Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. May 30. Tuesday, Janka, Zsanett   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

M A G Y A R O K P A R L A M E N T J E.

Létrehozta: György | 2008.11.14. | 08:22

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1631632 /*/ | 2017.05.27. | 21:29
Menekül a Fidesz. Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az árnyékba amíg elmenekülünk" akcióterv, "szoros emberfogás" kommandó, ami mind röhejes és kontraproduktív kismiújság lett végül.
Mert az új stratégiának köszönhetően például Propaganda Tóninak nem a napfényes helikopterajtóból, hanem az árnyékos kukatároló részlegről kellett elnyöszörögni a simicskasorost.Jó ez az új stratégia, bevált faszán, köszi őszintén! Eddig csak megálltatok és fapofával belehazudtatok a kamerába, most meg eksön van, mulattató. Nagyobb tétekben indulnak fogadások, milyen elemek jönnek a sajtóelkerülő burleszkben? Rezsibisztos Szilárd halált megvető bátorsággal lecsúszik a nyolcadikról a szemétledobón? Balog Zoltán lehugyozott fali csempe mintás hacukában próbál beolvadni a kórházi környezetbe? Orbán a "Bözsi II." hadműveletben nem a malacot fogja mutogatni, hanem az ól mögötti ganéban guggolja ki, míg szagot nem vesztenek a sajtókopók? Fazekas Sándor szántó közepén hagyott kiszánthatatlan tuskónak álcázza magát minden megtekintés után?
Cuki lesz ez, srácok.
Remélem hosszan kitart ez a lelkesedés. A menekülő politikus látványa kedves a szemnek, arról nem is beszélve, hogy a sajtó elől nehogy-mekkérezz arccal szökő kormánypárti sok minden, de nem a "lelkiismeretem rendben-nyugodt erő" szobra. Mennyit kellett volna dolgoznia az ellenzéknek ahhoz, hogy a produktum az ő hatásukra legyen látható. Megspóroltátok nekik a hiteltelenné tételeteket, a sajátjaitok elvégzik ezt a melót helyettük. Kösz Rogán, kösz Habony! Rogántoszó a balakpali :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1631513 /*/ | 2017.05.26. | 10:03
Csendrendelet Budapesten: mi jön ez után, kijárási tilalom? Nincs ki zárva;a főleg a rezsim a tüntető tömegeket szeretné kirekeszteni az utcáról .Nos orbéna annak idején a Parlamentből rohant ki mint Zrinyi a várból hogy ott uszítsa a népet ellenállásra .Most épp Ő teszi ezt a nép ellen ,hivatkozva csendrendeletre meg egyéb kifogásra .A napilap úgy tudja, a "csendrendelet" nem vonatkozik a világörökség részét képező területekre, azoknak a vendéglátóhelyeknek pedig, amelyeknek jelenleg is van éjszakai működési engedélyük, nem kell ismét kérvényezniük, hogy 23 óra után is nyitva lehessenek.
A lap szerint a főváros több belső kerületében is új rendeletekkel szabályoznák a szórakozóhelyek nyitva tartását. :D :D :D :D :D Mellé beszéd az egész :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1631461 /*/ | 2017.05.25. | 22:49

"Mészáros nyeri majd a női kalapácsvetést is, a kabalafigurákat meg intézheti Gyárfás!"
:D :D :D :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=4Q2r78ZjnI8
"Deutsch Tomi már azt számolja, hány beléptetőkapu kell majd a stadionokba!"
Hozzászóló képe
#1631416 /*/ | 2017.05.25. | 12:14
Családokat segítő programot hirdetett Orbán Viktor.A szokásos orbéna átverés .A 2018 választások miatt ígér ;majd el is szipkázza a keményen dolgozó kisemberektől :D :D :D :D Úgy hogy megint csak hülyíti azokat akiket csak lehet :D :D :D :D :D. A kormány döntése szerint a jelzáloghitellel rendelkező családok a harmadik és további gyermekek esetén egy-egy millió forintot leírhatnak a tartozásukból - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön. A kormányfő a Családok budapesti világtalálkozójának első napján, a demográfiai fórumon tartott beszédet.Orbán Viktor közölte azt is, hogy "soha nem látott" bölcsődefejlesztésekbe kezdenek:

mindenhol, ahol családok élnek, bölcsődét építenek, illetve ha kell, felújítják a meglévőket.;de elsősorban az Ő várát :D :D :D :D :D :D A miniszterelnök kiemelte, hogy 2030-ra 2,1 százalékra kell emelni a születési rátát, ezt pedig évtizedeken át kell tartani. "Egy ilyen fordulathoz azonban kell egy jó hajómotor, vagyis megfelelő anyagi források is. A gazdasági növekedés 3-5 százalék között van, az államadósság csökken, a munkanélküliség pedig szinte megszűnik.Na lehet igyekezni haver
Hozzászóló képe
#1631413 /*/ | 2017.05.25. | 11:54
(Válasz bordal #1631136. hozzászólására.)
Hála istennek ; nekem már csak VOLT :D :D :D egy hülye és nagyon birka tesóm tudod haver . :D :D :D :D :D http: //api. ning. com/files/k4ry7lnqv1WtuzwQJk3FyYAw8SC2ZKyZ4Asbsj1FCPwtMVpOcj VtGuqI9wIqnYv7-y5EVjCHWTWBDixm4C3HvSD8Hv12d7U/123703481. gif
Hozzászóló képe
#1631213 /*/ | 2017.05.24. | 09:45
Mit fog szólni Orbán: Matolcsyék milliókra bírságolták Mészáros Lőrinc cégét.Mit fog szólni ;semmit !! Megbírságolta a felügyelet a felcsúti polgármester érdekkörébe tartozó Opimus Nyrt.-t, amiért nem tett közzé információkat arról, hogyan cseréltek gazdát a részvények. Az MNB-eljárás során viszont váratlanul feltűnt egy eddig ismeretlen, Seychelle-szigeteken bejegyzett cég, amely szintén milliós bírságot kapott. Csak Matolcsyék úgy tették közzé a határozatokat, hogy abból nem derül ki, mi történt pontosan.Ezt nevezik mutyinak amiről persze matolcsy is tud :D :DMárcius elején jelentette be a cég, hogy változás történt a nagyrészvényesek sorában: Mészáros Lőrinc 16,9 százalékos részesedést szerzett, míg a Konzum Management Kft. a részvények 14 százalékát vásárolta meg. Ez a cég annak a Konzum Nyrt.-nek a tulajdona, amelyben Mészárosnak szintén van tulajdona. A harmadik Mészároshoz köthető befektető a Status Capital Befektetési Zrt., a szekszárdi cég tavaly szállt be az Opimusba, és 8,38 százalékos tulajdonrésze.Egy milliárdost ; szánalmas 2 millióra büntetni :na ez a hír érték .Nem milliókra hanem milliárdokra kellett volna büntetni a nyüvesét :D :D :D :D :D :D Csakhogy a cenzúrázottan közzétett MNB határozatokból azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik időszakot vizsgálta a felügyelet és azt sem, hogy az általunk megtalált jogsértések közül melyiket is szankcionálta az MNB. Viszont napfényre előkerült egy újabb offshore cég az Opimus-részvényvándorlás folyamatában. Az indoklás nélkül jelenleg még csak valószínűsíthető, hogy ez az új offshore cég Mészáros Lőrincék adásvételi üzletfele volt, nem pedig az egyik jelenleg is bujkáló nagytulajdonos” – jelentette ki az érdekvédelmi szervezet elnöke. A bejelentést tevő Tebészt az MNB levélben tájékoztatta, ebből, illetve a határozatokból együttesen számára ugyanakkor az derül ki, hogy biztosan „egy eddig törvénysértően bujkáló részvényes került hatóságilag napfényre".

Szerinte kérdéses, hogy egy offshore-paradicsomban bejegyzett cég „mennyire fog megijedni az MNB határozatától, és megadni az elmaradt tájékoztatást”. „Ha nem fizeti be a bírságot, akkor sem tudnának vele sokat kezdeni így a magyar hatóságok”
Főni elintézte
Hozzászóló képe
#1631212 /*/ | 2017.05.24. | 09:23
Már a gyerekeinktől is loptok?!
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg!
Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez hozzáférnek a legkisebbektől, a gyerekeinktől is. Pedig az iskolai alapítvány kifosztása tényleg a legalja, ez alatt már csak az erőszakkal elveszem a nyugdíjat a félholtra vert Mari nénitől dolog van, de ha így haladnak...Ennek a K. András nevű szarhalomnak nincsenek morális gátlásai, ahogy nincsenek ilyen nyűgjei a pártjának sem. Mikor lebukott Fideszék rögtön a paravánért nyúltak, hátha nem derül ki, milyen pitiáner tolvajok is vannak köztük. Titoktartási nyilatkozat, eltusolás, mikor a balhé ennek ellenére kipattan, akkor sem kivágják mint a taknyot, hanem ő maga mond le kuratóriumi tagságáról. Ezek szerint a gyerekek pénzét ellopni nincs akkora bűn, hogy az elkövető megszégyenülve bűnhődjön. Elintézik annyival, hogy valamelyik ad neki három millát "kölcsön", hogyaszongya: nesze bazmeg, vidd vissza.
Ilyen a fideszkeresztény erkölcs: az egyik megdugja, a másik meglopja a tanítványait.
Pártjuk szerint meg az a legfontosabb, hogy lehetőleg ki ne derüljön. Ha kiderül akkor nyilvánosságra ne kerüljön. A balhét, botrányt inkább el kell kerülni, mint azt, hogy tanár bácsi ne üldözzön álló fasszal kiskorú diákokat, a másik meg ne lopja el a gyerekek kiadásaira összegyűjtött pénzt. Amíg nincs botrány nincs baj. Addig mindent lehet, akár a gyerekek kárára.Ilyen a fitesz és a segg nyalói :D :D :D :D :DHa pénzről van szó akár a gyilok is szóba kerülhet
Hozzászóló képe
#1631136 bordal | 2017.05.23. | 21:11
(Válasz /*/ #1630994. hozzászólására.)
Azért én szerencsés vagyok , nekem csak egy hülye testvérem van .
Hozzászóló képe
#1631086 /*/ | 2017.05.23. | 13:49
Orbán valami nagyon furcsát mondott , :D :D Szokott mint mindig
A szegedi lézerközpont átadásán a miniszterelnök nem stadionokban és atomreaktorokban látta a jövő zálogát, hanem tudományos kutatóközpontokban.Minő tendencia orbinál Orbán Viktor Magyarország modern kori története legnagyobb tudományos beruházásának nevezte a szegedi lézerközpontot az épületkomplexum átadásán kedden. A miniszterelnök azt mondta: a kutatóközpont nem olyan beruházás, mellyel felzárkózhatunk Európához, hanem olyan, mellyel Európa felzárkózik a világhoz.;s mit tudjuk a világ Ő maga :D :D :D :D :D Magyarország akkor lehet a jövő nyertese, ha tudományos kutatóközpontok egész hálózatát hozza létre, hogy az ország ne csak termelési, hanem kutatás-fejlesztési központtá is válhasson - fejtette ki a kormányfő.Orbán Viktor úgy fogalmazott, a központ helyén működő laktanyában masírozó szovjet katonák közül kevés gondolta, hogy harminc évvel távozásuk után ezen a földön egy lézerközpont áll, melyben olyan berendezések működnek majd, melynél korszerűbbek jelenleg nincsenek a világon.Ebben csak az a poén hogy orbika sem tudta hogy 30-évvel ezelőtt ,mikor kizavarták az orosz megszállókat pont Ő hívja vissza az oroszokat B) B) B) B) B) B)Emlékeztetett arra is, a döntést komoly viták előzték meg: vajon megengedheti-e Magyarország, hogy 70-80 milliárd forintot egyetlen nagy beruházásra összpontosítson. Végül a kormány a megvalósítás mellett döntött, noha az összes tagország közül Magyarország "szénája állt a legrosszabbul", "a döntés időszakában közelebb jártunk a csődhöz, mint Görögország. A STADION építésben nem volt vita ,még a lóvé sem volt kérdés .kell és kész ÉN DÖNTÉSEM ,kuss mindenkinek :D :D :D :D :D A Szegedi Tudományegyetemen végzett kutatói munka eddig is önmagáért beszélt, a központ azonban a világ minden tájáról idevonzhatja a kutatókat és diákokat – közölte Orbán Viktor.

A kormányfő szerint a kutatóközpont rácáfol arra a tévhitre is, amely szerint a kormány által létrehozott beruházás egy ellenzéki vezetésű városban sikertelenségre van ítélve. Bár léteznek és létezni is fognak nézetkülönbségek, a jövő Magyarországáért, a magyar emberek jövőjéért végzett munkában egyet lehet érteni. Szegeden bebizonyosodott, ha az ország és a város érdekeiről van szó, az árkokat át lehet hidalni – tette hozzá. orbi úgy beszél mint ha az ő sikere lenne az egész projekt
Hozzászóló képe
#1630994 /*/ | 2017.05.22. | 23:27
Hát igen sok hülye fityeszes testvére van orbénának :D :D :D
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Úton a magasabb kamat felé

Úton a magasabb kamat felé

Ha a jelenlegi banki kamatok szintjét látva úgy döntesz, hogy inkább valamilyen értékpapírba fekteted félretett pénzedet, ehhez értékpapírszámlát kell nyitnod.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés