillanat alatt igazi csapattá kovácsolják a szállodában pihenő gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a pancsolást, a kincskeresést, a sportversenyeket vagy az arcfestést. Így biztosak lehetünk abban, hogy ha unokánk esetleg megunja velünk a közös játékot, a heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív program között – akár a saját korosztályának megfelelő közösségben – biztosan talál valami izgalmasat. A kristálytiszta levegőben fára mászni, célba dobni, táncolni, sportolni vagy számháborúzni, vagy a számos vidám, kreatív játék kifogyhatatlan programlehetőséget ígér.

Az utazás során sokszor okoz gondot, hogy mit és mikor egyen az unokánk. Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek all inclusive ellátásnak köszönhetően erre sem lesz gondunk! Bármikor is éheznek meg a nap folyamán, a folyamatosan kínált finomságok csillapítják a kalandokban megfáradt gyerkőcök éhségét. A gyermek svédasztal, valamint a szálloda éttermében kínált fogások a gyerekek ízlését figyelembe véve, az egészségtudatos étkezést szem előtt tartó alapanyagokból készülnek.

Természetes, hogy nagyszülőként törekszünk arra, hogy az unokákkal töltött idő harmonikus legyen, és persze minél több örömöt jelentsen a csemetéknek. A minőségi közös idő, a számukra biztosított figyelem a legfontosabb, amit nagyszülőként ebben a rohanó világban adni tudunk. Ezt tehetjük még teljesebbé a közös utazás élményével, amihez ideális választás a noszvaji Oxigén Hotel Superior Family & Spa.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2019. OKTÓBER Te mit tettél idén az állatokért?
Gondold csak el, mennyi mindent köszönhetünk az állatoknak. Az állatok világnapja alkalmából most te hozz áldozatot értük! Neked semmit, nekik mindent jelenthet egy kis gondoskodás.
Szabadidő 2019. OKTÓBER Tippek a gyönyörű őszi kertért
A nyár véget ért, kertünk pedig ilyenkor kezd egyre rendezetlenebbnek látszani. Némi munkával és egy-két hasznos trükkel azonban ismét régi fényében tündökölhet.
Szabadidő 2019. SZEPTEMBER 3+5 tipp, hogy konfliktusmentes legyen az iskolakezdés
Elkezdődött az iskola! Szeretnél segíteni a gyerekeknek úgy, hogy magadra is maradjon időd?
éppen olvassák
01
Szépség 2020. AUGUSZTUS Segítség, örömanya leszek!
Esküvőre készül a család. Helyszín, meghívó, vacsora – hónapokig tartó szervezés. A főszereplő persze a menyasszony, de ki gondol az örömanyára? Mi segítünk!
02
Szabadidő 2020. AUGUSZTUS Eltűnőben lévő természeti csodák
A globális felmelegedés komoly veszélyt jelent Földünkre. Pár évtizeden belül ezek a bámulatos helyek eltűnhetnek a térképről!
03
Szabadidő 2020. JÚLIUS Mezítláb, nemcsak a parkban
Forró, száraz homok vagy friss, harmatos fű a talpunk alatt – mindenki fel tud idézni ilyen nyári emlékeket a gyerekkorából. De vajon mikor jártunk utoljára mezítláb?
Menu