Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. April 26. Wednesday, Ervin   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
A kiválasztott fórumozó már szerepel a kedvenceid között!
A kiválasztott fórumozó felkerült kedvenceid listájára!
Kedvenceddé tetted a topikot!
Sikeresen eltávolítottad a topikot kedvenceid közül!
Sikeres üzenetküldés!
Hiba lépett fel üzenetküldés közben.
Dupla az öröm, és fele a bánat, ha megoszthatjuk másokkal. Legyen az bármilyen apróság, ami fájdalmat vagy boldogságot okozott, írd meg! Legyen az ötvenentúl.hu a társad jóban, rosszban!
Amennyiben szeretnél hozzászólni a témához, be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt

168 óra fun

Létrehozta: Zanza | 2010.04.29. | 21:14

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó
Hozzászóló képe
#1627174 Első* | 2017.04.23. | 20:24
.. Csak benéztem ..
Hozzászóló képe
#1614128 /*/ | 2017.02.15. | 16:53
Óriási a kettős mérce a kormány részéről az OLAF-jelentések kapcsán. Nyilvánvaló, hogy az OLAF-jelentések sorában azokkal a korrupciós ügyekkel nem kíván foglalkozni a Fidesz, amelyek szorosan kötődnek hozzájuk. Többek között itt van az Országos Roma Önkormányzathoz köthető Híd a munka világába programja, vagy éppen Tiborcz István, Orbán Viktor vejének a cégei körül fellelhető szabálytalanságok. Ezen kívül az is figyelemreméltó, hogy míg Lázár korábban egy, a mostani ciklusban történt korrupciós ügy kapcsán megalapozatlannak nevezte az OLAF megállapításait, addig most persze a 4-es metró ügyében már komolyan kell venni az uniós szervezet minden állítását.Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) az Európai Bizottság részét képezi, amelynek feladata az EU pénzügyi érdekeinek védelme, valamint a csalás, a korrupció és egyéb pénzügyi vonatkozású jogellenes tevékenységek elleni küzdelem, beleértve az európai intézményekben elkövetett súlyos hivatali mulasztásokat is. Az OLAF az uniós adófizetők pénzét védi, biztosítva, hogy ezen pénzeszközöket megfelelő módon költsék el, az EU maradéktalanul hozzájusson az őt megillető bevételekhez, az egyes országok szabályosan használják fel a támogatásokat. Az OLAF maga nem járhat el a tagországokban, csupán tájékoztatja az illetékes hatóságokat, és azok dönthetik el, hogy elrendelnek-e nyomozást, vagy sem.A probléma ott kezdődik, hogy a 4-es metró ügyén kívül jó pár OLAF-jelentés „porosodik” még a fiókban, amelyekhez „valami” miatt nem kívánnak nyúlni. Az Európai Csalás Elleni Hivatal 2008 és 2015 között 22 esetben javasolta a magyar hatóságoknak, hogy indítsanak vizsgálatot különféle, uniós támogatásokat érintő csalás gyanúja esetében. Ezek közül 18 alkalommal nem született semmilyen döntés, három esetben elutasították a vizsgálatot, és mindössze 1 alkalommal indult vizsgálat.Amit a fityesz követ el azt ne firtassa senki még az olaf sem :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1613837 rakshajain | 2017.02.14. | 08:32
You Deserve To Be Happy, You Deserve A Good Shift.

Welcome friends to an all new brand show with Packers and Movers Mumbai. You guys deserve to be happy and deserve a good ride too then why are you compromising your needs and desires just in sake of saving little money. Well in today’s world it is very necessary to save money because we too don’t know that where we will be in a need of money in future so we must save it for our hard times. Well managing all the daily expenses in limited money sometimes even become very difficult but when you want to shift to a new place to a new destination then why are you compromising in that. If you got an opportunity then just grab it and do not think much about the money balance.

For solving your money related problems and other ones too we are here the Packers and movers Mumbai to solve the problems and issues of the people living here. We truly understands that there are many problems in one’s life but just ignoring it or avoiding it is not a solution just face it and try to find different alternatives for it that is the thing. Same as if you are suffering from money issues then don’t get hyper or tensed because we the Packers and Movers Mumbai is providing a solution for your biggest problem and that is the quotation services.

Our entire company work according to the quotation you choose it doesn’t mean that we are distinguishing between you people but it means that whichever service you want we are going to provide that only with no extra charges. Basically Packers and Movers Mumbai is a packing and shifting company on hiring it you will get a list of different companies which are included in our association and accordingly you will get different quotations for your move and you get brilliant services with us. Well now I hope your money problems is solved but one thing I must tell you and that is like our quotation services are reasonable which can afford by any middle class family too and our services are awesome when it comes to the packing and shifting. No matter where your new home, office or flat belongs to our services will be provided to you till you reach your destination now it is within Mumbai or it is to any corner of the world.

Packers and Movers Mumbai is an organization extended to a large area in the means to transportation. And when it comes to shipping the stuffs then also Packers and Movers Mumbai is going to be the best packing company in shipping transportation too if it is in the demand of the route to your new destination. So do not wait and hire us to make your move memorable. We are the Packers and Movers Mumbai signing out here with your positive response.
source: http: //packersmoversmumbaicity. in/post/you-deserve-to-be-happy-you-deserve-a-good-shift
http: //packersmoversbangalore. in/packers-and-movers-bangalore-to-hyderabad
http: //packersmoversmumbaicity. in/
http: //blog. packersmoversmumbaicity. in/
Hozzászóló képe
#1611036 /*/ | 2017.01.28. | 12:41
Nem kell sokkot kapni a PISA-tesztek lesújtó eredményétől, a hanyatló tendencia nem a 2010 utáni oktatási reform következménye – véli Palkovics László. Az új alaptantervhez és az átalakított Klikhez nagy reményeket fűz.A miniszterelnök egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a 2015-ös PISA teszteredményeket.A TIMSS-en jobban is teljesítettek a magyar diákok. Ez azt jelenti, hogy a hazai tantervet megtanulják, de a nemzetközi elvárásoknak nem felelnek meg?

PL: Ezt nem lehet mondani, mindkettő nemzetközi mérés, a TIMSS-nél is összehasonlítják a különböző országokat. Inkább az a különbség, hogy az egyik a tanterven alapul, a másik a tudás alkalmazásának képességét méri. Ezenkívül van még egy saját országos kompetenciamérésünk is PISA-szerű feladatokkal, minden 6., 8. és 10. osztályos diákra kiterjedően. Ha a kérdése arra vonatkozott, hogy a PISA-eredmények okoztak-e valamilyen sokkot a minisztériumban, akkor azt tudom mondani, hogy nem. Ezekre a felmérésekre úgy tekintünk, mintha valaki tükröt tartana elénk. Először értelmezni kell az eredményeket, és azután meghatározni, hogy miként tudnánk javítani rajtuk.PL: A fenntartói struktúrának ehhez nincs köze. Azt gondolja, hogy a gyerekek nyolc év Magyar Bálint által meghatározott tanulási idő után azért nem tudják megoldani a tesztet, mert a Klik problémáit érzékelik? Ez nehezen bizonyítható összefüggés lenne. Azért nem tudták elég jól megoldani, mert nem volt megfelelő a tudásuk. Persze nem szabad azt hinni, hogy ma a gyerekek butábbak, mint mondjuk az én iskoláskoromban. A szülők sem okozhatták a romlást, hiszen nem ők tanítanak az iskolában. A rendszer következő elemei a tanárok, akik már lényegesen befolyásolhatják a tendenciákat. Érdemes megnézni a konkrét példákat is. A természettudományos részben egy halakról szóló, nagyon összetett feladatot kellett megoldani, érteni kellett a biológiához, a modellalkotáshoz, a digitális környezethez. Ez a fajta megközelítés nem volt része a magyar gyerekek oktatásának, ezért romlott az eredmény. A jövőben hangsúlyosabbá kell válnia a problémaközpontú szemléletnek, ugyanakkor ez a példa a lexikális tudás fontosságát is mutatja. A két elem arányai lehetnek olyanok a magyar oktatási rendszerben, ami miatt ezt a feladatot sokan nem tudták megoldani.Ez a barom palkovics azt akarja mondani ; azért rossz a PISA eredmény mert Magyar Bálint volt az oktatásért felelős miniszer 8-éve ;szerintem meg azért ilyen trágya az oktatás mert ez a palimadár irányítsa az oktatást
Hozzászóló képe
#1606262 /*/ | 2016.12.24. | 13:50
2020-RA ELTŰNIK A NETTÓ KÜLFÖLDI ADÓSSÁGUNK Persze hogy eltűnik ;orbi ha kéll kitapossa az emberekből akár erőszak árán is :D :D :D :D :D Eszerint a külfölddel szembeni nettó finanszírozási képesség, a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlege a szezonális hatások kiszűrésével 2,371 milliárd eurót (757 milliárd forintot) tett ki, ami a negyedéves GDP 8,6 százalékát érte el. Elmondható, hogy kitart a külső egyensúlyi folyamatok kedvező alakulása, tovább csökkentve Magyarország külső sebezhetőségét – hívta fel lapunk figyelmét Oszlay András, a Takarékbank elemzője.Azaz ez csak a szósz :D :DMivel 2017-ben és 2018-ban továbbra is jelentős többletekre számítunk a nettó külső finanszírozási képesség vonatkozásában, reális lehetőségnek tűnik, hogy 2020-ra Magyarország nettó külföldi adóssága „lenullázódjon”. A külső egyensúlyi helyzet folyamatai továbbra is jelentős támaszt adnak a forintnak, így 2017 második felétől a magyar fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama egy enyhén felértékelődő pálya mentén alakulhat – szögezte le a Takarékbank elemzője. A VÉGÉN MAJD ELMONDJA hogy ezt a keményen dolgozó embereknek köszönheti ; Ez az orbi szisztéma :D :D :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1605670 Joci | 2016.12.21. | 13:06
(Válasz /*/ #1605286. hozzászólására.)
IQ bajnokom küldjél már valami hivatalos tibi-állásfoglalást imádott migránsaid berlini merényletéről!
Hozzászóló képe
#1605286 /*/ | 2016.12.18. | 13:07
Az I. kerületi Fidesz szerint az közösségi értékmegőrzés, hogy a csókosok fillérekért bérelhetnek ingatlant a Várban :D :D A VÁRAT meg orbéna bérli 100 évig :D :D :D. A fideszes vezetésű I. kerület ingatlanpolitikájáról, ami lényegében azt takarja, hogy Nagy Gábor Tamás polgármester és köre Budapest egyik legdrágább részén passzol le gyakorlatilag pusziért lakásokat a kormányhoz és a Fideszhez közel álló embereknek. Az önkormányzat mindezt piaci alapú lakásbérlésnek nevezi, holott a piaci alaptól ez minden szakértő szerint olyan messze van, mint ide Új-Zéland, hiszen sok esetben olyan négyzetméteráron adja bérbe a lakásokat az I. kerület, amennyiért még a csepeli önkormányzattól sem lehetne bérelni felújítandó panelt sem.Az RTL Híradója szerint azonban az I. kerületi Fidesz legújabb közleményében már nem állítja, hogy piaci alapon adnák bérbe az ingatlanokat, hanem azt mondják, a bérlés
nem üzleti szempontok, hanem közösségi értékmegőrzés alapján történik.
A helyi Fidesz szerint a baloldal már eladta volna a várfalon belüli épületeket, ők viszont azon fáradoznak, hogy maradjanak „polgári otthonok” is a Várban, ne csak az üzleti ingatlanok szaporodjanak.
A Párbeszéd helyi képviselője szerint ez a közösségi értékmegőrzés maximum annyit jelenthet, hogy az I. kerületi Fidesz a saját közösségének játssza ki az értékeket.MEGINT CSAK mutyizás van :D :D :D :D ez a fityesz
Hozzászóló képe
#1604890 /*/ | 2016.12.15. | 11:12
Mészáros Lőrinc: Nem vagyok átlagember Tudjuk te egy isteni démon vagy akinek a kezei közt percenként 100 ezer forint folyik át számolatlanul :D :D :D Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után. Hozzátette azt is: a miniszterelnöknek nem lesz beleszólása abba, mi hangzik el a csatornán. Ugyan már a nép tudja hogy amióta rád talált vitya azóta csak hazudni tudtok ;és félre beszéltek mint egy dilis :D :D :D :DA felcsúti polgármester szerint a kampányban a Fidesz támaszkodhat majd a csatornára, ám a miniszterelnök nem szólhat bele, hogy mi hangzik el ott.Na ez hazugság .Arra a felvetésre, hogy fényűző módon él, s korábban egy horvátországi kikötőben, luxusjachton fotózták le, s a képek nem egy átlagember hétvégéjét mutatták be, Mészáros Lőrinc úgy válaszolt: "De nem is vagyok egy átlagember." Majd hozzátette: aki az év összes többi napját végigdolgozza, az megérdemel két-három hét pihenést. Azt pedig, hogy ezt milyen körülmények között teheti meg, mindenkinek a saját pénztárcája dönti el.Micsoda álszent duma
Hozzászóló képe
#1604569 /*/ | 2016.12.13. | 11:40
Egy titkos és nyílt információkból álló dokumentumhalmazt láttam Pintér Sándornál, az derült ki ebből, hogy Ghaith Pharaonnak volt egy sima és egy üzleti vízuma is, majd egyszer csak lett egy tartózkodási engedélye is. Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a külügy is nagyon kötődött Pharaonhoz, nagyon erősen el akarták intézni, hogy ez az ember bejöhessen az országba. A politikus elmondta: nemcsak Jordánia tiszteletbeli budapesti konzulja játszott szerepet abban, hogy Ghaith Pharaon tartózkodási engedélyhez jusson, de testvére, az ammáni Magyar Kereskedőház vezetője is. Hozzátette: az üzleti vízumot nem nagyon vette igénybe, mert utána rögtön tartózkodási engedélyt kapott. Amikor 2014-ben kiadták neki a tartózkodási engedélyt, volt olyan szervezet, amelyik azt mondta, ez furcsa – fogalmazott. Vadai Ágnes kijelentette: az mostanra világossá vált, hogy nem igaz az a kormányzati állítás, hogy az amerikai hatóságok nem segítettek. A DK alelnöke hangsúlyozta: kaptunk segítséget az amerikai hatóságoktól, hogy azonosítani lehessen Pharaont. A politikus elmondta: ami az ujjlenyomatot illeti, ez egy egészen furmányos dolog, nincs arról szó, hogy veleszületett betegség miatt nincs ujjlenyomata. Hozzátette: nagy valószínűséggel arról van szó, hogy az illető leműttette az ujjlenyomatait, ez már egészen James Bond szerű történet. Az nagyon furcsa, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy Pharaon összes ujjáról hiányzik az ujjlenyomat – magyarázta.
Vadai Ágnes szerint érezhető, hogy más szervek részéről van egy bizonytalanság ebben az ügyben. A DK alelnöke elmondta: az nagyon meglepő volt számára, hogy a TEK-től egyetlen egy dokumentum sem szerepel Pintér Sándor aktájában, holott az ő feladatuk a miniszterelnök védelme. A politikus kijelentette: 2015 elején tudták, hogy ez a Pharaon, az a Pharaon, akit az FBI is keres. Hozzátette: az látszik, hogy a magyar kormány tagjai saját érdekükben üzletelnek Pharaonnal, ennek érdekében hajlandóak megkerülni a magyar biztonsági rendszert, ami óriási kockázat az országra nézve.A Fityesz gengsztere kell bizniszel. :D :D :D :D
Hozzászóló képe
#1603024 /*/ | 2016.12.11. | 11:30
Zsebbe ment az adomány: csalókat fogtak az adventi vásáron Csak azt akarom mondani nem csoda ez hisz van kitől ellesni a lopást !Pl::: Fityesz orbéna és bandája akik már törvényesen lophatnak ;csak sokan úgy vannak ezzel ha nekik nekem is :D :D :D :D :D szabad B) B) B) Csalók buktak le a veszprémi adventi vásáron, az ötfős társaság egy jótékonysági szervezet nevében gyűjtött adományt – még nyugtát is adtak a kapott pénz után.A gyűtögetők azonban valakinek gyanúsak lettek, a helyszínre hívott rendőrök pedig lebuktatták a társaságot: a motozás során a nyugták mellett ajándéktárgyakat, matricát, könyvjelzőket is találtak náluk.Hiába a kishalak mindig rábasznak
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .... utolsó utolsó

Legfrissebb bejegyzések

Kedvenc topikok
A kedvenc topikok funkció segítségével összegyűjtheted és később könnyen elérheted azokat a topikokat, amelyeket gyakrabban olvasol. A funkció használatához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.


hirdetés

Legjobb cikkeink
Rajta vagy a listán?

Rajta vagy a listán?

Ha egy hirdetés azzal kecsegtet, hogy kaphatsz hitelt úgy is, ha szerepelsz a BAR-listán, a hirdető azt ígéri, hogy akkor is ad neked kölcsönt, ha egy adósságodat nem fizetted ki.TovábbTovábbhirdetés


hirdetés