Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. February 20. Monday, Aladár, Álmos   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

M A G Y A R O K P A R L A M E N T J E.

Létrehozta: György | 2008.11.14. | 08:22

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1614822 bordal | 2017.02.19. | 22:47
(Válasz /*/ #1614759. hozzászólására.)
De ki beszél itt az Én igazamról ? Bár a Te igazadról nem igen lehet bár mit is mondani , mert csak másolatokat hozol , saját véleményed ugyanis csak a személyemet célozza meg . Ezek mind negatívak lekicsinylőek stb. A #1614764 véleményedben javaslod Rétvári Bencének hogy menjen ápolónőnek havi százezerért , majd egy sorral lejjebb "nem foglak sajnálni hisz te választottad életcélnak " Kevered a szezont a fazonnal .Összefüggéstelenül zagyvaságokat hordasz össze .Figyelj oda !
Hozzászóló képe
#1614772 /*/ | 2017.02.19. | 14:50
Én ki nem állhatom a sajtót. Magukat például különösen utálom" - egy politikus vallomása. Az amerikai elnök támadásaival szemben védelmébe vette a sajtót egy vasárnapi tv-interjúban John McCain republikánus párti szenátor. Több más szenátor is a szabad sajtó jelentőségét hangsúlyozta.
A szabad sajtó elengedhetetlen a demokrácia fenntartásához - hangsúlyozta John McCain az NBC csatorna Meet the Press című műsorának adott interjúban, amelyből előzetesen részleteket tettek közzé.
Az arizonai szenátor arra a kérdésre válaszolt így, mit gondol Donald Trump pénteki Twitter-üzenetéről, amelyben az amerikai elnök kijelentette: "a hamis híreket közlő média az amerikai nép ellensége".Én ki nem állhatom a sajtót. Magukat például különösen utálom" - mondta John McCain az interjút készítő Chuck Toddnak, majd így folytatta: "Viszont az igazság az, hogy szükség van önökre. Szükség van a szabad sajtóra. Ez létfontosságú."Nálunk orbéna ilyet soha sem mondana A diktátorok is így kezdik. Ha megnézzük a történelmet, a diktátorok első dolga, hogy ellehetetlenítik a sajtót. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Trump elnök diktatúrát akarna kiépíteni, csak azt mondom, hogy tanulnunk kell a történelemből" - fejtegette a republikánus szenátor.
Az amerikai elnöknek a médiával szembeni kirohanásaival kapcsolatban több más, szintén a müncheni biztonságpolitikai konferencián tartózkodó amerikai szenátor véleményét is megkérdezték újságírók.
A demokrata párti Chris Murphy szenátor elfogadhatatlannak nevezte, hogy Trump elnök "teljes letámadást" intézett a szabad sajtó ellen.Pedig ezeket a nyikhajokat simán ki kéne rugdalni a székből :D :D :D A republikánus párti Lindsey Graham szenátor az amerikai törvényhozás pártokon átívelő támogatását ígérte a szabad sajtónak. "Támogatni fogjuk a médiát abban, hogy el tudja végezni a munkáját" - mondta, hozzátéve, hogy a sajtó semmiképp sem az amerikai nép ellensége. Olykor ugyan okoznak "bosszúságokat", de egy demokratikus társadalomnak akkor is szüksége van a szabad sajtóra - szögezte le Graham szenátor.
Donald Trump legutóbbi nyilvános szereplésén, egy floridai gyűlésen is kitartott amellett, hogy a hamis sajtóhírek és tudósítások áldozata, s leszögezte, hogy a média "nem az igazat mondja", megvan a saját agendája.
Az amerikai elnök bírálata nyíltan a The New York Times című napilap, illetve a CNN, az NBC News, az ABC és a CBS televíziócsatornák ellen irányul.Ennek a Trmpli gyereknek remélem letörik a szarvát :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1614764 /*/ | 2017.02.19. | 12:49
Rétvári Bence: Fontos, hogy minél többen válasszák az ápolói hivatást .Visszakérdeznék ettől a nagyon túl okostól Ő Ő MIÉRT NEM azt választotta havi százezerért napi sok órában ?? parlamentből könnyű pofázni frázisokat nyomni tolni
Egy ápoló ma sokszor másfél-két embernyi munkát végez egy nap, így fontos, hogy minél több fiatal válassza ezt a hivatást - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. - Javaslom neked te erőforrás emberke cserélj helyet Sándor M -val egy évre és ha nem bírod a kiképzést netán felvágod az ereidet még nem is foglak sajnálni hisz te választottad életcélnak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1614759 /*/ | 2017.02.19. | 12:34
Ja haver te úgy gondolod hogy csak egy igazság van az is a tied? --hát nagy LÓFASZT :D :D :D :D :D :D :D NO KOMMENT
Hozzászóló képe
#1614689 bordal | 2017.02.19. | 00:15
(Válasz /*/ #1614686. hozzászólására.)
Kérdezem Én ! Te mennyivel vagy különb ettől a Salgótarjáni fideszestől ? -ha "döglenének meg az ilyenek" a szóhasználatod .

De ! Kiben is csalódott Sándor Mária ? Ma olyan baloldal van akik a béka segge alatt vannak a híveivel egyetembe . Na ilyenekbe csalódott S.M. , mert egyedül hagyták . Arról meg ne beszélj , ha felfordultam volna sajnálnád vagy sem , mert lelketlen vagy , letagadod még az igazságot is .
Hozzászóló képe
#1614687 /*/ | 2017.02.18. | 23:46
Nem azt mondták, Viktor, hanem azt, hogy menj a picsába Mennyen is a déli sarkra :D :D :D :D :D :DA hvg.hu úgy tudja, hogy Magyarország miniszterelnöke a Fidesz frakcióülésén azzal kommentálta a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtési akciójának sikerét, hogy „nem a Fidesznek vagy a kormánynak, hanem Budapestnek kell reagálnia, hiszen nem a párt vagy a kormány, hanem Budapest pályázott a 2024-es rendezésre”. Tehát Tarlósra tolná a bajt. Nekünk viszont minderről egy másik népszavazás kapcsán született klasszikus jut legelőször az eszünkbe, mert annak aktualizálása írja le a legjobban a jelenlegi helyzetet. Így: „Nem azt mondták Viktor, azt mondták, menj a picsába, valljuk be.”
A következő napok pedig pontosan erről fognak szólni,
a sarokba szorított Orbán Viktor
vergődéséről, hogy hogyan is mosná ki magát a nagy olimpiai lopás tervének tegnapi fuccsából.
Mert lehet, hogy ez az aláírásgyűjtés sokat számít a Momentum Mozgalom jövője szempontjából, s az is lehet, hogy ennek hatására nem lehet majd Mészáros Lőrincnek még tíz jachtja, de a legfőbb tanulsága mégis az, hogy Orbán Viktort igenis meg lehet verni. Nagyon meglehet.
Most például fiatalok verték laposra. KÁR hogy csak így, és nem egy bányászlapáttal
Hozzászóló képe
#1614686 /*/ | 2017.02.18. | 23:40
Csak egy szó erejéig a fityeszes gyűlöletről a fityeszes BIRKÁNAK :D :D :D Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága :D :D :D :D mert jobb lett volna ha sikerült volna mondja egy mocsadék fityeszeg szemétláda :D :D :D :D :D
Sándor Mária, az egészségügy reformjáért küzdő fekete ruhás nővér öngyilkosságot kísérelt meg. Állandósuló konfliktusai miatt felvágta az ereit, de megmentették. Kakuk Zoltán fideszes népjóléti bizottsági tag és volt képviselő a Tarjáni Fészek nevű Facebook-csoportban a Sándor Máriáról szóló hír alá azt kommentelte: “Kár, hogy túlélte”.Haver te épp úgy egy politikailag egy senki vagy mert ha már felfordultál volna
én is sajnálnám ,de így nem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!! Tudod döglenének meg az ilyenek :D :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1614684 bordal | 2017.02.18. | 22:48
(Válasz /*/ #1614523. hozzászólására.)
Teljesen ledöbbentem ezen a szegény asszonyon , aki ütött-kopott rongyos mackóban tiltakozott az ott , a bálra menő úrnál . De azt sem értem , a hölgy mit akart elérni? - ugyan jogos a felháborodás , de az operaház előtt intézni mégse lehet . Ami "fontos" volt az a videóra vett felvételen a "lökés" ténye , az az sikerült ki "PROVOKÁLNI" a lökést .Még szerencse hogy politikailag egy senki vagy , mert a kezed által hullahegyek sorakoznának , annyi a gyűlölet benned .
Hozzászóló képe
#1614683 /*/ | 2017.02.18. | 22:14
A magyar olimpia kérdése a legtöbb embert megosztja, ugyanis van, aki szívesen látná itthon a rendezvényt, és van, aki pedig kézzel-lábbal tiltakozik ellene. Annyi biztos, hogy elsősorban nem az érzelmeknek, hanem a gazdasági racionalitásnak kellene diktálnia egy ilyen horderejű kérdésben. Nem sok ország vészelte eddig túl gazdasági értelemben vett haszonnal az eseményt, sőt sok esetben jelentős inkább rosszul jöttek ki belőle. Az Alapblog írásában éppen azt fejtegeti, hogy az olimpia rendezése milyen hatásokkal járna hazánkra nézve.Valószínűleg mindenki hallott már arról, hogy hazánk a 2024-es olimpia megrendezésének jogáért szállt harcba. Meg lehet mindenkinek erről a véleménye, és vélhetően mindenkit büszkeséggel töltene el, ha a nagy sporteseményt hazánkban tartanák. Azonban a racionalitás már egészen mást mondat. A tapasztalatok alapján az olimpia rendezése olyan többlet terheket ró a fogadó országra, melyeknek a megtérülése egyáltalán nem biztosított és többet lehet veszíteni, mint nyerni. Ráadásul az eddigi olimpiák során sok fogadó ország jelentősen túl is lépte a tervezett költségeket, csak hogy egy példát emeljünk ki, az 1992-es barcelonai olimpia esetében a költségtúllépés meghaladta a 260 százalékot is.A magyar olimpia az elkészült megvalósíthatósági tanulmány szerint 2800 milliárd forintba kerülne, ami a GDP 8 százalékát jelentené, és ez még optimista becslésnek számít. Értelemszerűen egy ekkora volumenű rendezvény igen nagy falat egy ilyen kis ország számára, és talán túl nagy fába vágjuk a fejszénk. Egyrészt ott van az államadósságunk, ami éppen, hogy csökkenő pályára tudott állni, másrészről ki tudja mi lesz 2020 után a gazdaságot támogató Európai Uniós forrásokkal, pláne a britek EU-ból való kilépése után. Sok a bizonytalan változó az egyenletben, hiszen a most jellemző kedvező gazdasági környezet sem feltétlenül marad fent mindig. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az olimpia beruházásai fontos területek (egészségügy, oktatás), vagy egyéb életképes projektek elől halászhatják el a szűkös forrásokat. orbéna ki préseli majd az emberekből ha kell még VÉR árán is :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1614621 /*/ | 2017.02.18. | 12:46
Komoly büntetés vár Andy Vajna csatornája – nem ez lesz az első :D :D :D RÖVIDEM milliárdos bírságot basznék oda a nyakába ennek a hájfejűnek :D :D :D :D Sérti a versenyjogot, hogy a TV2 "Magyarország legjobb híradójaként" reklámozza plakátjain a február 24-étől megújuló Tényeket, ezzel pedig Andy Vajna csatornája akár százmilliós versenyhivatali büntetést kockáztat. A napilap cikke emlékeztet: a versenyjog tiltja az ilyen jellegű reklámokat. Termékek, szolgáltatások összehasonlításának mindig konkrét termékek, szolgáltatások között kell fennállnia, és mérhető, számszerű eredményeken kell alapulnia - mondta Polyák Gábor a lapnak. A Mérték Médiaelemző Műhely vezetője szerint a TV2 állíthatja, hogy az övék minden más híradónál jobb, ám ez csak akkor nem jogsértő, ha legalább nézettségi számokkal igazolni tudja, hogy a legnézettebb; persze meg a főcsuti focicsapat a legnézettebb :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 5,5 millió forint bírságot szabott ki a TV2-re.Felháborító csak ennyire büntetik .Emellett a Fővárosi Törvényszék is ideiglenesen megtiltotta a TV2-nek, hogy a Chili TV nevet használja főzőcsatornájánál, mivel az túlságosan összetéveszthető a konkurens TV Paprikával. De a kormánybiztos televíziója azóta sem tartja be az azonnal végrehajtandó ideiglenes bírósági döntést, nem változtattak nevet ;mert ebben a szemét fityesz országban ezek a tetűk azt csinálnak amit csak akarnak >elvégre demokrácia van .
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Kérdések és kollégák

Kérdések és kollégák

Ötvenen túl, hatvanhoz közeledve, hát még azon is túl, a többség már nem „keres új kihívásokat”, jönnek azok maguktól, és meg kell birkózni a jól ismert régiekkel is…TovábbTovábbhirdetés


hirdetés