Szabadidő

Budapestre is begördülnek az autószörnyek
A Hot Wheels™ Monster Trucks élő show-ja igazi látványosság unokának, nagyszülőnek egyaránt!

A valóságban is megelevenednek a Mattel hatalmas kerekű járművei, hogy egy lenyűgözően látványos show keretében mutassák meg erejüket a 2022 januárjában induló európai turnén.

A különleges festésű, kis méretű játékmodellek meghódították a világot. A gyerekek számára ezért is rendkívül izgalmas látványosság, ahogy a valóságban élőben megelevenednek az ismerős játékok. Hol homokbuckákra kapaszkodnak fel, hol roncsautókon másznak át, ripityára törve őket. Hihetetlen, ahogy egyensúlyukat megőrizve, dinoszaurusz módjára emelkednek a magasba. Olykor két keréken táncolnak a homokban, és speciális kialakításuknak köszönhetően akkor sem történik baj, ha felborulnak.

A márciusban Budapestre látogató produkció egyszerre élmény gyerekeknek és felnőtteknek, a látványos előadás garantáltan maradandó közös családi szórakozás!

A Hot Wheels™ Monster Trucks Live show-ja az ígéretek szerint több járgányt vonultat fel, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ autótornyokat 1800 lóerő mozgatja. A rajongók megismerkedhetnek az új Bigfoot Midwest Madness™ járművel is, mely a Hot Wheels™ és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. A Race Ace™ is csatlakozik a turnéhoz, újabb szörnyetegként, mely az ikonikus Hot Wheels™ lángnyelveket viseli. A Hot Wheels™ Monster Trucks játékok életre keltett verziói között visszatérnek a régi kedvencek is, így a Bone Shaker™, a Tiger Shark, a V8 Bomber™ vagy a Demo Derby. Az előadások különlegessége lesz az autófaló, a magasan repkedő Freestyle Motocross versenyzőitől!

Látványos bemutatók, hatalmas ütközések, nagy  versenyek és csaták, sok-sok izgalommal. Ezt ígéri a nagy show!

A vérbeli rajongók számára a nap izgalmát csak fokozza a népszerű Crash Zone, mely az előadás előtt már két és fél órával megkezdődik. Ekkor be lehet sétálni a versenypályára, így a lehető legközelebbről lehet megcsodálni a szörnyeket, valamint hatalmas méretüket! Akik VIP-csomagot választanak, a kiváló ülőhely mellé egy vezetett Monster Truck túrát is kapnak, és ajándéktárgyakkal is gazdagodnak!

Budapesten két előadás is lesz: a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik 2022. március 19-én, szombaton. Jegyek már kaphatók a szervező Live Nation hivatalos weboldalán.

szerző: Ötvenentúl.hu
Szabadidő 2021. NOVEMBER Sting újra Magyarországon!
Legújabb stúdióalbumának dalai és korábbi nagy slágerei is felcsendülnek majd a brit előadó legújabb turnéján.
Szabadidő 2020. FEBRUÁR Utolsó turnéján a legendás KISS!
Magyarországon is elbúcsúzik rajongóitól a világ egyik legkülönösebb rockbandája.
Szabadidő 2020. FEBRUÁR Budapesten lép fel az Aerosmith
28 év után tér vissza hazánkba a legendás rockegyüttes! Az Aerosmith fellépésével debütál koncerthelyszínként a vadonatúj Puskás Aréna.
éppen olvassák
01
Szabadidő 2022. JANUÁR Lenyűgöző vízesések a nagyvilágból
Félelmetes erejű és különleges szépségű természeti csodák, melyek még a tapasztalt utazókat is lenyűgözik!
02
Szabadidő 2022. JANUÁR Scorpions: új album, új turné
Februárban jelenik meg a világhírű német rockzenekar legújabb albuma, a Rock Believer. Azonos című világkörüli turnéjuk egyik állomása Budapest lesz, 2022. május 30-án!
03
Szabadidő 2022. JANUÁR Tökéletes receptek tejallergiásoknak
Kerülni akarod a laktózt és a tejfehérjét, de már kifogytál a használható receptekből? Összegyűjtöttünk párat, hogy felfrissítsük az ötlettárad!
Menu