Bejelentkezés
egy korosztály találkozóhelye
2017. July 23. Sunday, Lenke   |  Legyen ez a kezdőlapom Legyen ez a kezdőlapom
Főoldal
Főoldal  |  
Segítség
Segítség  |  
Keresés
Keresés 
 

Hány szexuális partner az ideális?

2017.01.09. | Ötvenentúl.hu
Brit tudósok egy csoportja megállapította, hogy hány partnerrel érdemes ágyba bújni életünk során. A 188 résztvevő bevonásával készült anyag szerint a bűvös szám kisebb, mint gondolnánk: csupán három.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

hirdetés

A Nottingham, Bristol és Swansea University munkatársai arról kérdezték a résztvevőket, hogy miként hat rájuk, hogy hány partnerrel hált eddig együtt korábbi partnerük. Mint kiderült, a nők kevésbé vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik előttük már több mint hat nővel feküdtek le. A férfiak azt mondták, hogy nagyjából 11 korábbi partner az, ami után már nem terveznek a nővel.

Az átlagember – férfiak és nők egyaránt – három korábbi partnert tartanak elfogadhatónak, míg hosszú kapcsolat esetén még szigorúbbak: ha közös jövőt is terveznek, szerintük két partner épp elég a múltból.

„Ha hosszú távra tervezünk, egy olyan partner, akinek sok szexpartnere volt, nem számít hűséges, elkötelezett társnak statisztikailag” – magyarázza az eredményt a kutatást vezető Dr. Steve Stewart-Williams.

A szakemberek 188 embert (köztük 104 nőt) kérdeztek, akiknek életkora 18 és 35 év között alakult. Érdekesség, hogy egyik nem sem teljesíti saját elvárásait: a nőknek átlagosan 5,81, míg a férfiaknak 8,4 partnere volt a múltban.
megosztom:
Add a Startlaphoz twitter myspace

partner kutatás szexCsak röviden
Tovább
 
Kiemelt témáink
Alzheimer-kór
Alvászavar
Depresszió
Rá ne fázz!
Fájdalom nélkül
Inkontinencia
Mentális frissesség
Mióma


hirdetés

hirdetés


hirdetés

hirdetés