Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 22. Saturday, Magdolna   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

M A G Y A R O K P A R L A M E N T J E.

Létrehozta: György | 2008.11.14. | 08:22

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1639321 bordal | 2017.07.22. | 00:12
(Válasz /*/ #1639213. hozzászólására.)
Látom Tibi , nagy az arcod , na lesz az még kisebb is ne félj !
Hozzászóló képe
#1639219 /*/ | 2017.07.21. | 13:10
Te leváltanád Orbánt?
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne.
De nem az.
Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős százalékában az MSZP-nek, Gyurcsányéknak morális deficitje van. Ez akkor is így van, ha Orbánék nem Nokiás dobozzal hanem Kamaz dömperrel hordják haza a közpénzt, és disznószaros gumicsizmával tapossák időnként a saját alaptörvényüket is. 7 év és az alatta történtek nem tették semmissé a 2010 előtti időszak elkúrásait. Nem lett se amnézia, se automatikus közéleti amnesztia, bármit is tettek Orbánék. Tudják ezt a szocik is, ezért Botkára van felépítve a kampány és nem akárki másra. Nyilván tudja Fletó is, de egy középpárthoz elég követővel a háta mögött nem nagyon akarózik neki tudomásul venni, ami azért érthető lenne bármelyik, normális választási rendszerrel bíró demokratikus országban. Pech, hogy a miénk nem ilyen.
Hogy lesz ebből orbánváltás? Sajnos sehogy < mert már nem lehet ;hisz be betonozott a diktatúra minden kaput .. Hiába van most már szabad szemmel is jól látható mennyiségű ember, aki egy új pólusra hajlandó lenne szavazni, ha ez az új pólus nem fog létrejönni. Márpedig szerintem nem fog. Az LMP fennállása óta milliószor átalakult, az arcai kicserélődtek, csak egy valami van, ami állandó: a különutasság. Mintha folyamatos rettegésben lennének, hogy egy összefogásba beüléstől elveszne az identitásuk. Az már 2012-ben kiderült, hogy önálló pólusképzésre alkalmatlanok, az akkor alakuló Bajnai féle pólushoz csatlakozásról meg annyira eltértek a vélemények, hogy szétszakadt a párt. Közepes nagyságú csoda kéne ahhoz is, hogy bármilyen pólushoz csatlakozás legalább vita szinten fölmerüljön náluk.Ahol a bírói kar az ügyészség a rendvédelem a FŐNI irányítása alatt van ;ott jó nem születik mert megtorolják úgy fityesz módra .Ők eleve kijelentették: emberekkel szövetkeznek, pártokkal nem. sőt, szerintük az összefogás öngyilkos taktika. Szívük joga ezt gondolni, éppen csak a gondolat maga orbánváltásra alkalmatlan. Az ötlet maga az Együtt találmánya, de a Juhász Péter vezette alakulat egyelőre éppen önmagát sem képes összefogni, nem egy új pólust. A lármás, balhés politizálás párton belül sem tetszik mindenkinek, legutóbb Szelényi Zsuzsának lett elege belőle. A Párbeszéd már csak méreténél fogva is összefogna bárkivel, bár Karácsony polgármonsterségével a várt kánaán szexuális értelemben is elkerülte Zuglót. Márhogy baszott eljönni akár mennyire várták. Helyette jöttek a dicstelen paktumok egymás után.
Most meg itt van ez a 16%, ami az 1-2%-os pártok összeszorzott eredményétől is több. Ha másra nem, arra hátha elég, hogy ezek négyen leüljenek, és egymást kérdezgessék: te amúgy leváltanád Orbánt? Mehet orbi a süllyesztőbe :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1639215 /*/ | 2017.07.21. | 12:58
Orbán és Kossuth: "Épelméjű országban nem tesznek közzé egy ilyen eredményt"
Orbán Viktor jobban képviseli a magyar nemzetet, mint Kossuth Lajos, vagy Petőfi Sándor - ez a Nemzetstratégiai Intézet kutatásából derült ki. Az Index beszámolója szerint Szász János az intézet elnöke Tusnádfürdőn számolt be a felmérés eredményéről. György Péter esztéta szerint, egy épelméjű országban nem tesznek közzé egy ilyen eredményt http: //www. atv. hu/belfold/20170721-kossuth-orban-es-tarsai-egy-epelmeju-ors agban-nem-tesznek-kozze-egy-ilyen-eredmenyt/hirkereso
:D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1639213 /*/ | 2017.07.21. | 12:52
Miről brácsázol már megint B) B) B) B) B) B) B) és futsz felesleges köröket te kis ÖKÖRKE :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1639088 bordal | 2017.07.20. | 23:35
(Válasz /*/ #1639022. hozzászólására.)
Büszke vagy magadra , hogy "baromkának " nevezed a tulajdon ikertestvéred?
Hozzászóló képe
#1639029 /*/ | 2017.07.20. | 17:20
Magyarország bűnt követett el a második világháborúban, amikor nem védte meg zsidó állampolgárait – mondta a minap Magyarország miniszterelnöke Benjámin Netanjahuval tartott budapesti sajtótájékoztatóján. Pár héttel az után, hogy ugyanez a miniszterelnök azt állította: az országot a második világháború idején kormányzó Horthy Miklós kivételes államférfi volt.
Persze nem ez volt az első alkalom, amikor Orbán Viktor látszólag ellentmondásba keveredett Orbán Viktorral. Van, amikor csak a hangsúlyokat tologatja, és van, amikor teljesen szembemegy önmagával. orbéna akár szembe köpheti önmagát :D :D :D :D Nézzük néhány izgalmas mondatát! orbika saját magát hazudtolja meg :D :D :D :D :DMi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól… Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet.
2001. június, Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft., nemtaggyűlés,
Semmifajta korrupciót nem tűrtem, nem tűrök és nem is fogok eltűrni soha.
(2015. december 15, Parlament, azonnali kérdésre adott válasz)
Az Európai Uniónak világossá kell tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak.
(2006. október 23, Strasbourg) Kínai Népköztársaság és Magyarország szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már léteznek a két ország közt. Az elmúlt hatvan év és az, hogy hasonlóan gondolkodunk, csak megerősítette ezeket.
(2009. november 10., ATV)
Magyarországon az emberek megtanulták, hogy – bár nem könnyű az élet a nyugat-európai és általában a nyugati államok közösségében, mindenért meg kell harcolni, de – Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs.
(2014. március 23., Budapest, II. Arab-Magyar Gazdasági Fórum, zömében szaúdi üzletemberek részvételével)A béreket határozottan emelni kell, legyen vége az olcsó munkaerő korszakának! De van még jó sok orbéna agyalás ami egészen másképp alakult ahogy mondta Ő KELME :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1639022 /*/ | 2017.07.20. | 16:42
(Válasz bordal #1638573. hozzászólására.)
Mi van baromka ??? :D :D :D nem bírtad ki !! Nem írtam EL ; célzottan Főnidre gondoltam
:D :D :D :D :D :D :D amit más barmok is át vesznek :D :D :D kapíse bordalka :P :P :P :P :P
Hozzászóló képe
#1638573 bordal | 2017.07.18. | 22:43
(Válasz /*/ #1638523. hozzászólására.)
Tibiiiiiiiiii -a hülyéktől nem lehet tanulni :D Bizonyára el írtad . Tanulni csak okosabbtól lehet .
Hozzászóló képe
#1638523 /*/ | 2017.07.18. | 15:47
A hülyéktől csak tanulni lehet :D :D :D :D :D :D Még át sem adták az 52 milliós stadiont, máris át kell építeni :D :D :D :DRomániában minden létesítmény építésekor bohócot csinálnak magukból, most még a tévéseket is eldugták Ők még orbit is túl lőtték Nem csak Magyarországon, Romániában is épít stadionokat a kormány, habár eddig csak a gondok voltak velük. A Bukarestben elkészült National Arena gyepszőnyege már az első meccsen megbukott, 20 perc után úgy nézett mint egy krumpliföld, majd a katasztrófavédelmi egységek nem adtak engedélyt a működésére. Kolozsváron is épült egy új stadion, erre a város kedvenc csapata, a Kolozsvári Universitatea megszűnt, a 4. Ligában kezdte újra, így a remek létesítmény most a Kolozsvár környéki falvak csapatait látja vendégül.
A legújabb botrány most Craiován robbant ki. Néhány évvel ezelőtt a város polgármester asszonya úgy döntött, Európai Uniós finanszírozásokból új stadiont épít a városnak. Az uniós pénzekből nem lett semi, az egész öszeget a román kormány adta, azonban hiába az 52,4 millió euró, kiderült, hogy már a tervezést elszúrták, ezért most át kell építeni. Ott is vannak agyamentek :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1638460 /*/ | 2017.07.18. | 09:37
Őrült pénzosztás Matolcsy eldugott birodalmában :D :D :D :D :DCsak úgy hemzsegnek Matolcsy György jegybankjának dolgozói, illetve az MNB-s alapítványokhoz köthető emberek abban a doktori iskolában, amelyben szép summára tehetnek szert a képzésben részt vevők – épp a jegybanki alapítványoknak köszönhetően. Találtunk olyan doktorandusz hallgatókat is, akik az egy éve privatizált, és Matolcsy közelébe került MKB Bankban dolgoznak.Még tavaly ősszel tudódott ki, hogy Matolcsy barátnője, Vajda Zita a Pécsi Tudományegyetem Földtudományi Doktori Iskolájának hallgatója. A napokban pedig azért irányult figyelem az intézményre, mert a Magyar Nemzet kiderítette, hogy a Fidesz kommunikációs vezetője, Hidvéghi Balázs (aki volt a Matolcsy-féle nemzeti bankban elnöki tanácsadó, szóvivő is) és a felesége is oda jár, és részesül a fejenkénti havi 300 ezer forintos ösztöndíjban. Az apanázs a félévek időszakára jár, így egy évben tízszer 300 ezer forintot zsebel be Hidvéghi és a felesége is.

Havi ötmillió forint mellé még egy kis plusz?

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, a 24.hu-nak ugyanis nagyjából másfél tucat MNB-s alkalmazottat sikerült azonosítania a szóban forgó doktori iskola hallgatói között. Lehetnek akár többen is, de hiába kérdeztük a jegybankot, egy hete nem válaszol arra, hogy hány MNB-dolgozó jár a doktori iskolába, és név szerint kik. (Cikkünkben csak a magasabb, vezetői pozíciókat betöltőket vesszük sorra.) Palotai az MNB-ben havi bruttó 4,95 millió forintot keres, alig elmaradva Matolcsy 5 milliós fizetésétől. Ő a jegybank egyik ügyvezető igazgatója, így a szervezeti hierarchiában is előkelő helyet foglal el, az elnök és az alelnökök utáni szinten. Sőt, az egyik jegybanki alapítvány, a PADOC felügyelőbizottságában is bent ül.A sornak nincs vége !! Divik a fityesz KORRUPCIÓ ami a csövön kifér :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés