Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 30. Tuesday, Janka, Zsanett   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

Tanuljunk együtt angolul!

Létrehozta: Cickom.1 | 2017.05.19. | 16:01

Hozzászóló képe
#1631671 Aszódiné | 2017.05.28. | 12:17
(Válasz Cickom.1 #1630583. hozzászólására.)
Kedves Cickom!

Hónapok óta foglalkoztat a gondolat, hogy a rám szakadt sok szabadidőt hasznosan eltöltve nyelvet tanuljak. A célom Nekem is az, hogy beszélgetni tudjak, a filmeket, könyveket eredeti nyelven élvezhessem. Bár iskolában /réges-rég/ tanultam angolt de az már elkopott. A legnagyobb gondom Nekem is az, hogy egyedül nagyon nehéz kitartónak lenni. Szívesen fogadok minden tippet, ötletet az újrakezdéshez.
Mike
Hozzászóló képe
#1630778 //// | 2017.05.21. | 12:13
(Válasz Cickom.1 #1630583. hozzászólására.)
Hi Cickom!

Nagyon jó kezdeményezés!
Remélem lesz/ lesznek olyan fórumozók akiknek felkelted a kíváncsiságát, és a segítségedet, tanácsaidat megfogadva elkezdenek angolul tanulni. Valóban nem egy ördöngös dolog, fő a kitartás, szorgalom.
Szerintem elmondhatnád ( itt a fórumon) hogyan kezdted el a magántanulást. Mi volt az amit elsőként fontosnak tartottál és megtanultad? Hogyan tudnád segíteni a tanulni vágyókat akik az alapoknál kezdenék?
Gratulálok az okos ötlethez! Várom a folytatást :)
Hozzászóló képe
#1630583 Cickom.1 | 2017.05.19. | 16:01
Kedves tanulni vágyó társaim!
Én is "vén fejjel fogtam hozzá a nyelvtanuláshoz. mégpedig egyedül! Sokan mondják, hogy angolul lehetetlen megtanulni tanár vagy anyanyelvi környezet nélkül. Én ezzel nem értek egyet. Ez a történet két évvel ezelőtt kezdődött, és meg voltam elégedve magamal, csak éppen megszólalnom volt nehéz. Idén a férjemmel egy 300 órás tanfolyamra jelentkeztünk, és mondhatom, nagyon élvezzük (még van hátra néhány hét).Nem akartunk és nem is akarunk vizsgázni, egyes egyedül társalogni szeretnénk angolul. Ehhez keresek társakat, hiszen itt az internet és a Skype, használjuk ki! Az érdeklődők lelentkezését várom a kvgy1@outlook.com címen.
Bye-bye: Cickom

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Úton a magasabb kamat felé

Úton a magasabb kamat felé

Ha a jelenlegi banki kamatok szintjét látva úgy döntesz, hogy inkább valamilyen értékpapírba fekteted félretett pénzedet, ehhez értékpapírszámlát kell nyitnod.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés