Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

168 óra fun

Létrehozta: Zanza | 2010.04.29. | 21:14

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1630934 /*/ | 2017.05.22. | 12:32
Felgyújtottak egy embert a kormányellenes tüntetésen
Nem csillapodnak az indulatok Venezuelában, folyamatosan emelkedik az áldozatok száma, most pedig egy kormánypárti férfi testét gyújtották fel a tüntetők.Majd ez lesz orbánisztánba is ,lehet hogy a közeljövőben . http://www.atv.hu/thumbnail/772x514/8/c5/82000.jpg https://www.youtube.com/watch?v=09JLB6XdNG8 A fiatalember testének 80 százaléka megégett, a tömegben pedig 46 ember megsérült. :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1630244 /*/ | 2017.05.16. | 18:24
A sikkasztásért elítélt, tüntetőket hazaárulózó volt fideszes őrizheti Pécs értékeit.2003-ban a bíróság Fodort bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt másfél év felfüggesztett börtönre ítélte, volt férjét pedig két év letöltendőre. Fodor Ibolya és akkori férje egy megyei laptól 12,5 milliót sikkasztott. Fodor 1999-ig könyvelőként dolgozott a lapnál. A megyei lap egyik akkori dolgozója és az információ forrása, Balogh Zoltán azt állította, Fodor egy éven keresztül elektronikusan pénzeket utalt át férje számlájára, aki egy terjesztési ügynökséget vezetett. Minderre azonban csak Fodor felmondása után jöttek rá a lapnál és tettek feljelentést.
2015-ben az ügyészség a takarítócége ellen vizsgálódtak költségvetési csalás gyanúja miatt. Az akkori vád szerint a képviselőnő takarító cége, a Prohigi Kft. hamisan nyilatkozott az adóhatóságnak a fizetendő áfáról 2010-ben és 2011-ben. 2012-ben pedig nem nyújtott be adóbevallást, és 3,1 millió forint adóhiányt okozott. A Prohigi kft. korábban több pécsi iskolával és önkormányzati fenntartású intézménnyel szerződött takarítási munkákra.
A Facebookon zaklatott egy közalkalmazott kommentelőt mint pécsi önkormányzati képviselő 2015-ben. A képviselő megígérte, bemártja a főnökénél az őt kritizáló nőt. Amikor az RTL Klub erről akarta kérdezni, akkor egyszerűen csak azt mondta a riporternek, hogy Szégyelld a pofádat, tehetségtelen kis majom vagy', majd ráhívta a rendőröket a riporterre.A mostani jelölés azért is furcsa, mert pont Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere volt az, aki lemondásra szólította fel a botrányai után Fodort. 2015 elején levelet írt a polgármester Fodornak, hogy az elmúlt hetek történéseiből „vonja le a megfelelő következtetéseket”, vagyis mondjon le a mandátumáról. A polgármester akkor azt írta, Fodornak vállalnia kellene a felelősséget a tetteiért, ezért nyomatékosan kéri, hogy gondolja át az elmúlt időszak történéseit.A mocskos fityesznek nem számít milyen bűnös embereket tud a soraiban ,Legyen az gyilkos betörő ,ha tetszik a pofája tárt karokkal várja ;bár ki is az :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1627174 Első* | 2017.04.23. | 20:24
.. Csak benéztem ..
Hozzászóló képe
#1614128 /*/ | 2017.02.15. | 16:53
Óriási a kettős mérce a kormány részéről az OLAF-jelentések kapcsán. Nyilvánvaló, hogy az OLAF-jelentések sorában azokkal a korrupciós ügyekkel nem kíván foglalkozni a Fidesz, amelyek szorosan kötődnek hozzájuk. Többek között itt van az Országos Roma Önkormányzathoz köthető Híd a munka világába programja, vagy éppen Tiborcz István, Orbán Viktor vejének a cégei körül fellelhető szabálytalanságok. Ezen kívül az is figyelemreméltó, hogy míg Lázár korábban egy, a mostani ciklusban történt korrupciós ügy kapcsán megalapozatlannak nevezte az OLAF megállapításait, addig most persze a 4-es metró ügyében már komolyan kell venni az uniós szervezet minden állítását.Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) az Európai Bizottság részét képezi, amelynek feladata az EU pénzügyi érdekeinek védelme, valamint a csalás, a korrupció és egyéb pénzügyi vonatkozású jogellenes tevékenységek elleni küzdelem, beleértve az európai intézményekben elkövetett súlyos hivatali mulasztásokat is. Az OLAF az uniós adófizetők pénzét védi, biztosítva, hogy ezen pénzeszközöket megfelelő módon költsék el, az EU maradéktalanul hozzájusson az őt megillető bevételekhez, az egyes országok szabályosan használják fel a támogatásokat. Az OLAF maga nem járhat el a tagországokban, csupán tájékoztatja az illetékes hatóságokat, és azok dönthetik el, hogy elrendelnek-e nyomozást, vagy sem.A probléma ott kezdődik, hogy a 4-es metró ügyén kívül jó pár OLAF-jelentés „porosodik” még a fiókban, amelyekhez „valami” miatt nem kívánnak nyúlni. Az Európai Csalás Elleni Hivatal 2008 és 2015 között 22 esetben javasolta a magyar hatóságoknak, hogy indítsanak vizsgálatot különféle, uniós támogatásokat érintő csalás gyanúja esetében. Ezek közül 18 alkalommal nem született semmilyen döntés, három esetben elutasították a vizsgálatot, és mindössze 1 alkalommal indult vizsgálat.Amit a fityesz követ el azt ne firtassa senki még az olaf sem :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1613837 rakshajain | 2017.02.14. | 08:32
You Deserve To Be Happy, You Deserve A Good Shift.

Welcome friends to an all new brand show with Packers and Movers Mumbai. You guys deserve to be happy and deserve a good ride too then why are you compromising your needs and desires just in sake of saving little money. Well in today’s world it is very necessary to save money because we too don’t know that where we will be in a need of money in future so we must save it for our hard times. Well managing all the daily expenses in limited money sometimes even become very difficult but when you want to shift to a new place to a new destination then why are you compromising in that. If you got an opportunity then just grab it and do not think much about the money balance.

For solving your money related problems and other ones too we are here the Packers and movers Mumbai to solve the problems and issues of the people living here. We truly understands that there are many problems in one’s life but just ignoring it or avoiding it is not a solution just face it and try to find different alternatives for it that is the thing. Same as if you are suffering from money issues then don’t get hyper or tensed because we the Packers and Movers Mumbai is providing a solution for your biggest problem and that is the quotation services.

Our entire company work according to the quotation you choose it doesn’t mean that we are distinguishing between you people but it means that whichever service you want we are going to provide that only with no extra charges. Basically Packers and Movers Mumbai is a packing and shifting company on hiring it you will get a list of different companies which are included in our association and accordingly you will get different quotations for your move and you get brilliant services with us. Well now I hope your money problems is solved but one thing I must tell you and that is like our quotation services are reasonable which can afford by any middle class family too and our services are awesome when it comes to the packing and shifting. No matter where your new home, office or flat belongs to our services will be provided to you till you reach your destination now it is within Mumbai or it is to any corner of the world.

Packers and Movers Mumbai is an organization extended to a large area in the means to transportation. And when it comes to shipping the stuffs then also Packers and Movers Mumbai is going to be the best packing company in shipping transportation too if it is in the demand of the route to your new destination. So do not wait and hire us to make your move memorable. We are the Packers and Movers Mumbai signing out here with your positive response.
source: http: //packersmoversmumbaicity. in/post/you-deserve-to-be-happy-you-deserve-a-good-shift
http: //packersmoversbangalore. in/packers-and-movers-bangalore-to-hyderabad
http: //packersmoversmumbaicity. in/
http: //blog. packersmoversmumbaicity. in/
Hozzászóló képe
#1611036 /*/ | 2017.01.28. | 12:41
Nem kell sokkot kapni a PISA-tesztek lesújtó eredményétől, a hanyatló tendencia nem a 2010 utáni oktatási reform következménye – véli Palkovics László. Az új alaptantervhez és az átalakított Klikhez nagy reményeket fűz.A miniszterelnök egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a 2015-ös PISA teszteredményeket.A TIMSS-en jobban is teljesítettek a magyar diákok. Ez azt jelenti, hogy a hazai tantervet megtanulják, de a nemzetközi elvárásoknak nem felelnek meg?

PL: Ezt nem lehet mondani, mindkettő nemzetközi mérés, a TIMSS-nél is összehasonlítják a különböző országokat. Inkább az a különbség, hogy az egyik a tanterven alapul, a másik a tudás alkalmazásának képességét méri. Ezenkívül van még egy saját országos kompetenciamérésünk is PISA-szerű feladatokkal, minden 6., 8. és 10. osztályos diákra kiterjedően. Ha a kérdése arra vonatkozott, hogy a PISA-eredmények okoztak-e valamilyen sokkot a minisztériumban, akkor azt tudom mondani, hogy nem. Ezekre a felmérésekre úgy tekintünk, mintha valaki tükröt tartana elénk. Először értelmezni kell az eredményeket, és azután meghatározni, hogy miként tudnánk javítani rajtuk.PL: A fenntartói struktúrának ehhez nincs köze. Azt gondolja, hogy a gyerekek nyolc év Magyar Bálint által meghatározott tanulási idő után azért nem tudják megoldani a tesztet, mert a Klik problémáit érzékelik? Ez nehezen bizonyítható összefüggés lenne. Azért nem tudták elég jól megoldani, mert nem volt megfelelő a tudásuk. Persze nem szabad azt hinni, hogy ma a gyerekek butábbak, mint mondjuk az én iskoláskoromban. A szülők sem okozhatták a romlást, hiszen nem ők tanítanak az iskolában. A rendszer következő elemei a tanárok, akik már lényegesen befolyásolhatják a tendenciákat. Érdemes megnézni a konkrét példákat is. A természettudományos részben egy halakról szóló, nagyon összetett feladatot kellett megoldani, érteni kellett a biológiához, a modellalkotáshoz, a digitális környezethez. Ez a fajta megközelítés nem volt része a magyar gyerekek oktatásának, ezért romlott az eredmény. A jövőben hangsúlyosabbá kell válnia a problémaközpontú szemléletnek, ugyanakkor ez a példa a lexikális tudás fontosságát is mutatja. A két elem arányai lehetnek olyanok a magyar oktatási rendszerben, ami miatt ezt a feladatot sokan nem tudták megoldani.Ez a barom palkovics azt akarja mondani ; azért rossz a PISA eredmény mert Magyar Bálint volt az oktatásért felelős miniszer 8-éve ;szerintem meg azért ilyen trágya az oktatás mert ez a palimadár irányítsa az oktatást
Hozzászóló képe
#1606262 /*/ | 2016.12.24. | 13:50
2020-RA ELTŰNIK A NETTÓ KÜLFÖLDI ADÓSSÁGUNK Persze hogy eltűnik ;orbi ha kéll kitapossa az emberekből akár erőszak árán is :D :D :D :D :D Eszerint a külfölddel szembeni nettó finanszírozási képesség, a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlege a szezonális hatások kiszűrésével 2,371 milliárd eurót (757 milliárd forintot) tett ki, ami a negyedéves GDP 8,6 százalékát érte el. Elmondható, hogy kitart a külső egyensúlyi folyamatok kedvező alakulása, tovább csökkentve Magyarország külső sebezhetőségét – hívta fel lapunk figyelmét Oszlay András, a Takarékbank elemzője.Azaz ez csak a szósz :D :DMivel 2017-ben és 2018-ban továbbra is jelentős többletekre számítunk a nettó külső finanszírozási képesség vonatkozásában, reális lehetőségnek tűnik, hogy 2020-ra Magyarország nettó külföldi adóssága „lenullázódjon”. A külső egyensúlyi helyzet folyamatai továbbra is jelentős támaszt adnak a forintnak, így 2017 második felétől a magyar fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama egy enyhén felértékelődő pálya mentén alakulhat – szögezte le a Takarékbank elemzője. A VÉGÉN MAJD ELMONDJA hogy ezt a keményen dolgozó embereknek köszönheti ; Ez az orbi szisztéma :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1605670 Joci | 2016.12.21. | 13:06
(Válasz /*/ #1605286. hozzászólására.)
IQ bajnokom küldjél már valami hivatalos tibi-állásfoglalást imádott migránsaid berlini merényletéről!
Hozzászóló képe
#1605286 /*/ | 2016.12.18. | 13:07
Az I. kerületi Fidesz szerint az közösségi értékmegőrzés, hogy a csókosok fillérekért bérelhetnek ingatlant a Várban :D :D A VÁRAT meg orbéna bérli 100 évig :D :D :D. A fideszes vezetésű I. kerület ingatlanpolitikájáról, ami lényegében azt takarja, hogy Nagy Gábor Tamás polgármester és köre Budapest egyik legdrágább részén passzol le gyakorlatilag pusziért lakásokat a kormányhoz és a Fideszhez közel álló embereknek. Az önkormányzat mindezt piaci alapú lakásbérlésnek nevezi, holott a piaci alaptól ez minden szakértő szerint olyan messze van, mint ide Új-Zéland, hiszen sok esetben olyan négyzetméteráron adja bérbe a lakásokat az I. kerület, amennyiért még a csepeli önkormányzattól sem lehetne bérelni felújítandó panelt sem.Az RTL Híradója szerint azonban az I. kerületi Fidesz legújabb közleményében már nem állítja, hogy piaci alapon adnák bérbe az ingatlanokat, hanem azt mondják, a bérlés
nem üzleti szempontok, hanem közösségi értékmegőrzés alapján történik.
A helyi Fidesz szerint a baloldal már eladta volna a várfalon belüli épületeket, ők viszont azon fáradoznak, hogy maradjanak „polgári otthonok” is a Várban, ne csak az üzleti ingatlanok szaporodjanak.
A Párbeszéd helyi képviselője szerint ez a közösségi értékmegőrzés maximum annyit jelenthet, hogy az I. kerületi Fidesz a saját közösségének játssza ki az értékeket.MEGINT CSAK mutyizás van :D :D :D :D ez a fityesz
Hozzászóló képe
#1604890 /*/ | 2016.12.15. | 11:12
Mészáros Lőrinc: Nem vagyok átlagember Tudjuk te egy isteni démon vagy akinek a kezei közt percenként 100 ezer forint folyik át számolatlanul :D :D :D Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után. Hozzátette azt is: a miniszterelnöknek nem lesz beleszólása abba, mi hangzik el a csatornán. Ugyan már a nép tudja hogy amióta rád talált vitya azóta csak hazudni tudtok ;és félre beszéltek mint egy dilis :D :D :D :DA felcsúti polgármester szerint a kampányban a Fidesz támaszkodhat majd a csatornára, ám a miniszterelnök nem szólhat bele, hogy mi hangzik el ott.Na ez hazugság .Arra a felvetésre, hogy fényűző módon él, s korábban egy horvátországi kikötőben, luxusjachton fotózták le, s a képek nem egy átlagember hétvégéjét mutatták be, Mészáros Lőrinc úgy válaszolt: "De nem is vagyok egy átlagember." Majd hozzátette: aki az év összes többi napját végigdolgozza, az megérdemel két-három hét pihenést. Azt pedig, hogy ezt milyen körülmények között teheti meg, mindenkinek a saját pénztárcája dönti el.Micsoda álszent duma
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Új házakhoz új szabályok

Új házakhoz új szabályok

Jövőre komoly szigorítás lép életbe, és zsebbe vágóan fogja érinteni mindazokat, akik építkeznek, társas vagy családi ház építésére adták a fejüket, vagy új lakást vásárolnak.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés