Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. June 25. Sunday, Vilmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

Csócsáló. Közéleti vitaklub

Létrehozta: Pandora | 2009.11.14. | 10:44

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1635277 /*/ | 2017.06.24. | 10:54
(Válasz bordal #1635115. hozzászólására.)
Hans Christian Andersen: (1805-1875) a világ legolvasottabb meseírója Dániában született, Andersen el bújhatna ,akarom mondani a lábad nyomába sem léphetne "mesemondás cím "alatt :D :D :D :D de sebaj szórakoztasd a publikumot :D :D :D
Hozzászóló képe
#1635223 Kisévi | 2017.06.23. | 17:51
(Válasz Sz. Anti #1635130. hozzászólására.)
Túl vagyunk rajta. A döbbenet, hogy az ügyintézô közölte, hogy ezt minden évben meg kell ismételni. Héten nem tudtam megcsinálni, mert édesanyáméknál csak a telefonomon van net onnan meg csak az én telefonszámomat kezeli a rendszer nem engedi másik telefonszámmal átírni. Így maradt a személyes adategyeztetés. Egyébként nem hiszem, hogy ez jó megoldás biztos, hogy ezt a rendszert is ki fogják játszani mint mindig mindent.
Hozzászóló képe
#1635130 Sz. Anti | 2017.06.23. | 06:30
(Válasz Kisévi #1635121. hozzászólására.)
Én még áprilisban elintéztem. Nem volt sor, kb. 10 percig tartott. Közben olcsóbb percdíjú csomagra is váltottam, és kicserélték újra a 16 éves kártyámat. Egyébként neten is megoldható.
Hozzászóló képe
#1635124 Leslie | 2017.06.23. | 05:38
Jó reggel....ünk van.

A fejünk felett dörög,villámlik.Talán egy öntözésnyi eső már esett is .

A kártyás telefonokkal sok volt a visszaélés.
Anno-mellettem a "maffiózó"beszélt a haverral.Utána azonnal kivette a kártyát, hogy ne tudják beazonosítani !
Hozzászóló képe
#1635121 Kisévi | 2017.06.23. | 04:09
Ma kártyás telefont kell regisztrálni. Kész röhej. A szüleimnek vettük, hogy ha kórházban vannak is könnyen elérhetôek legyenek. A fiam nevére vettük úgyhogy most némi kell ezzel kínlódni. Remélem nem lesz túl hosszú a sor.
Hozzászóló képe
#1635116 bordal | 2017.06.22. | 23:13
(Válasz Pandora #1634966. hozzászólására.)
Érdekes , Én pont az ellenkező képen viszonyulok . Télen úgymond fickósabb vagyok , elsőként a lábujjaim jelzik a hideget , és válok mozgékonyabbá .Való igaz a borús esős időben oly levert lesz a hangulatom , vágyódom a napsütésre , a jó időre , de a nyári hőség , olyan ami napjainkban van , lelomboz , és fáradékony , és lomha leszek . Van egy fekete labrador kiskutya 10 hetes . , naplemente után foglalkozunk vele , na Ő feldob .

Mint alább írtam , ismerem , tudom ki Ő . Igaz a mondás " Testvért nem , csak barátot lehet megválasztani "
Hozzászóló képe
#1635115 bordal | 2017.06.22. | 22:57
(Válasz Kisévi #1634905. hozzászólására.)
Az igazság az hogy , én értem , , és tudom hogy ez már így marad . A lényege az hogy ikertestvérek nem beszélnek egymással .

Viszont ha végigolvasod "az a helyzet haver" tól , Úgy nyilatkozik mint aki egy kívülálló lenne és mindent tudna rólam és a testvérem közti problémáról . Korábban úgy nyilatkozott hogy neki soha nem volt testvére , nem is lesz , a hátralevő életében . Amikor szembejön velem úgy tesz mint akit nem ismer . Évente egyszer , halottak napján megy a temetőbe , de akkor is szemlesütve szorgalmasan elfoglalja magát egy virágcsokor igazgatással , csak azért hogy , ne kelljen a szemembe néznie . Kívülállóként tudja , nekem mit kellett volna tennem , tiszta röhej , és szomorú .
Hozzászóló képe
#1634966 Pandora | 2017.06.21. | 10:51
(Válasz bordal #1634900. hozzászólására.)
Igaz az, hogy nehéz a hőséget elviselni, a vérnyomásom is felmegy tőle, de az is tény, hogy a nap energiával tölt fel, sokkal több dolgot vagyok képes elvégezni, mint télen. Most egész nap aktív vagyok, télen meg délután van egy mélypontom, amikor fáradtnak érzem magam. A kertet csak este lehet, a 8 óra körüli naplemente táján locsolni, s utána még levadászom a pókokat, meg szellőztetek, 11 van, mire ágyba kerülök, de akkor még olvasok pár órát.
Néha nézek DVD-ket a TV-n, könyvesboltokból szoktam rendelni, de ez csak a többi évszak kikapcsolódása. Most annyi időt töltök kinn, amennyit lehet.
A gyerekek is csúsztatnak, igyekeznek fenn maradni, amíg világos van, alig lehet ágyba dugni őket.
Mindig vannak emberek, akik kéretlenül véleményt nyilvánítanak, amit közönnyel kell kezelni. Évának van igaza, az emberi kapcsolatok megváltoztak, sőt a gyerekek között sem olyan már, rivalizálnak, féltékenykednek, "visszaadnak" sérelmeket, stb. Majd még milyen lesz az a generáció, amelyet már nem teljes családban nevelnek, s a mozaik család kusza emberi viszonylatában, érzelmi zűrzavarban nő fel? Én úgy látom, már a fiatal szülők generációja sem kiegyensúlyozott, boldog, elégedett, sokkal inkább frusztrált, teljesítménykényszeres, sok esetben mű-lezser, teljesen ráhagyó a magatartása, illetve túllihegi az egészet, s belemerevedik a szerepbe...
Hozzászóló képe
#1634905 Kisévi | 2017.06.21. | 03:53
(Válasz bordal #1634900. hozzászólására.)
Nem is igazán értem és soha nem is értettem az ilyen és hasonló írásokat. Úgy gondolom akinek nem tetszenek azok a témák, vélemények, bejegyzések akik ide íródnak, ne látogassa ezt az oldalt, de ha olvassa is ne bántsa meg senki véleménnyilvánítását. Egyébbiránt két testvérem van, akik tizenéve nem tartanak kapcsolatot sem egymással sem velem. Esetemben igaz a mondás, hogy sokszor egy jó ismerôs, barát többet ér mint egy rokon. A mai világ egyébként se a jó emberi kapcsolatokról szól.
Hozzászóló képe
#1634900 bordal | 2017.06.20. | 22:53
(Válasz Pandora #1634841. hozzászólására.)
A tv-t , ne dobd ki ! -mert dísze is lehet a nappalinak :D Valljuk be önmagunknak a sokadik X után mindent meg lehet unni . Nem lenne internetem ha nem a multinacionális cégnél kötök ki a nyugdíj előtt 5 évvel . Ott muszáj volt használni a SAP rendszer miatt , és a Tesztriportok végett . amit Dániába kellet küldeni .De jobb érzem magam a kis kertünkben , árgus szemekkel figyelem a kopasz barack növekedési ciklusát , vagy azt a néhány tőke csemegeszőlő fejlődését . Mint már írtam ad munkát a kertes ház , így a mindennapi munkába járás mellett nem jut idő elemzésre . Meg hát nem egy az érdeklődési körünk . Én kifejezetten azért jövök ide is hogy emberekkel szót váltsak , mert a munkahelyen nincs idő bratyira mert jönnek mennek az autók , amiket könyvelni kell érkezés-távozás szerint , nem ragozom tovább . Így a távozó dolgozókkal egy-egy szia-szia , vagy csókolom , azt néma csend .Ja és a meleg , ami itt is mindenkit megvisel . Valóban nem könnyű elviselni .Látom a tesó is írt , akarom mondani provokált.
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Kutya-macska passzus

Kutya-macska passzus

Sok öröm forrása lehet egy hűséges kutya, egy titokzatos macska, újabb divat szerint egy otthon tartott, játékos vadászgörény, de a bohókás papagáj vagy a trillázó kanári is…TovábbTovábbhirdetés


hirdetés