Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. January 19. Thursday, Márió, Sára   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

M A G Y A R O K P A R L A M E N T J E.

Létrehozta: György | 2008.11.14. | 08:22

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1609546 /*/ | 2017.01.18. | 10:39
Világméretű összeesküvést szőtt a civil szervezetek köré a kormány .orbéna megint vizionál látás zavarban szenved a férgese :D :D :D A béremelés fontos, de nem elég jó kampánytéma. Nem generál konfliktust, nem ütköznek érdekek, nincs vita, nem görgethető sokáig. Egy jó kampányhoz ellenségek is kellenek, akik ellen harcolni lehet, akik mobilizálják a tábort. A 2014-es választások óta Orbán Viktor lépésről lépésre építgeti azt az összeesküvés-elméletet, ami szerint egy nemzetközi háttérhatalom próbálja megdönteni a kormányt. Ennek az építkezésnek a következő lépése ez az újabb civilezés, ami hirtelen jött ugyan, de egyáltalán nem váratlanul.orbi::::Ha nincs ellenfél, keress magadnak !! A civilekkel szemben indított kormányzati zaklatás egy nagyobb hadjárat része, amiben minden szereplő egy célért küzd: a globális tőke, a liberális hegemónia és az irányított bevándorlás ellen küzdő magyar kormány összeomlásáért.Az autoriter politika nem tűri meg a függetlenség látszatát sem. Vagy barát vagy, vagy ellenség orbánisztánba is ez honol :D :D :D :DOrbán Viktor személyesen rendelte el az első civilek elleni hadjáratot, ami közvetlenül a 2014-es választások után kezdődött, és a Norvég Civil Alap által támogatott - 4,4 milliárdnyi norvég közpénz felett rendelkező - Ökotárs Alapítvány ellen irányult. A kormány az akciót eleinte egyszerűen egy idegen ország „befolyásszerzési kísérleteként” kommunikálta, amit minden eszközzel meg kell akadályozni.Minden mindennel összefügg.A 150 éves török uralmat is ki bírt a nép ;akkor az orbéna uralmat is át vészeljük valahogy ;mert hogy egyszer vége lesz az biztos :D :D
Hozzászóló képe
#1609396 /*/ | 2017.01.17. | 11:39
Azt eddig is lehetett tudni, hogy a kormány a költségvetésből támogatja "Mészáros Lőrinc" eszéki fociklubját, illetve hogy jutott hárommilliárd forint a Délvidék Sport Akadémiának is. Sokáig azonban nem lehetett tudni, pontosan kinek is megy ez a pénz.A vajdasági Szabad Magyar Szó két cikkére hivatkozva az RTL Klub híradója hétfő este arról számolt be, hogy a pénz Topolyának megy majd, arra, hogy létrejöhessen ott egy akadémia. A város csapata a harmadosztályban játszik, most a projekt keretében négy focipályát alakítanak ki, illetve a hosszútávú terveik között szerepel egy stadion felhúzása is.Orbéna álma teljesülhet . A szegénységre nem kell nert ugye az nincs Magyarországon mert orbéna mondta ,Ő pedig egy hiteles ember :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1609308 /*/ | 2017.01.16. | 15:18
Orbán Viktor 2001 óta szeretné Magyarországra hozni az olimpiát, akkor Lausanne-ban, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság székhelyén azt mondta a szervezet akkori elnökének, Juan Antonio Samaranchnak, hogy Magyarország megpályázza a 2012-es olimpiát. „Ha 2012-ben nem járunk sikerrel, kitartunk 2016-ig”, mondta akkor Orbán. Sokkal tovább kitartottak, ömlik a rendezésre a pénz. 2017 szeptemberében dönt a NOB, már az esetleges népszavazást megelőző kampány is nagyban befolyásolhatja a döntést.Ott egye meg a rosseb orbi álmát abból nem lehet megélni .Fekete-Győr András december 2-án adta be a helyi népszavazási kezdeményezését a Fővárosi Választási Bizottsághoz, december 7-én hitelesítette a kérdést, a Kúria legfrissebb döntése és a hitelesített ívek átvétele után pedig indulhat az aláírásgyűjtés, csütörtöktől.
A Momentumnak 30 napja van összeszedni 138 ezer érvényes aláírást. Remélem össze fog jönni .Arról, hogy a kormány miért nem szondáztatta a közvéleményt olimpiaügyben, hallottunk egy érdekes elméletet a kormány közeléből. Amikor az akkori VS kiperelte a Századvég-iratokat, abból kiderült az is, hogy 2013-ban egy titkos Századvég-kutatás arra mutatott rá, hogy a megkérdezettek 56 százaléka nem vagy egyáltalán nem értett egyet a stadionépítésekkel. 38 százalékuk azért ellenezte az építkezéseket, mert véleménye szerint a pénzt más, fontosabb beruházásokra kellene fordítani.Ugyanakkor rejtély, hogy pontosan mennyibe kerülne egy budapesti olimpia. A már említett megvalósíthatósági tanulmányban a PwC 774 milliárd forinttal számol, de az összeget sokszor és sokan szétszedték már. Sokkal drágább lehet ennél az olimpia, mert a rendezési költségek rendre elszállnak.
138 ezer, hiteles aláírásra van szüksége a Momentumnak, ők úgy számolnak, akár 200 ezret is összegyűjthetnek 30 nap alatt.
Vannak előttünk sikeres példák, amiket követhetünk, felvettük már a kapcsolatot a No Boston szervezettel is, akiknek nagy szerepük volt abban, hogy Boston visszalépett a 2024-es olimpiától, mondta Hajnal.
A másik példa Hamburg, ott egy sikeres népszavazás után vonták vissza a 2024-es olimpiai pályázatot.Ha ennek a pökhendi szotyi királynak teljesül az álma az sok ember nyomorához fog vezetni :D :D :D :D :D ,de ez orbénát nem érdekli B) B) B) B) B) B) B) B) B)
Hozzászóló képe
#1609184 /*/ | 2017.01.15. | 14:39
Pökhendin szotyizgatsz” Kemény levél Orbánnak :D :D :D :D El is hízott mind a csüngőhasú disznó a sok szotyi magtól .Orbán Viktor szerint a kormányát érő európai kritikák mögött valójában nem jogos félelmek és ellenérzések állnak, hanem az, hogy a nyugati világnak: „savanyú a szőlő”. Az illiberális kormányfő szerint ugyanis az európai országok kritikusai nem merik beismerni, hogy a magyar modell sikeresebb, mint az övék. Hát, rossz hírem van Viktor, nem a szőlő savanyú, hanem a narancs rohadt meg.. Tudod, Magyarországon van egy világ a havasibertalanokon és a stadionkerítéseken túl is. Ahol nincs pénz kisvasútra, helikopterezésre, de még törlesztő-részletre, tűzifára, meleg ételre sem mindig jut hó végén. Ahol nem savanyú a szőlő, hanem nincs. Ha igazad lenne és – mint az avítt időkben – a hanyatló Nyugat irigykedve figyelne ránk, akkor nyilván nem Magyarországról menne el félmillió magyar fiatal új életet kezdeni, hanem a nyugati népek tömegei keresnének nálunk megélhetést,de orbéna szerint csak kalandvágyból menekülnek el közel 1 millió ember . Vannak ilyen is akik kalandvágyból mentek és jöttek üres zsebbel vissza ;hogy még a saját anya sem ismerte fel :D :D :D :D :D Ujhelyi ezután felrója a letelepedési kötvények offshore-mutyiját, az ujjlenyomat nélküli bűnöző szomszédot és a gázszerelő oligarchákat. „Ha tényleg azt hiszed, hogy a rólad szóló majdani történelemkönyvekben a rendszerváltó kiállásodat nem fogja felülírni és elmosni a jelenkor szégyenletes rablása és nemzetmegosztó arroganciája, akkor tévedsz.”
A képviselő szerint Orbán téved, ha úgy gondolja, Európa csak irigykedik. „Bűnt követsz el, ha azt gondolod: szét kell verned az európai közösséget. Mert a nyomában kopogtató gyűlöletet és káoszt nem fogja tudni megállítani néhány plakát, pár állami lőtér, de még egy hadtestnyi rezsiszilárd sem.
Hozzászóló képe
#1608962 /*/ | 2017.01.13. | 10:46
Ezt a csatát már megnyerte a Fidesz. Biztosra mentek: már most is nyilvános a civilek elszámolása ,és megy a kivéreztetés mint a leölt állatoknál :D :D :DNémeth Szilárd újabb ámokfutása után végre ismét egy hangon beszél a kormány, illetve a Fidesz a civil szervezetek beszántásának előkészítéséről.A mantra lényege – amelyet Orbán Viktor pénteki rádiónyilatkozata („meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy a magyarok minden közéleti szereplőről tudhassák, kicsoda ő, és honnan kapja a pénzét” ) előtt már Lázár János is remekül felmondott –: csak annyit akar a kabinet, hogy mindenki megtudhassa, a civil szervezetek honnan kapják a pénzüket a mocskok
Hogy ehhez miként kapcsolódik vezetőik esetleges vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettsége, még nem tudjuk, de a propagandaminisztériumban már biztosan dolgoznak a magyarázaton.
Az indoklás egy jogállamban még meg is állja a helyét. Valóban elemi érdek az átlátható gazdálkodás, a bevételekkel és kiadásokkal történő tételes elszámolás. A helyzet az, hogy ez már most is így van. A kormányzati verbálterrorban nevesített három civil szervezetről például ezt lehet tudni mindenféle új törvény megszövegezése nélkül:– Társaság a szabadságjogokért– Magyar Helsinki Bizottság– Transparency Internationa ..aszervezetek oldalán nyilvánosságra hozott éves pénzügyi beszámolókat találhatják. Hosszan és részletesen. Úgy, ahogy
erre a törvény kötelezi már most is az alapítványokat.
Egészen furcsa, hogy hasonlóan részletes és pontos kimutatással például a kormánypárti Civil Összefogás Fórum oldalán egyáltalán nem találkozunk.
Vagyis a jogosan követelt átláthatóság már most is törvényi kötelezettsége a civileknek. Amennyiben pedig a kormányzat, vagy bármely hivatalos szervezet kételkedne a civilek által benyújtott adatok hitelességében, jogilag pontosan szabályozott módon most is ellenőrizhetik a pénzügyi jelentéseket.
Ahogy tették ezt a nőkre küldött kommandóval, bilincsbeveréssel, házkutatással például az Ökotárs esetében – persze az az eljárás teljesen jogtalan volt a bíróság utólagos értékelése szerint, ám a brutális fellépés és vizsgálatok tucatjai ellenére sem sikerült füllentésen kapni a megtámadott alapítványokat.
Támogatjuk Orbán Viktor átláthatóságot sürgető kezdeményezését, csak annyit kérünk, hogy saját házuk táján kezdjék az söprést. Valóban „meg kell teremteni annak lehetőségét, hogya magyarok minden közéleti szereplőről tudhassák, kicsoda ő, és honnan kapja a pénzét” – Rogán Antaltól Habony Árpádon keresztül Mészáros Lőrincig. Tehát hoznak orbiék törvényeket ;ellenben ezek Ő RÁJUK nem vonatkozik általuk kreált törvény ,mert ŐK NEM EMBEREK hanem az atyaistenek :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1608961 /*/ | 2017.01.13. | 10:33
Átverték az úszókon a kormány emberét :D :D :D :D.Pénteken Gyárfás Tamás közölte, hogy Bienerth Gusztáv csak terjeszti magáról, hogy a kormány embere.
Még ugyanaznap Orbán Viktor behívatta Gyárfás Tamást, hogy ne terjesszen ilyet.
Majd fogadta Bienerthet is, hogy demonstrálja, csakugyan ő a kormány embere.
Seszták Miklós sajtótájékoztatón közölte, hogy valóban Bienerth a kormány embere.
Közben Deutsch Tamás lemondott arról, hogy úszóelnök legyen, mert Bienerth a kormány embere, és így ő is kénytelen támogatni.
Aztán Szabó Tünde sportállamtitkár elment az úszószövetség elnökválasztó közgyűlésére, hogy közölje, Bienerth a kormány embere.Egyedüli jelöltként: először arról szavaztak, hogy a másik 2 jelölt felkerüljön-e egyáltalán a szavazólapra. (Nem került.) Egyfajta teszt volt ez, hogy milyen esélyei vannak a kormány emberének. Mikor kiderült, hogy jók, akkor már lehetett élesben is szavazni.
A kormány embere 146-ból 128-at kapott.
Úgy kampányolt a kormány a közgyűlésre, mint legalábbis az élete múlott volna a választáson. Ennél többször már nem lehetett volna elmondani a küldötteknek, hogy mit kell tenniük, ha akarnak még pénzt látni valaha.Akartak, megértették, tudták a dolgukat.
Most már hivatalosan is átvette a Fidesz-kormány az úszószövetséget.Ez nevezik igazi diktatúrának mert orbi mondja meg hogy ki úszhat ;ki nem úszhat a medencébe :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1608883 /*/ | 2017.01.12. | 13:35
Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért Hány személy vándorolhatott be Magyarországra némi kölcsön nyújtása fejében?Az ellenzéki politikusok emlékeztettek rá, hogy a még hatályos – Ragyás Antalhoz köthető – törvény szerint tartózkodási engedélyt kaphat az a külföldi, aki igazolja, hogy ő vagy a cége legalább 300 ezer euróért letelepedési államkötvényt vett. :D :D :D Az elsőből kiderül, hogy a tartózkodási engedélynél tavaly december 15-éig az összes érintett (10274) közül 10 kérelmezőnek és 17 családtagjuknak utasították el a kérelmét, de nem nemzetbiztonsági érdekből. (A kérelmezők között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordániai, azerbajdzsán, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, katari, kanadai, belizei, hongkongi, kirgiz, szudáni, thaiföldi, togói, ausztrál, japán.) ŐK bőcsűlettel szógáják A Főnit :D :D :D :D {Ezeknem migránsok }
A második táblázat szerint tavaly december 15-éig a családtagokkal együtt összesen 12736-an kértek letelepedési engedélyt, de közülük csak 10233-an kapták meg azt. Közülük 29-nek nemzetbiztonsági érdekből utasították el a kérelmét.Ezek pedig csak {migránsok} (A Magyarországon letelepedni szándékozók között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordán, azerbajdzsáni, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, kanadai, Belize-i, szudáni, thaiföldi, ausztrál, ghánai, grenadai, izraeli, kuvaiti, kirgiz, katari.)
Hozzászóló képe
#1608838 /*/ | 2017.01.11. | 22:19
Ragyás lakása tovább tágulhat-szépülhet. Biztos van hely :D :D :D A propagandaminiszter vagyonnyilatkozatát nem vizsgálják, bezzeg a civilekét nagyon szeretnék látni. A kis Goebbels . :D :D Hiába tágult a Pasa parki lakás, és szépült a balatonlellei házikó, a mentelmi bizottság szerint minden rendben van, ráadásul

“a vagyonnyilatkozati-tételi kötelezettség egyébként sem az anyagi számonkérést, hanem a transzparenciát (átláthatóságot) szolgálja” Közben a kormány háborút indított a Soros-támogatott civil szervezetek ellen, és vélhetően egyik első lépéseként a parlament honlapján már megjelent annak a törvénymódosításnak a címe, ami vagyonnyilatkozat tételére kötelezné a civil szervezetek tisztségviselőit.
Valaki ettől rögtön ihletet kapott, és pimasz levelet írt a civilek eltakarításáról álmodozó Németh “Rezsitábornok” Szilárdnak, és a mentelmi bizottság elnökének, Vejkey Imrének:
Hozzászóló képe
#1608833 bordal | 2017.01.11. | 20:09
(Válasz /*/ #1608797. hozzászólására.)
Hát igen :) :) ha a fityesz nem okoskodik akkor mindennap fényesíthetném a kabátgombom , mert annyi kéményseprőt látnék mint égen a csillag .

Baromság !!! Az emberhiány mindenütt jelen van . 2015 nyarán megjelent egy körzeti cuci és azzal kezdte hogy , ha a fagerendát kiváltom a kémény mellett akkor 45000 ezerért regisztrálja a kéményem , mivel az előző tulajdonos éveken át nem fizetett kéményadót , ezért a kéményt kivonták , mintha nem is lenne . Ugyanakkor meg se nézte azóta sem Ő , sem más .Az a véleményem neki csak egy potenciális lehetőség voltam , akit le lehet húzni egy kéményadóval .
Más szelek fújnak a szolgáltatás terén manapság , az az nem minden kötelező , amit a szolgáltató kíván .
Hozzászóló képe
#1608797 /*/ | 2017.01.11. | 11:00
Szinte bizonyos, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kéményseprői egyes területeken nem voltak képesek december végéig elvégezni az alapvető szolgáltatásokat, a tüzelő-fűtő berendezések menetrend szerinti ellenőrzését, tisztítását, valamint kötelező felülvizsgálatát - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.
Itt a hatalmas lehetőség . :D :D Ha kéményseprőnek akarnál menni, biztos felvennének
Állom szakma ,egyetem se kell hozzá ,csak bírd a kormot :D :D :D :D Vámos Csaba, a Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke a lapnak elmondta, ez annak a következménye, hogy a kéményseprési ágazatban óriási a szakemberhiány. Főként abban a 17 megyében, illetve azon a 2499 településen, ahol tavaly júliusban az OKF vette át a kéményellenőrzési feladatokat. Ezt a szervezet úgy próbálja csillapítani, hogy közmunkásokból képez ki kéményseprőket.Ide jutott a fityesz féle okoskodás
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Lakáspiac: új év, új lendület?

Lakáspiac: új év, új lendület?

Elmaradt öt százalékkal a múlt év piaci forgalma a tavalyelőttitől, ez azonban nem a lanyhulás jele, hanem a lakásépítési kedv feléledésének meggyőző bizonyítéka.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés